Povabi z unikatnimi vabili iz Kaligrafije s Katarino

Kaligrafija s Katarino – unikatna kaligrafija ter tiskovine

KSK logo

Organiziraš dogodek? Poskrbljeno je za hrano in pijačo, glasba je izbrana, določen je tudi sedežni red povabljenih. Manjka ti samo še unikatno vabilo, ki bo izstopalo in tvoje povabljence prepričalo, da se udeležijo tvojega dogodka.

Vir: Kaligrafija s Katarino
Vir: Kaligrafija s Katarino

Da bo tvoje vabilo na Abrahama, krst, birmo, poroko ali poslovni dogodek res unikatno in svečano, poskrbi Katarina, ustanoviteljica znamke Kaligrafija s Katarino, ki se ponaša z večletnimi izkušnjami in znanjem na področju kaligrafije ter tiskovin za posebne priložnosti.

“Moje glavno veselje je kaligrafija. Tiskovine s kaligrafijo so izredno minimalistične, a delujejo svečano in posebno. Brez risbe, brez trakov in lepljenja dodatkov dosežemo maksimalen učinek,” o svojih vabilih pravi Katarina.

 


Potrebuješ unikatno vabilo za svoj posebni dogodek?

Kaligrafija s Katarino


Vse svoje storitve ponuja tudi v paketu, ki vključuje oblikovanje, tisk in vpisovanje. “Moja storitev je prava rešitev za naročilo majhnih količin. Celo za naročilo enega kosa na primer, lahko priskrbim tiskan izvod ali pa pravo pozlato z 22 karatnimi lističi,” pojasnjuje.

Še iščeta vabila za vajino poroko?

Prva stvar, ki jo bodo vajini povabljenci dobili, je vabilo na poroko. Ne vesta točno, kakšno vabilo želita? Katarina vama bo svetovala, skupaj pa boste ustvarili unikatno vabilo, ki bo izražalo vajin stil in stil vajine poroke.

Vir: Kaligrafija s Katarino
Vir: Kaligrafija s Katarino

“Par pogosto nima neke posebne zamisli, ki bi jo znal opisati. Zato je pomembno osebno srečanje ali vsaj telefonski pogovor, da začutim, kaj naj vabilo izžareva,” pravi Katarina.

Glede na to, vama bo predlagala stil besedila in format papirja, dobila pa bosta tudi osnutek vabila – da si bosta lažje predstavljala, kako bo izgledalo.

“Osnutek naredim najprej na papir, nato pa še računalniško. Z digitalno kaligrafijo močno izboljšamo kakovost kaligrafije za nadaljnji tisk in racionaliziramo strošek vabila,” pojasnjuje Katarina. Naslove in imena za sedežni red pa Katarina izpiše ročno s peresom in črnilom, da se sklada z vabilom.

Unikatna darila: kaligrafske voščilnice, pesmi, pisma, …

Vir: Kaligrafija s Katarino
Vir: Kaligrafija s Katarino

Si vabljen/a na rojstni dan ali poroko? Ne veš, kaj podariti? Zakaj ne bi tokrat podaril/a nekaj unikatnega in svečanega? Katarina ponuja voščilnice, priznanja, pesmi in pisma, ki so vedno na zalogi in so odlična izbira za darilo ali dodatek h kuverti z bonom.

Če pa že imaš idejo, kakšno voščilnico želiš podariti, pa jo bo Katarina ustvarila po tvojih željah – tako boš lahko svojemu obdarovancu podaril/a darilo, ki mu bo zagotovo ostalo v spominu.

Katarina svetuje: Kako se sam/a lotiš izdelave vabil?

Pripravljaš rojstnodnevno praznovanje ali poroko? Katarina svetuje, da se izdelave vabil lotiš dovolj zgodaj, saj boš le tako ob ustvarjanju užival/a. Najprej razišči, kakšne papirje in kuverte ponuja trg, šele nato se loti dizajna, pravi Katarina. “Glavno vodilo naj bo zadovoljstvo, da smo ustvarjali iz sebe in iskreno, tudi povabljeni bodo to zagotovo cenili,” še dodaja Katarina.


Potrebuješ unikatno vabilo za svoj posebni dogodek?

Kaligrafija s Katarino


Profesionalno izdelana kaligrafska vabila pa dobiš pri Kaligrafiji s Katarino!

kaligrafija-s-katarino-zmenki-ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze

Si želiš pridobiti kaligrafskega znanja?

Te zanima kaligrafija in bi rad/a osvojil/a to veščino? Katarina skupaj s partnerji 7. aprila v Domžalah in 16. aprila v Litiji in Grosuplju organizira delavnice, kjer se lahko naučiš kaligrafskih osnov na primeru gotice. Če pa nekaj znanja že imaš, pa ga lahko poglobiš vsako prvo sredo v mesecu s Katarino v Domžalah.

Ni komentarjev

Odgovori