Si uporabnik oz. uporabnica ona-on.com in je tvoj elektronski naslov občasno poln obvestil o tem, kdo si te je ogledal, te dodal med simpatije ali ti pisal? In nad tem nisi preveč navdušen/a? 🙂 Potem lahko prejemanje obvestil izklopiš. Poglejmo, katera obvestila prejemaš in kje jih izključiš.

Kaj so ona-on obvestila?

Ko se registriraš na portal ona-on.com, imaš nastavljeno, da na svoj elektronski naslov dobivaš brezplačna e-sporočila o vseh akcijah, ki so povezane s tvojim profilom. Ta e-sporočila te obveščajo o tem, kdo si te je ogledal, ti pisal, dodal med simpatije itd.

Zakaj je prejemanje obvestil koristno zame?

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-obvestila-plonkc5
Primer obvestila, ko te nekdo sprašuje za šanse. 😉

Prejemanje obvestil na tvoj elektronski naslov, zna biti precej koristno. Prvič, obvestila te obveščajo o tem, kateri ona-on uporabnik je nekaj naredil na tvojem profilu. Za katere akcije uporabnikov dobiš obvestila, bomo razdelali spodaj.

Drugič, ko nisi prijavljen/a na portal in ti kakšen uporabnik oz. uporabnica piše, ne zamudiš morebitne nove simpatije in greš lahko takoj v akcijo, čeprav nisi v tistem trenutku prijavljen/a na ona-on.

Tretjič, klik na zeleni gumb v e-sporočilu te takoj preusmeri na portal in naravnost na profil uporabnika, ki si te je ogledal, dal med simpatije, …

Vrste ona-on obvestil

Ko odpreš zavihek obvestila, se ti odpreta dva razdelka: zgornji je vezan na obvestila o akcijah na tvojem profilu, spodnji pa je bolj vsebinske narave (obvestila o spoznavnih dogodkih, promocijska sporočila partnerjev, nasvete z ona-on Magazina). Poglejmo si, kaj vse lahko prejemaš:

1. Kaj je novega na tvojem profilu? (prejmeš vsake 3 dni)

Na 3 dni prejmeš povzetek, kaj vse se je v zadnjem času dogajalo na tvojem profilu. Obveščen/a boš o vseh akcijah, ki so se v tem času zgodile na tvojem profilu – število sporočil, šans, simpatij itd.

2. Namige za pravilno uporabo ona-on

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-obvestila-plonkc-tina-luka

Tina, vodja projektov, in Luka, vodja portala ona-on.com, ti bosta v seriji več e-sporočil svetovala, kako z ona-on.com čim prej do zmenka in partnerja.

Predstavila ti bosta funkcionalnosti ona-on in ti dala konkretne nasvete, kako se lotiti iskanja na ona-on.com. Če ne želiš čakati na njuna e-sporočila, si jih lahko kar takoj prebereš tukaj.

3. O vsakem prejetem sporočilu v ona-on klepetu

Naj bo to prvo sporočilo ali pa odgovor na tvoje sporočilo. Nemudoma si obveščen/a o novem sporočilu. A pazi: Obvestila na e-naslov ne boš prejel/a, če si v tistem trenutku prijavljen/a na stran.

4. O prejetem vprašanju za šanse “GO?”

Nekdo si je ogledal tvoj profil in te sprašuje za šanse. Ne pusti ga / je čakati in mu / ji nemudoma odgovori.

5. O prejetem odgovoru za šanse “GO?” (mi nekdo odgovori na vprašanje GO?)

Očitno ti je bil nekdo dovolj všeč in si ga vprašal/a za šanse. Z vklopom tega obvestila poskrbiš, da boš nemudoma obveščen/a o odgovoru.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-obvestila-plonkc1

6. Ko me nekdo doda med Simpatije

Tako kot ti, tudi drugi med simpatije ne dodajo kar vsakogar. Zelo dober znak, da se nekdo zanima zate.

7. O ogledu profila, ki je lahko zanimiv zame (takoj ko se zgodi!)

Nekdo si je ogledal tvoj profil. Preveri nemudoma in morda ga / jo še uloviš na strani.

8. O tem, da me nekdo želi spoznati (takoj ko se zgodi)

Ko nekdo v igri zmenkov označi, da bi se želel spoznati s teboj v živo, te o tem obvestimo.

9. O ugotovljenem ujemanju – oba se želiva spoznati (takoj ko se zgodi)

Ti si označil/a, da v igri zmenki nekoga želiš spoznati in na to si z druge strani prejel/a pozitiven odgovor. Akcija!

10. O spoznavnih dogodkih, družabnih srečanjih, novostih na portalu, ipd.

Ker se je zabavno spoznavati tudi v živo, se trudimo z organizacijo zabavnih spoznavnih dogodkov (pohodi, plesni tečaji, zmenki s kulturo itd.). S vklopom tega obvestila si obveščen/a ne le o spoznavnih dogodkih, ampak tudi o novostih na portalu ona-on.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-obvestila-plonkc6
Primer tedenskega nasveta z ona-on.com Magazina.

11. Promocijska sporočila naših partnerjev

Včasih “zrihtamo” kakšno super ponudbo naših partnerjev in jih prepričamo, da lahko to ponudimo tudi tebi. 😉

12. Nasvete z ona-on.com Magazina

Naša urednica Tamara poskrbi, da so na voljo vedno sveže vsebine, namenjene samskim: nasveti pri uporabi portala, razbijanje tabujev o samskosti in spletnem spoznavanju, pa tudi razne teme o partnerskih odnosih in izbiri pravega partnerja.

Kje in kako obvestila vključim / izključim?

Za vklop in izklop prejema obvestil se moraš prijaviti na portal s svojim uporabniškim imenom in geslom ter slediti: NastaviNastavitve – zavihek Obvestila (lahko klikneš tudi tukaj). Tam označiš, kaj želiš oz. česa ne želiš prejemati. Izbrane nastavitve nato še potrdiš s klikom na Nastavi.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-obvestila-plonkc2

Česa kot nečlan/ica ne morem izklopiti?

Če nisi član/ica, torej, nisi izbral/a ene izmed članarin, potem ne moreš izklopiti obvestil, ki so del storitve. Kot nečlan/ica, boš prejemal/a obvestila o naših prodajnih in drugih akcijah – seveda samo, dokler se ne včlaniš. 🙂


Preberi še naslednje plonkce:


 

Ni komentarjev

Odgovori