Prvi korak, da se »OSVOBODIŠ«

Vprašanje je: si pripravljen/a na to, da se zaljubiš v osebo, ki bo uživala v tvoji norosti in te ne silila, da si »normalen/na«?

Ker to pomeni, da lahko ustvariš toliko notranjega žara, da bo enostavno zmanjkalo razlogov za pritoževanje!

To ne pomeni, da v življenju ne bo nobenega izziva več, nobenega tečnega šefa, ki bi ti ‘grozil’, nobene tašče, ki bi s prstom kazala na tvoj trebušček, češ ‘Kdaj bo in zakaj še ni?’.

To samo pomeni, priložnost za največjo in najbolj pomembno podporo v svojem življenju:

SEBE + podporo TVOJEGA **sanjskega** Partnerja (z veliko P!).

Pomembno je verjeti

zaljubi se v osebo ki ljubi tvojo norost 03Najprej je treba narediti kljukico pri »verjamem, da tak ZAME obstaja in si MENE želi«.

Drug korak je, da dvigneš rit in začneš nekaj početi v smeri, da:

a) ti osvobodiš osebo v sebi, tisto, ki je »nora« – na TVOJ način! – in
b) začneš v skladu s svojo »norostjo« živeti. Ne glede na vse. Idealna priložnost – DARILNA serija decembrskih 5 on-line delavnic  >> PRIJAVA.

Zakaj?

Zakaj se splača? Ker pot do osvoboditve JE enostavna, NI pa lahka, to ti zagotavljam.

Ne vem, kako je s tabo, ampak jaz sem se odločila, da bo ta december moj NAJLEPŠI V ŽIVLJENJU! Začelo se je tako, da sem se to odločila in začela vsak dan zahvaljevati, da je »za mano najlepši december!«.

Primer:

2 dni nazaj mi moj Mitja reče: “Kaj pa, če bi šla midva v soboto v kino …«

… v kinu sva bila skupaj, v najini zgodovini NIKOLI! Obstaja dober razlog zato: zame (ZAME!) je kino …. ono … grem tja in gledam na uro in si mislim “Kaj mi je bilo tega treba!”

Ampak (!!!) stavek se NI končal! Nadaljeval se je z “… gledat film o Queenih, Bohemian Rhapsody?”

OMG, reeessssss???!!!! Obožujem biografije, obožujem Freddie-ja, obožujem QUEEN-e! Skakala sem, že dva dni gledam trailerje, itak pa je »Don’t Stop me Now« moj komad, ki mi v naši FB skupini za dvig vibracije dvigne razpoloženje za 100 %!

To je tisto: največja darila so v majhnih paketkih. In nikoli ne sodi, kaj je za koga veliko in kaj majhno darilo.

Jaz že 2 dni poplesujem po stanovanju, karte sem kupila že včeraj (čeprav sta bila v dvorani z nešteto sedeži, rezervirana do tistega trenutka samo dva) in KOMAJ ČAKAM! =)

Nauk zgodbe

Občutki, ljudje.

Od nekdaj verjamem, da so naše življenje naši občutki. Dani so nam od boga, ampak UPORABLJATI pa se jih moramo naučiti sami.

Začnejo se z ODLOČITVIJO.  Tvoja je lahko, da v 2019 pa postaneš TISTA OSEBA, ki BO – ne glede na vse! – spoznala svojega idealnega partnerja in zaživela Ljubezen svojega življenja!

Ker … nadaljevanje mojega čudovitega decembra je darilo zate IN hkrati zame (ker tako zelo uživam v predavanjih, da bi jih lahko imela vsak dan!!): cel december ti z darilnimi on-line delavnicami vsak petek ob 07.30 uri na FB strani (in v posnetku na Youtube-u) pomagam, da se transformiraš.

728x90 (2)

Pomagam ti, da – ko sprejmeš odločitev, da postaneš ta »nora«, najboljša, 2019 verzija sebe. Oseba, ki bo ustvarila svoj katapult, da se z njim izstreli v svoje doslej nikoli doživeto a vedno želeno Življenje– z idealnim partnerjem poleg (tudi, če o njem danes ni duha in sluha!). Pika.

Če si za – nič še ni zamujeno, ker bodo posnetki IN delovni zvezki na voljo do 7. januarja 2019 – če se prijaviš (prijavi se tukaj).

Na super december!

Tvoja Zvezda Severnica na poti manifestacije tvojega idealnega partnerstva, Jerneja K.

P.S.: Poudarek je na: Nikoli ne sodi, kaj je za koga veliko in kaj majhno darilo. OBČUTKI so pomembni.

Deli
Prejšnja objava🔒 VIDEO: Ljubezenski nasveti | Osnove pristopanja k dekletom
Naslednja objavaTedenski ljubezenski horoskop | 10.12. - 16.12. 2018
Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori