Sobota, 5. maj 2018, je bil prav poseben dan – dan, ko sta svojo ljubezensko zgodbo s Sanjsko ona-on.com poroko okronala Mateja in Brane!

Njun poročni dan je bil prav zares sanjski – »da« sta dahnila na sončno majsko soboto v družbi svojih najdražjih.

Ljubezenska zgodba Mateje & Braneta se je pričela na ona-on.com

Mateja & Brane sta se na ona-on spoznala pred 13 leti. Brane je bil na ona-on.com registriran nekaj dni, ko je tam našel “črnolaso lepotico, ki je živela na obali.” Takoj ji je napisal sporočilo.

Še iščeš ljubezen? Brezplačno preizkusi ona-on.com!

Mateja se je na ona-on.com registrirala zaradi radovednosti in prav njena radovednost jo je pripeljala do Braneta. “Urejen fant s kravato, pristen nasmeh, vesele očke, samozavestna drža. ‘Opa,’ sem si mislila, tega bi pa rada spoznala.” In mu je odgovorila.

Nevesta se je na romantično lokacijo pripeljala v pravljični kočiji, ki jo je upravljal grof Štatenberški.
Nevesta se je na romantično lokacijo pripeljala v pravljični kočiji, ki jo je upravljal grof Štatenberški. Foto: Max Verderber

Kateri pripetljaj se je zgodil na njunem prvem zmenku? Preberi nadaljevanje zgodbe.

Sanjska poroka 2018: Pravljična kočija, romantična glasbena spremljava in oranžni čevlji

Soboto v mesecu ljubezni so najbližji Mateje in Braneta preživeli na z naravo obdani romantični lokaciji, ki sta jo mladoporočenca izbrala za kraj, kjer sta svojo zgodbo okronala s Sanjsko poroko.

Svate je prvi pozdravil ženin Brane, ki je naravnost sijal v sivi poročni obleki, ki so mu jo po meri izdelali krojači iz Morro Sartoriale. Posebnost ženinove oprave pa so zagotovo bili oranžni čevlji, ki so mu jih po njegovih željah izdelali v čevljarstvu Mihoya.

Kaj kmalu je prišel čas, ko je Brane začel pogledovati proti dovozu: V daljavi se je namreč slišalo hupanje prav posebne kočije, ki je prevažala prav posebno dekle – njegovo bodočo ženo.

Ko je pravljična kočija, ki jo je upravljal grof Štatenberški, ustavila, je na rdečo preprogo stopila nevesta. Mateja je sijala v čudoviti beli obleki, piko na i njenemu izgledu pa so dali v frizersko-kozmetičnem salonu SNIP SNAP Professional, kjer so jo naličili in ji uredili frizuro.

Za cvetje v oranžno beli kombinaciji so poskrbeli v Vrtnem centru Gašperlin.
Za cvetje v oranžno beli kombinaciji so poskrbeli v Vrtnem centru Gašperlin. Foto: Max Verderber

Nevesta se je do svojega ženina s poročnim šopkom v belo-oranžni kombinaciji, ki so ga skupaj s preostalo cvetlično dekoracijo pripravili v Vrtnem centru Gašperlin, sprehodila v družbi očeta, nato pa je skupaj z bodočim možem stopila proti matičarju.

Civilni obred je bil prav takšen kot par – čustven in hkrati duhovit. Izmenjava poročnih prstanov, ki so jima jih po željah pripravili v Zlatarnici, je požela velik aplavz. Po obredu sta se mladoporočenca skupaj sprehodila po rdeči preprogi, nazdravila s svati in kot popotnico v skupno življenje kot mož in žena dobila – riž. Svatje so ju namreč zasipali z rižem.

Mladoporočenca navdušila s plesno koreografijo, navdušila tudi poročna torta

Po spustu belih helijevih balonov in čestitkah vseh prisotnih je bil čas za poročno zabavo. Po prvem okrepčilu sta novopečena mož in žena otvorila plesišče – navdušila sta z živahno plesno koreografijo, ki sta jo pilila v plesni šoli La Bolita.

Sledil je ta pravi poročni žur, kaj kmalu pa je bil čas, da si mladoporočenca izmenjata grižljaj sladke poročne torte, ki so jo pripravili v slaščičarni Galerija Grad.

Ženin je sijal v obleki po meri iz Morro Sartoriale, navdušila je tudi nevesta.
Ženin je sijal v obleki po meri iz Morro Sartoriale, navdušila je tudi nevesta. Foto: Max Verderber

Da so na poroki uživali tudi najmlajši svatje, sta poskrbeli varuški iz Varuška po meri, poročni dan pa je ovekovečil fotograf in videograf Max Verderber.

Bi sanjsko poroko ali romantični pobeg v dvoje tudi vidva?

Sta se tudi vidva spoznala na ona-on.com? in si želita sanjske poroke ali le romantičnega pobega v dvoje?

Zaupajta nam svojo zgodbo o spoznavanju in se s sodelovanjem na natečaju Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com potegujta za lepe nagrade.

Sta se spoznala na ona-on.com? Zaupajta svojo zgodbo!

2 Komentarji

  1. Kaj naj rečem? Vedno, če je v tebi tudi romantična duša, bi bil sam rad v taki koži, tu ni razlike, ali ona ali on. Zanimivo, da sem pregledal cel film in tudi vse slike s komentarji, prav nič ni manjkalo in tudi nič ne bi spremenil. Če imaš temelje za tako ljubezensko srečanje in zraven še malo sreče, potem sledi Sanjska Poroka!
    Vso srečo mladoporočencema!

Odgovori