book-39
Avtor: Luka Podgornik

Kaj trenutno počnete v življenju, s čim se ukvarjate, kaj vam je pomembno? 

“Trenutno se ukvarjam z ustvarjanjem nove kolekcije oblačil in nakita. Veliko časa namenjam internetni trgovinici ekskluzivno.si, kjer bo nakit možno tudi kupiti. Nastaja moja prva Sara Unique Baby kolekcija unikatnih kvačkanih copatk in nogavičk za dojenčke.

Zelo dejavna sem na svojem modno lepotnem blogu Spotlight Sara. Pridno vadimo in odpiramo nove lokacije naših Fit Campov in še in še bi lahko naštevala.”

Kaj za vas pomeni ljubezen? 

“Ljubezen sama vidim kot predanost svojemu partnerju, spoštovanje, razumevanje, podpora. Ljubezen je konec koncev za vse še vedno nekaj najlepšega, je čustvo, ki ga skrbno gojiš in neguješ do druge osebe. Ima več oblik in se razlikuje in ga ne moreš opisati z besedami. A zagotovo zajema mešanico sreče, zaupanja, spoštovanja in že prej naštete vrline. Ni čudež, a dela čudeže!”

Ljubezen je tudi ena izmed glavnih tem v skladbah, filmih, v pogovorih. Kako je pri vas – povezujete ljubezen z vašim poklicem, ustvarjanjem? 

“Zagotovo ima močan pomen tudi pri mojem poklicu. Navsezadnje je ljubezen pogojena tudi s srečo in zadovoljstvom. V prvi vrsti bi tukaj izpostavila partnerjevo vero in podporo vate in v tvoje delo. Nemalokrat slišim ali celo doživim situacije prijateljic, ki mi pripovedujejo, da nimajo podpore partnerja v delu, ki ga opravljajo ali projektov, ki se jih lotijo. In sama v takšni zvezi ne vidim ne prihodnosti ne ljubezni.

Del najine ljubezni s fantom Mitjem je zelo močno povezan tudi z najinim skupnim delom kot wellness coach-a in ambasadorja zdravega življenja v sodelovanju s podjetjem Herbalife. Sama se res lahko zahvalim mojemu Mitju, ki mi stoji ob strani, pomaga in verjame vame, čeprav se ne razume najbolje na modo. ;)”

Kaj je pri vas v tem trenutku na prvem mestu? 

Miss universe Slovenia  2013 Sara Savnik s krono in lento - Fotografija Samo Trebižan
Miss universe Slovenia 2013 Sara Savnik s krono in lento – Fotografija: Samo Trebižan

“Zagotovo ljudje, ki mi pomenijo največ. Če pogledam iz druge strani pa moji projekti in kariera, s katero se vzpenjam vse bližje in bližje moji goreči želji.”

Vaša prva asociacija na ljubezen? 

“Vsi ljudje, ki mi nekaj pomenijo.”

Za koga in kaj vse bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju? 

“Svojega fanta Mitja, najboljše starše na svetu, brata Patrika, vse dobre prijatelje in ljudi, ki so mi zelo blizu, modo, nakit, ustvarjanje, modne piste, delfine jasnooo, modro in vijolično barvo, čokoladni šejk, mango, morsko hrano, poletje, morje, Šrilanko … ”

Je samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti za raziskovanje?  

“Bom kar iz lastne izkušnje povedala. Najlepše je, a šele, ko se sam zaveš, da te nekje čaka nekdo veliko boljši, ki si te zasluži. Vsak potrebuje svoj določen čas, da sreča pravega/pravo. Zadnjič sem nekje prebrala zelo dober citat in sicer, da ni važna prva ljubezen temveč druga, ki ti pozdravi zlomljeno srce, vrne nasmeh in razmaže šminko, ne pa maskare ;).”

Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju? 

“Odštekane niti niso, so pa zabavne in smešne ;).”

book-25

Prvi poljub in prvi seks, oba si menda zapomnimo za vedno. Kako pri vas, lepi spomini? 

“Zagotovo zelo lepi. Zgodili so se ob pravem času s pravo osebo in ne pod pritiskom ali tako kot je danes moderno “ker pač vsi to počnejo moram tudi jaz pri 13 ali še prej” … bedarija!”

Internet je danes ves čas z nami – v žepu na mobilnem telefonu. Ali veste, da se že 20 % Slovencev (vsak 5. par) danes spozna prek spleta? 

“Ne, tega pa nisem vedela, hvala za ta podatek.”

Ona-on.com je največji slovenski spoznavni portal za samske, z več kot 15.000 pari in več kot 160.000 registriranimi uporabniki, vsak dan nastaneta najmanj dva nova para! Se vam zdi to presenetljivo?

“Presenetljivo ne, bolj me zanima, kako kvalitetno je takšno spoznavanje.”

Poznate kakšen par, ki se je spoznal prek spleta, ona-on.com?  Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

“Ja, poznam ja, in to se mi ne zdi nič spornega.

Da ne bom zaključila s klasično mislijo … ko ne veš kam bi šel, vedno poslušaj svoje srce. Na koncu dneva je to, kar čutimo edino, kar resnično imamo.”

Ni komentarjev

Odgovori