Zamisel, da se poslovimo od starih zgodb in pozdravimo nove, je tisto, zaradi česar je silvestrovo na nek način poetično.

Kar zadeva romantičnega dela, je čas, da pari zaznamujejo začetek še enega leta, polnega ljubezni in lepih trenutkov. Praznični dnevi so naravnost sanjski in silvestrski poljub kot češnja na torti preteklega leta.

Za samske pa je konec leta čas, da se poslovijo od samskega življenja in upajo na nov začetek v ljubezni, ki jo lahko začnejo s polnočnim poljubom. Toda ali je v tem prazničnem času sploh mogoče najti več kot le silvestrski poljub? Seveda je!

“Zaljubiti se” je priljubljena novoletna zaobljuba samskih, ki hrepenijo po svoji duši dvojčici, ki jih bo razumela in delila vse lepe in manj lepe trenutke. Čeprav je te besede zelo enostavno napisati, je potrebno nekaj truda, da to željo tudi izpolnimo. K sreči pa to ni nemogoč podvig.

Daj možnost spletnim zmenkom

Napiši svojo pravljico ali scenarij za enega izmed prazničnih filmov ob katerih gledalci spuščajo solze radosti. Spletni zmenki so nekaj najboljšega, kar se je samskim zgodilo v zadnjih desetletjih. Spoznavanje še nikoli ni bilo tako enostavno in prav mogoče je, da najdeš sorodno dušo v trenutku, ko je v zraku prazničen duh in neštete želje po vsem dobrem.

 

Leto se bliža h koncu in čas je za opustitev starih vzorcev, ki te niso pripeljali do želenega cilja. Zapusti svojo cono udobja in se podaj novim zgodbam naproti. Med množico samskih poišči osebo, ki se ti zdi dovolj zanimiva, da bi ji dal/a priložnost. Dogovorita se za zmenek med prazniki in preverita ali sta prav vidva glavna lika prej omenjenega scenarija o srečni zgodbi za praznične dni.

Prvi zmenek opolnoči

Sta oba prosta za silvestrovo? Odlično! Dogovorita se za najbolj nepričakovan zmenek, ki se lahko odvije samo enkrat na leto. Spoznajta se v centru mesta, med množico radostnih ljudi, ki bodo oddajali neverjetno veliko pozitivne energije. Dovolita, da vaju ta val odnese s seboj in se prepustita zabavi ob koncu starega leta.

Opolnoči skupaj vrzita svoje samsko življenje preko rame in se ozrita k prihodnosti, ki jo tisti hip osvetljuje barvit ognjemet, prinašalec radosti in lepih občutkov. Odprita penino in se poveselita. Nazdravita naslednjemu letu in drug drugemu, da bi se še večkrat videla. Morda pa že tisto noč, ob silvestrskem poljubu, začutita precej več. Huh, kakšna zgodba bi to bila! Če komu obletnice delajo težava, jih vidva zagotovo ne bi imela.

Pridita z družbo

Bere in sliši se nadvse romantično, a je dejansko izvedljivo. Še posebej v teh časih, ko z nekaj kliki miške, ali s prstom po pametnem telefonu kaj hitro naletimo na osebo, ki nam je všeč. Če se morda ne počutiš najbolj lagodno, lahko na praznovanje prideta vsak s svojo družbo.

V sproščenem ozračju bo spoznavanje teklo hitro, kot bi imela brezžično povezavo med možgani. Takšen zmenek si lahko privoščita le enkrat na leto in zakaj ne bi bilo to tokrat. Morda pa je ravno za vaju ostala neprebrana najlepša ljubezenska zgodba tega leta.

Ni komentarjev

Odgovori