Praznik zaljubljencev poln adrenalina in svežih rož

Bliža se praznik zaljubljencev ali valentinovo. Uvožen praznik, ki sicer pri nas ni dosegel tako velikega navdušenja kot v tujini, a vseeno razlog, da svojega potencialnega partnerja ali partnerko presenetimo z darilom za valentinovo ali pa ga peljemo na romantično večerjo. Vsekakor pa predlagamo, da si ga naredita povsem po svoje, kakor vama najbolj ustreza.

Da bo zares romantično, vroče in zaljubljeno, vama Metka iz Sanjskega šopka predstavlja pet sestavin, ki jih ne smeta pozabiti vključiti v vajino praznovanje ljubezni. Naj vama te sestavine pomagajo pri organizaciji čudovitega dneva, ki ga bosta še večkrat želela ponoviti.

Poskrbite za presenečenje

Kakšno presenečenje lahko pripravite za potencialnega partnerja?

Četudi niste navdušeni nad presenečenji in raje točno veste, kaj vas čaka, vam tokrat predlagamo, da se pustite presenetiti. Zakaj? Ker bo ta element v tem primeru zagotovo nekaj pozitivnega. In hej, kdo ne mara lepih presenečenj? A kako poskrbeti zanj? Kaj pripraviti, da bo partner/partnerka zadovoljna? Malo pomislite. Je kakšna zadeva, o kateri govori že nekaj časa? Namiguje na kakšno prav posebno dogodivščino? Dobro razmislite in potem poskrbite za efekt presenečenja –  to je najbolj pomemben del! Zapišite si nekaj idej, povprašajte za pomoč prijatelja/prijateljico in zapišite bojni plan. Nato pa v akcijo.

Naj bo adrenalinsko

Sta po naravi adrenalinca? Tudi če nista, vama predlagamo, da letos stopita iz svoje cone udobja in poskusita nekaj novega. Adrenalin je namreč res fina zadeva, ki bo na plan dvignila tudi ostale pomembne sestavine dneva zaljubljencev. Si predstavljate, da stojite na letalu in čakate, da boste skočili z njega? Seveda varno privezani v tandemu. Po glavi vam švigajo misli, ne veste, kaj vas čaka, obenem ste živčni, a komaj čakate. In potem skočite in občutek je zares fantastičen. To je adrenalin.

Zanj poskrbita tudi vidva. Kako? Vprašajte se, kaj je tisto, kar vama bo spodbudilo, da stopita iz cone udobja. Soba pobega? Eksotična kulinarika? Ali pa dan preživet v adrenalinskem parku?

Vonj svežih rož

Tako videz, kot vonj rož lahko zelo pozitivno vplivata na vaše počutje. Kar pomislite na trenutek, ko se določenih situacij v življenju spominjate le po vonju ali po okusu. To se dogaja, ko se spominjamo prav posebnih trenutkov v življenju ali potovanj, na katerih smo zares uživali. In če vpliv barv in vonja preslikamo na rože, na svež šopek rož? Čudovito. Tisti občutek, ko zaprete oči in svoj nos potisnete globoko v šopek in povohate.. in uživate. V vonju, ki pomirja. Prebuja srečo. In živih barvah, ki kar kličejo, da se veselite življenja.

Kombinacija čudovitega vonja in navala adrenalina pa skupaj sestavljata naslednjo točko – STRAST.

Bodita strastna

Vse do sedaj naštete sestavine do tega trenutka gradijo na pomembni začimbi vajinega odnosa – strasti. Ta je tista, ki vajinemu odnosu daje ogenj. A jo morate na vsake toliko prižgati. In kdaj kot pa na dan zaljubljencev?

Prepustita se poželenju

Za popoln zaključek enega najlepših dni zaljubljencev se prepustita poželenju. Vidva. En z drugim. V vseh norih doživljajih, ki sta jih doživela skozi celoten dan. In najbolj pomembno? Dovolita si jih ponavljati. Ne glede na datum. Letni čas. Ali uro v dnevu. Namreč ljubezen je treba praznovati in kar najbolj šteje, sta vidva in vajina ljubezen en do drugega.

Ni komentarjev

Odgovori