robert-nusa-bigKer sem imel po 14-ih letih veze, v kateri sta nastala tudi dva otroka, smolo in se je takratna partnerka ter mati obeh otrok odločila za svojo lastno in drugačno pot ter me tako predstavila pred dejstvo, da sem prvič v življenju kar naenkrat sam, brez vsega, sem zagrabil direktorjevo idejo o vašem portalu.

Dosledno sem izpolnil vse zahtevane in nezahtevane podatke za profil, plačal prijavnino in se veselo podal na vsakodnevno, večerno, večurno “chatanje”.

Glede na nadpovprečno izpolnjen profil in svojo zgovornost ter iskrenost, ki nikoli ne izgine, sem imel kar precej sreče že v prvih dveh tednih. Vse se je dogajalo, kot je napovedal “šef”. Kljub temu, da sem na začetku bil skeptičen, se je izkazalo, da so na ona-on.com portalu le tudi “pravi” in enako misleči ljudje, ki ne samo zapravljajo časa drugim.

Na portalu nisem niti enkrat kot prvi kliknil gumba GO, NO-GO, ampak sem ga uporabljal le kot potrditev ali zavrnitev od drugih. Čeprav slednjega ni bilo. 🙂

Kljub temu, da že skoraj praktično živiva pod eno streho, imava vsak dan zmenek :-).

Skratka, prva dva zmenka nista bila nič posebnega in se je pot tam tudi zaključila. Na tretjem zmenku pa se je stvar obrnila in izkazala za dobro. Vendar je bil odločilen četrti zmenek, ki še traja vsak dan in vsak večer. Kljub temu, da že skoraj praktično živiva pod eno streho, imava vsak dan zmenek :-).

Prvi korak je naredila (kot vedno) ona. Prvič sva se dobila v Siesta baru na Brnčičevi ob 18h in ostala na prvem zmenku vse do pol dveh zjutraj. V roku enega tedna sva nadaljevala s še dvema zmenkoma na isti lokaciji, s približno enakim trajanjem, cca sedem ur :-).

Nato sva iz različnih razlogov naredila en mesec pavze. Nisva bila odločena in odločna, vendar sva se dodobra “upeljel”, ko sem v času “enomesečne pavze” imel prometno nesrečo in me je obiskala v UKC LJ. Takoj je opustila nadaljnje iskanje in se odjavila s portala.

Prvi korak je naredila (kot vedno) ona.

V zahvalo lahko ona-on.com portalu rečem le hvala, da sem imel srečo spoznati (in to vse že v četrto, po slabem mesecu dni od prve prijave) sorodno dušo oziroma dekle, ki je sicer enajst let mlajše, vendar popolnoma identično v mentalnem in vsesplošno življenjskem razmišljanju ter pogledu na svet. Prav tako je neverjetno, kakšna ljubezen se poraja dvostransko s strani mojih otrok do Nuše in obratno.

Funkcioniranje je lahko zelo enostavno in lepo, če le funkcioniraš enako kot partner. Hvala portal ona-on.com! Obema so se odprla popolnoma nova vrata v svet. Po vsem negativnem, kar se nama je zgodilo, se stvari razpletajo samo še na bolje in v pozitivno smer.

Skratka, hvala za to stran, vredna je vsakega centa!

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Ni komentarjev

Odgovori