Kmalu bo lanski natečaj Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com dobil svoj epilog. Le še malo nas loči do trenutka, ko bosta zmagovalca natečaja Romana in Marko odprla novo poglavje v svoji zgodbi ter si rekla mož in žena.

Pred dnem njune Sanjske ona-on poroke smo ju povprašali, kaj obožujeta drug pri drugem, kako vzdržujeta svoj odnos in če že nestrpno čakata usodni dan.

Foto: KMarcella Photography
Foto: KMarcella Photography

Romana in Marko sta mlad in energičen par, ki sta svojo ljubezensko zgodbo pričela pisati pred dvema letoma. Zanju je bil usoden prvi klik na ona-on.com, kjer sta se našla in hitro pričela pogovor.

Od prvega zmenka do ljubezenske zgodbe

Na prvi zmenek sta šla po dveh mesecih dopisovanja prek portala, saj sta zaradi preteklih ljubezenskih izkušenj zvezo razvijala počasi. “Oba sva imela kar nekaj slabih zvez, oba je bilo strah, da bova spet razočarana. Poleg vsega tega pa sva v teh dveh mesecih dopisovanja kar veliko stvari izvedela drug o drugem.”

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Prvi zmenek je minil ob pijači v enem lokalu, kjer sta bila tako dolgo, da so ju že odslovili, ker so zapirali. “Morava priznati, da je teh nekaj ur minilo prehitro.”

Kar se je izkazalo za pozitivno, saj je to v njima spodbudilo željo po tem, da se še vidita. Zato sta se še nekajkrat dobila in ugotovila, da je to to. Glavni razlogi, da sta se zaljubila, so bili njuna odkritost, iskrenost in preprostost. “Naj ne pozabiva tudi na nekaj skupnih hobijev, istih pogledov ter iskrice, ki je priskočila na prvem zmenku.”

Foto: KMarcella Photography
Foto: KMarcella Photography

In kaj obožujeta drug pri drugem? “Misliva, da je bolje, če vprašate, katerih stvari ne obožujeva drug pri drugem 😉 Obožujeva vse, tako notranjost kot tudi zunanjost.”

Prijavila sta se iz heca

Na natečaj Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com sta se Romana in Marko prijavila iz “heca”. Romana pravi, da je dobila po e-pošti obvestilo o natečaju in je Marka “hecala”, da ju bo prijavila. “Marko je pa vedno rekel, da ne upam,” pravi Romana. Tako ju je prijavila in njuna Sanjska poroka je že skoraj tukaj 😉

A tukaj se njuno potegovanja za poroko ni zaključilo. Kot pravita sta se zelo potrudila, da sta dobila največ glasov in seveda poroko. “Ob tej priložnosti bi se rada zahvalila vsakemu, ki je oddal glas za naju. Hvala vam iz srca. Omogočili ste nama najlepši in najpomembnejši dan v najinem življenju.”

Želja po poroki je bila še preden sta se spoznala …

… a se je Romani in Marku zdela nedosegljiva. “Poroka je velik finančni strošek, a sva se kljub temu veliko pogovarjala o njej. Na ona-on natečaj Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com sva se prijavila prav zaradi želje po poroki in se tudi potrudila, da sva dobila največ glasov.”

Ker sta se oba želela poročiti, sta se tudi na obletnico zaročila in to tik preden sta izvedela, da sta zmagala na natečaju Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com in prejela Sanjsko poroko. “Še preden sva izvedela, da sva dobila nagrado, sva se na poti na spoznavni piknik hecala, da bova lahko naslednji dan staršem izdala, da se drugo leto poročiva,” pravita Romana in Marko.

Foto: KMarcella Photography
Foto: KMarcella Photography

Izkazalo se je, da sta lahko storila točno to. “Ko sva izvedela, da sva dobila Sanjsko poroko, sva bila pa oba prijetno šokirana. Nisva se niti zavedala, da je to res. Občutki so bili zelo zanimivi in mešani, seveda vse pozitivno 🙂

Živčna še nista

Romana in Marko sta očitno zelo umirjena, saj teden pred poroko nista prav nič živčna. “Verjetno bo tista živčnost prišla zadnji dan, iz petka na soboto. Bolj naju skrbi, da bo vse potekalo tako, kot sva si zamislila,” pravita in dodajata, da se že zelo veselita poročnega dneva.

Njuna poroka bo popolna, neklasična, nekaj posebnega in drugačnega, a preprosta, saj sta tudi onadva takšna. “Tukaj pa ne bo manjkala popolna poročna obleka, sanjski šopek, torta, okusna hrana in pijača 🙂 Pa seveda veliko dobre volje ter smeha,” pravita Romana in Marko.

Pogovor, kompromisi in presenečenja

Kako pa Romani in Marku uspeva ohranjati dobro partnersko zvezo? Pravita, da z veliko pogovori, tudi kompromisi, odkritostjo in iskrenostjo. “Seveda pa ne primanjkuje tudi nežnosti in čustvenosti. To so stvari, brez katerih zveza ne deluje dolgo.”

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Za dobro zvezo so pomembna tudi presenečenja, ki jih v Romanini in Markovi zvezi ni manjkalo. “Recimo, Romana me je nahecala, da me v enem lokalu pri točilnem pultu čaka presenečenje, tam pa je bila ona. Velikokrat je prišlo do nepričakovanih oziroma nenačrtovanih zmenkov, najin prvi dopust, številni izleti, …

Foto: KMarcella Photography
Foto: KMarcella Photography

Samskim priporočata uporabo ona-on.com

Romana in Marko pa nista edina, ki sta se spoznala na ona-on. Številni pari so z nami delili svoje zgodbe, tudi med Romaninimi in Markovimi prijatelji je nekaj parov, ki so se našli na ona-on.com in tudi drugih spletnih portalih.

Ona-on.com je po njunem mnenju dober kanal za iskanje partnerja, saj je iskanje partnerja prek portala enostavno in tudi najbolj uporabno. Sploh glede na naš tempo življenja. “Že takoj na začetku lahko sam izločiš določene osebe oziroma iščeš partnerje po svojih idealih, zato bi uporabo ona-on.com vsekakor priporočala tudi drugim samskim.”

Poleg uporabe ona-on.com Romana in Marko izpostavljata, da morajo biti tisti, ki so še na lovu za svojo ljubeznijo, vztrajati v svojem iskanju. “Bodite odkriti in resni, predvsem pa se ne pretvarjajte, da ste nekaj, kar niste. Bodite to, kar tudi v resnici ste.”

Romani in Marku želimo na njuni skupni poti veliko sreče!


Preberi in poglej si Romanino in Markovo pot od prvega klika do Sanjske ona-on.com poroke!


Ni komentarjev

Odgovori