VIDEO: Sanjski moški ali ‘pika na i’ tvojemu že zdaj idealnemu življenju

"Vem, da bo imel moj bodoči mož najbolj kul ženo na svetu!"

Ga že poznaš, Sean-a Stephensona? Tudi če ne bi bil:

  • usojen na to, da bo umrl, preden začne živeti,
  • bil na invalidskem vozičku,
  • razmišljal, kdaj lahko kam gre, ker ga lahko že čisto majčkena luknja na cesti spravi ‘pod rušo’,

bi ga oboževala! Zaradi njegovega odnosa do življenja.

Poglej ga in se zamisli: Če bi prišla v klub ali pa na množični spoznavni večer samskih – kakšne občutke bi dobila, ko bi ga videla? Da ti pomagam: Zasmilil bi se ti. Pogledala bi stran. Mogoče bi celo odšla!

Da ti pomagam: Zasmilil bi se ti. Pogledala bi stran. Mogoče bi celo odšla!

Sean se je tega zavédel, ko mu je nekdo na zabavi vrgel v obraz, da ‘on ima okoli sebe same bejbe zato, ker se vsem (ženskam) smili!« Kot doktor (psihologije?) je vedel, da to ni res: Občutek smiljenja samemu sebi namreč deluje na ljudi kot najmočnejši repelent na komarje!

Iz tega je zato naredil eksperiment (vau!!! To pomeni biti ‘v svoji energiji’!).

  1. Del noči se je v klubu ‘smilil sam sebi’ (bil skrčen in otožen, žalosten v svojem invalidskem vozičku).
  2. Del noči pa je bil v tem istem invalidskem vozičku poln energije (poskakoval po vozičku, se smejal, govoril šale …).

Rezultat?

  • V prvem primeru je bil čisto osamljen: on ‘zabediran’ in drugi tudi.
  • V drugem primeru je imel okoli sebe polno lepih in navdušenih žensk (če je katero peljal domov – ne vem …).

Danes je poročen z lepotico – po duši in izgledu! Našel je ljubezen, takšno, ki jo hočeš tudi ti: ** žensko, ki ga v celoti sprejme (in ona ga mora tudi tuširati, ker se ne more sam!) – ne glede na to, kakšna je njegova inteligenca, način obnašanja, izgled, navade**.

Odličen je njegov rek: »Nikoli ne verjemi napovedi / predikciji, ki te popolnoma ne navdušuje!«

Kakšna je tvoja predikcija za tvojo ljubezensko usodo?

Si jo pripravljena spremeniti v  »Vem, da bo imel moj bodoči mož najbolj kul ženo na svetu!«?

Če ne veš kako – pridi v soboto 16. junija na spoznavni piknik v Mengeš. =)

spoznavni-dogodki-za-samske-piknik-ona-on

Ti gre na živce, ker se počutiš ‘kot krava na sejmu’? Hmmm …. Kaj si pripravljena zares narediti drugače zato, da ‘bo imel tvoj bodoči mož najbolj kul ženo na svetu’? 😉

Da bo ta piknik zate čista zmaga, da boš polna energije in novega zaupanja, da *iDEALni* čaka tudi tebe, sem se odločila, da ti pomagam na dva načina:

1. Četrtkov FB webinar

S konkretnimi napotki v četrkovih FB live oglašanjih, kako že na kilometre prepoznati ‘pravega plesalca zase’ (ki bo čisto možno tvoj sanjski moški) na uradni FB strani ona-on VSI KI STE SAMSKI TUKAJ.

2. Brezplačni individualni nasveti

Z brezplačnimi 20 min individualnimi posveti »IDEALNI na poti! Za več Ljubezni, več Življenja, manj osamljenosti« na licu mesta – na pikniku v Mengšu. Na posvetu ti bom pomagala, da boš prepoznala svojo ‘skrito blokado’, ki tvojega idealnega drži stran od tebe kot Avtan komarje na pikniku;-), zato da boš v svoje življenje takoj (že včeraj!;-)) manifestirala svojega sanjskega moškega, brez novih (pre-)številnih mukotrpnih spoznavanj ‘samih istih, ne pravih moških’, po metodi I.D.E.A.Lni.

Število mest za posvete je omejeno, prav tako je posvet izključno za tiste, ki boste vzele ‘ALL INCLUSIVE vstopnico’ (podrobnosti poglej tukaj), zato priporočam, da se hitro odločiš =) (mimogrede: individualno delo z mano se začne pri 499€/mesec, ALL INCLUSIVE vstopnica za piknik pa stane 24€ … ;)) .

Da ne boš mislila, da so taki posveti ‘brezvezni’, ker nekdo ‘samo hoče nekaj prodajat’ – poglej, kakšen rezultat je nekaj tednov po takšnem brezplačnem posvetu dosegla Srečnica 44 (na strani čisto spodaj).

Torej – se vidimo?

Tvoja,

mentorica za to, da končno in zares spoznaš *iDEALnega* partnerja in si ustvariš ljubezni polno življenje, 😉 Jerneja

P.S.: Če pa slučajno ne moreš več čakati in si odločena, da hočeš mojo mentorsko podporo še pred začetkom poletja zato, da če že dopusta ne boš preživela z novo ljubeznijo, ga boš vsaj izkoristila, da bo božična družinska večerja z roko v roki z njim – prijavi se na brezplačni strateški posvet, da ugotoviva, kakšen bi bil najboljši naslednji korak zato, da to tudi dosežeš – že v nekaj mesecih!

Deli
Prejšnja objavaVse več parov se najde na ona-on.com. Poznaš kakšnega?
Naslednja objavaVIDEO ~ Alenka Husić & Iris Ošlaj: Bodite čim bolj sproščeni
Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori