Sanjska poroka: Glasuj za ona-on par, ki te je prepričal!

Kaj imajo skupnega Katja & Andrej, Karmen & Janez in Klavdija & Dario?

Vsi trije pari so se spoznali na ona-on.com! In vsi trije se zdaj v sklopu natečaja Najina zgodba potegujejo za Sanjsko poroko, ki bo potekala spomladi 2021. Paru, ki te je z zgodbo najbolj prepričal, podari svoj glas, sebi pa pribori eno izmed lepih nagrad!

Katja & Andrej: Zmenjena sva bila, da mi da poljub. A ga nisem dobila

“Pred dobrimi 13-imi leti, me je prepričala sestra, naj se malo pozabavam in se prijavim na Ona-On,” pravi Katja.

Potem pa je njeno oko ujel Andrej. “Čisto me je prevzel njegov opis. V njem je imel besedilo pesmi, a jaz sem mislila, da je kakšen poet. Potem pa še njegova slika, kjer je imel slušalke in gledal stran,” se spominja Katja.

Po nekaj dneh dopisovanja sta se dogovorila za prvi zmenek. “Dogovor je bil tak, da se dobiva točno ob polnoči v parku in jaz sem želela da, ko si prideva nasproti, mi da poljub na lice, če mu bom vsaj malo všeč. Seveda tega nisem dobila, ker je bil preveč sramežljiv,“ pravi Katja. Celotno zgodbo preberi tukaj.

Klavdija & Dario: Zaprosil me je ob barvanju najine spalnice

“Na portal sem se prijavila iz čiste radovednosti, Dario je verjel, da bo tukaj našel pravo ljubezen,” pravi Klavdija, ki je prva kliknila Daria in mu poslala vprašanje za šanse GO?. 

Temu je sledilo dopisovanje: “Preko sporočil sva se zelo povezala in začutila tisto pravo kemijo. Iskrica je preskočila že ob neštetih sporočilih in ko sva si poslala slike sva še bolj začutila, da sva si usojena.“

Njo je bila na njegovem profilu všeč fotografija, kjer je bil Daio nasmejan, njega pa je pritegnil njen opis. “Najbolj mu je bilo všeč, da sem romantična duša, saj je to iskal,” pravi Klavdija. Celotno zgodbo preberi tukaj.

Karmen & Janez: Dopisovati sva si začela na valentinovo

“Dobra prijateljica je na portalu našla čudovitega moža. Pomislila sem: Zakaj pa ne bi poskusila tudi jaz?” se spominja Karmen.“Že pred dvema letoma sva si pisala in pravzaprav ne veva, kaj je bil razlog, da sva pisanje opustila. Jani bi se pošalil, da je zmanjkalo tinte.”

Na valentino 2019 je Karmen ponovno dregnila Janeza in takrat sta si ponovno začela dopisovati. Kmalu sta se dogovorila za zmenek in takrat se jima je zgodilo nekaj zanimivega. Kaj se je zgodilo, preberi tukaj.

Zdaj si na vrsti ti! #nagrade

Kateri par te je s svojo zgodbo najbolj prepričal? Kdo si po tvojem mnenju najbolj zasluži Sanjsko poroko, ki jo podarjamo na ona-on.com?

Oddaj svoj glas TUKAJ in se poteguj za lepe nagrade. 10 izžrebancev čaka wellness ali kulinarično razvajanje. 😉

Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori