Rado, Svetlana (Tv3) & Ona-on.com: Oddaja “ZMENKI” – PRIJAVI SE SPODAJ!

Rado-mulej-svetlana-cigoj-oddaja-zmenki

Živjo, sva Rado Mulej in Svetlana Cigoj, ponujava ti svojo pomoč pri iskanju prave ljubezni! Vse kar moraš storiti je, da izpolniš spodnjo prijavnico in vse ti bomo razložili!

1. Predstavi se in povej kakšno osebo iščeš!

Oddaja Zmenki na TV3 je zastavljena tako, da se boš imel/a priložnost predstaviti in povedati kakšno osebo iščeš! Naj ti zaupam, da je to odličen način iskanja resnično pravega partnerja!

V oddaji boš izpadel/a sproščeno in pozitivno, saj ni napačnih odgovorov, skupaj se bomo le zabavali in spoznavali. Izpolni spodnjo prijavnico.

2. Zmenki s 100% jamstvom na uspeh

Za vse sodelujoče v oddaji Zmenki zagotavljamo (če ne boš našel/a partnerja v oddaji) tudi brezplačno članstvo na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com (17.000 parov od leta 2001), vse dokler ga srečno uparjen/a ne zapustiš in se pridružiš množici parov, ki so se že našli na ona on!

3. Dovolj samskosti? Izkoristi to priložnost za svojo srečo!

Preprosto je, zagotovo najdeš partnerja zase (v oddaji ali na ona-on.com), za pogum pa prejmeš tudi lepe praktične nagrade. Vse kar moraš narediti je, da izpolniš spodnjo prijavnico in kontaktirali te bomo z vsemi dodatnimi informacijami ter odgovorili na tvoja vprašanja! Več o oddaji Zmenki si preberi tukaj.