[VIDEO] Rekordno leto na ONA-ON.COM – 1.434 novih parov v 2018!

Na ONA ON ljubezen išče več kot 177.000 Slovencev! Dovolj samskosti? Uredimo to skupaj zdaj!

Slika 1Zakaj ona-on.com? Preprosto! Ker deluje in ker najdeš pravega partnerja zase. Zato, ker se na tak način druži aktivno okoli 80.000 uporabnikov. Leto 2018 je bilo za največji spoznavni portal v Sloveniji rekordno v vseh pogledih. Iskrilo se je kot še nikoli. Nastalo je največ novih parov, registriralo se je največ novih uporabnikov, poslanih je bilo največ sporočil, vprašanj za šanse in dogovorjenih največ zmenkov.

Ona-on.com v številkah

Kot vse v življenju ima tudi ona-on zgodba svoj začetek. Vse se začne z željo posameznika, da bi našel svojega življenjskega sopotnika in z brezplačno registracijo. Takšnih želja smo zabeležili kar 45.864 – toliko je bilo namreč novih uporabnikov. Ker želimo svoje možnosti pri iskanju pravega partnerja maksimalno povečati, imamo na voljo kar nekaj funkcionalnosti:

Mateja in Brane sta se spoznala pred 13 leti, leta 2018 sta se poročilaMateja in Brane:

Brane: “Ko sem jo na prvem zmenku zagledal, se mi je zasmejalo.”

Klepetaj neomejeno v letu 2019 tudi ti!

  • Slika 2Profil opremimo s sliko – v preteklem letu smo zabeležili kar 54.300 novih fotografij.
  • S pomočjo kontaktnih filtrov iščemo le uporabnike, ki ustrezajo našim kriterijem. Iskalnik nam tako ponudi na ogled le ujemajoče se profile – zabeležili smo kar 33.500.000 ogledov profilov.
  • Pošljemo vprašanje GO? In s tem namignemo, da nam je nekdo všeč. 1.690.000 poslanih GO? vprašanj v 2018 je nadvse obetajoča številka, da vzcveti ljubezen.
  • Napišemo sporočilo, kjer se predstavimo, povemo kaj zanimivega o sebi in damo dober povod za pogovor. Ona-on uporabniki so si lani izmenjali kar 11.400.000 sporočil. 

Koliko src je hitreje utripalo?

Slika 3Vsi vemo, da je zgolj ogled profila ali poslano sporočilo le začetek, iz katerega se lahko ne zgodi nič ali pa nova ljubezen. Poglejmo, kako uspešno je bilo leto kar se tiče pozitivnih dogovorov. Zabeležili smo 48.000 komentarjev fotografij (kar je odlična iztočnica za pogovor; npr. Všeč mi je tvoj nasmeh!).

 

Urška in SandiUrša in Sandi sta skupaj šesto leto, leta 2019 se poročita:

“Po prvem srečanju sva šla oba domov z nasmeškom na obrazu.”

Klepetaj neomejeno v letu 2019 tudi ti!

Konkretno naklonjenost je izkazalo kar 1.300.000 uporabnikov z dodajanjem med simpatije. Zgodilo se je tudi 171.000 dogovorov za zmenek.

In najpomembneje: Od ona-on se je poslovilo kar 2.868 uporabnikov z razlogom Ne potrebujem vas več, našel/la sem svojo ljubezen. Iskrica se je vnela za kar 1.434 novih, ona-on parov.

Kaj lahko sklepamo iz zgornjega? Nič se ne zgodi samo po sebi! Gremo v akcijo!

Zanimivost: naj ONA in naj ON v 2018

Slika 4Najbolj zanimiva uporabnica v očeh moškega spola je bila zelenooka 27-letnica, ki rada kuha in dobro je ter so ji všeč potovanja. Zabeležila je kar 43.377 ogledov profila. V očeh nežnejšega spola je bil najprivlačnejši uporabnik 175 cm visok moški, rjavih las iz Maribora, ki mu je všeč pohodništvo, dobra hrana, šport …

Monika in Borut (2)Monika in Borut si ljubezen delita že od leta 2014:

“Monika je na prvem zmenku ves čas zardevala.”

Klepetaj neomejeno v letu 2019 tudi ti!

Uporabnika z največ prejetimi sporočili sta bila Ljubljančan in Korošica. Novo sporočilo je največkrat prejel 39-letni, 190cm visoki Ljubljančan, s svetlo rjavimi očmi, ki ima rad aktivnosti v naravi, šport, dobro hrano in pijačo, potovanja, kuhanje … Prejel je zavidljivih 12.885 sporočil. Dekle, ki je absolutna zmagovalka, kar se tiče prejetih sporočil pa je 38-letna Korošica modrih oči, ki rada pleše, hodi na potovanja in koncerte ter ji je všeč kultura, film in televizija. Prejela je neverjetnih 38.581 sporočil.

Koliko priložnosti se bo v letu 2019 ponudilo tebi, je odvisno le od tebe. Vse kar potrebuješ je uporabniški profil na ona-on.com.

Že imaš profil na ona-on.com? Še ne? Najprej je potrebna registracija in BREZPLAČEN preizkusČe profil na ona-on že imaš, pa izkoristi velik praznični popust -30%.

Postani del številnih parov, ki se bodo v 2019 našli na ona-on.com!

SREČNO 2019 ti želi ekipa ona-on.com!

Ni komentarjev

Odgovori