Rusko Richie je pevec, avtor in kot pravi sam, predvsem humani človek, ki ne samo da zabava ljudi, ampak tudi nesebično pomaga tistim, ki to potrebujejo. Z njim smo se pogovarjali o ljubezni, zaupal pa nam je tudi odštekano zgodbo iz svojega ljubezenskega življenja.

Kaj trenutno počnete v življenju, s čim se ukvarjate?

“Kot novopečeni očka se trenutno s ukvarjam z otrokom, ki mi pomeni največ v življenju … seveda pa tudi z glasbo, kajti pripravljam novi projekt in novi singl.”

Kaj je pri vas v tem trenutku na prvem mestu?

“Družina, kateri se poskušam maksimalno posvetiti.”

rusko-richie-intervju-ona-on-zmenki-zasebni-stiki-resne-zveze1
Vir: Rusko Richie

Za koga in kaj bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju?

“Najprej moraš ljubiti sebe, da bi lahko ljubil druge. Kot sem že povedal, družina in glasba me spremljata in vsak dan je drugačen, ko vidiš, kako mali sin odrašča. Nasmejani in razigrani dnevi ne zamenjajo ničesar.”

Vaša prva asociacija na ljubezen?

“Kitara 🙂 Nekako skozi njo tudi pokažem ljubezen do vsega. Saj je moja draga ‘padla’ na moje osvajanje z kitaro. Ljubezen se pa itak ne meri, ampak se enostavno prepustiš čustvom in ta te vodijo … ”

Prvi poljub in prvi seks, oba si zapomnimo za vedno. Imate na ta dva trenutka lepe spomine?

“Vse skupaj je bilo mlado, noro in nepozabno … pa tudi hitro. :D”

Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju?

Vir: Rusko Richie
Vir: Rusko Richie

“Bilo jih je veliko, vendar se spomnim ene, ko sem šel pozimi, v snegu, s kolesom do takratne punce. Pred nosom mi je zaprla vrata, saj se nisem najavil … jaz pa sem jo hotel presenetiti.”

Je v vaših očeh samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti?

“Če samo razmišljaš, da bi nekoga imel, ko pa nekoga imaš, pa tega ne znaš ceniti. Eni samskost izkoristijo prej, drugi pa kasneje.”

Kako pa gledate na prekinitev partnerske zveze? Kako ste se, če ste bili kdaj v tem položaju, s tem soočali?

“Vse se zgodi z razlogom. ‘Če ni za bit, je za it’, življenje pa neprestano ponuja nove priložnosti.”

Na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com se je spoznalo kar 15.000 parov. Je tudi med vašimi znanci kakšen par, čigar iskrica je preskočila prav na ona-on.com?

“Ne poznam nobenega oziroma se mi najbrž niso zaupali. :)”

Ni komentarjev

Odgovori