Sanjska ona-on.com poroka 2017: Priprave se začenjajo!

Počasi začenjamo s pripravami na Sanjsko ona-on.com poroko 2017!

Kupid Ljubo v dobri družbi (od leve): urednica ona-on.com Magazina Tamara Prejac, poročna načrtovalka Petra Starbek in vodja projekta Najina zgodba Tina Centrih.

Čeprav nas od Sanjske ona-on.com poroke 2017 loči še slabo leto, smo kljub temu že pričeli s pripravami. Kot pravi poročna načrtovalka Petra Starbek iz Storija Inženiring, bo namreč tole leto zelo hitro minilo, zato ni prav nič narobe, če se priprave pričnejo nekoliko prej.


Še iščeš svojo ljubezen?

Poišči ljubezen tudi ti!


Petra Starbek je priznana poročna načrtovalka, ki ima za seboj že več kot 300 porok. Načrtovanje poroke se prične s tem, da par predstavi svoje želje in pričakovanja, nato pa jima načrtovalka predstavi vse možnosti.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki3

Na letošnjem natečaju Najina zgodba sta vas s svojo zgodbo najbolj prepričala Monika in Borut, s pomočjo Petre Starbek pa jima bomo omogočili Sanjsko ona-on.com poroko, ki se bo odvila v prvi polovici leta 2017.

Kje bosta dahnila usodni da, bosta imela poleg civilnega tudi cerkveni obred in kakšno poroko sta si zamislila, bomo kmalu delili tudi s tabo. Spremljaj to poglavje v Monikini in Borutovi zgodbi!


Spremljaj Monikino & Borutovo pot od prvega klika do Sanjske ona-on.com poroke!


Ni komentarjev

Odgovori