VIDEO: Sanjska ona-on.com poroka ~ Mateja & Brane

Mateja in Brane sta se pred 13. leti spoznala na ona-on.com, zdaj pa sta se 5. maja še poročila na Sanjski ona-on.com poroki! Poglej si njuno poročno pravljico skozi filmski objektiv Maxa Verderberja.

Zasebni stiki ona-on.com: Mateja & Brane sta se spoznala na ona-on.com

Mateja & Brane sta se na ona-on spoznala pred 13 leti. Brane je bil na ona-on.com registriran nekaj dni, ko je tam našel “črnolaso lepotico, ki je živela na obali.” Takoj ji je napisal sporočilo.

Mateja se je na ona-on.com registrirala zaradi radovednosti in prav njena radovednost jo je pripeljala do Braneta. “Urejen fant s kravato, pristen nasmeh, vesele očke, samozavestna drža. ‘Opa,’ sem si mislila, tega bi pa rada spoznala.” In mu je odgovorila. Preberi si EKSKLUZIVNI predporočni intervju z Matejo in Branetom.

Poznaš par, ki se je spoznal na ona-on.com?

Povej jima za natečaj Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com in jima pomagaj do Sanjske poroke ali drugih lepih nagrad. Tudi nate na bomo pozabili – če nam “zrihtaš” zgodbo, dobiš nagrado tudi ti!

Bi Sanjsko poroko tudi vidva?

Sta se spoznala na ona-on.com? Zaupajta nam svojo zgodbo o spoznavanju in se potegujta za lepe nagrade. Zmagovalca natečaja Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com bomo naslednje leto poročili na že peti Sanjski ona-on.com poroki.

Sta se spoznala na ona-on.com? Zaupajta svojo zgodbo!

Ni komentarjev

Odgovori