Se vedno zaljubiš v napačno punco?

Kako pa pravilno izbrati in kje lahko iščeš pravo dekle zase?

Vir: Shutterstock

Ja, neka čudna, nepredstavljivo močna sila te je pred časom spet potegnila k napačni punci. In zdaj, ko si ponovno ugotovil, da “to ni to”, spet z utrujenimi in vsega naveličanimi očmi zreš v negotovo prihodnost ter se kritično sprašuješ: “Kaj delam narobe, da se lepim na same napačne ženske?”

“Kriv” je njen izgled

Odgovor ni tako enostaven, kot se zdi na prvi pogled. Največkrat moški padamo na ženski izgled. Če nam bo punca všeč, bo za to, najprej, kriv njen fizični izgled, ki te bo potegnil k njej kot magnet železo.

Vir: Shutterstock
Vir: Shutterstock

Torej, če je punca vsa lepa in krasna, se nam notranji organi kar smejijo od ugodja, ko jo gledamo. In zlahka se zgodi, da se “zafrknemo” že v samem začetku spoznavanja s takšno “vročo bejbo”.

Napačno namreč sklepamo, da v takšno lepo telo pač (ustrezno) “paše” ustrezno “lepa duša s prijaznim karakterjem vred”. Zgodbo poenostavljam, da se razumemo.

Ampak važno je, da fantje razumete, da nikakor ni nujno, da se pod “dobro avtomobilsko karoserijo skriva tudi dober in trpežen motor”.

Zunanja lepota ni enako kot notranja

Izrek, da so oči ogledalo duše, je, če dodatno poenostavim, v tem primeru čista bedarija. Še tako lepa punca ima lahko ”težak karakter”, da ti ob njej še lastna duša zmrzne. Seveda je zato potrebno podrobno medsebojno raziskovanje, ob tem pa ima tudi čas zelo pomembno vlogo.

Takšno omenjeno raziskovanje ti ponuja portal ona-on.com. Tam lahko brez težav poiščeš pravo dekle zase, saj lahko iščeš glede na svoje želje in kriterije, portal ti pa sam predstavi tista dekleta, ki se ujemajo s teboj. Najbolje, da kar sam preizkusiš, a pazi obstaja verjetnost, da boš našel pravo punco zase. 😀

Iščeš pravo partnerko? Poišči jo na ona-on.com!

Normalno je vzpostavljati romantične veze, vendar če kaj kmalu spet ugotoviš, da z izbrano punco nista na isti valovni dolžini in da sta vajina karakterja med sabo skregana, je skrajni čas, da to zvezo končata.

Kako pravilno izbrati?

In kaj storiti, da boš vsaj naslednjič pravilneje izbiral? Ko se boš naslednjič “zagledal” ali celo zaljubil v neko punco, je zelo pomembno, da čim bolj realno oceniš položaj. Predvsem pa moraš paziti, da ti naslednji faktorji ne zameglijo uma, ko boš izbiral ustrezno dekle zase.

1. Njena lepota

Vir: Shutterstock
Vir: Shutterstock

Lepoto oziroma njen izgled smo že omenjali, pa vendar ne škodi, če to storimo še enkrat. Če nam je več ali manj pomembno le, da je (ali pa bi lahko) punca sodelovala na enem izmed lepotnih tekmovanj, potem smo običajno v velikih težavah.

Lahko, da je dekle na oko tako bajno, da bi jo imel vsak od tvojih prijateljev, vendar njena lepota ni nobena garancija, da bo vajina zveza tudi uspela.

Pomembneje je, da se povežeta ne le na fizični ravni, ampak tudi na duhovni ravni, če lahko temu rečemo tako.

2. Ti je res všeč ona?

Privlačijo te problematične punce? Ona je popularna, vsi ji ližejo prste, je zvezda na vasi in v mestu … njen karakter pa je v resnici zelo negativen? Samozavestna je kot sam vrag (ali pa se vsaj dela, da je), ne priznava nobenih avtoritet, obnaša se kot, da je edina kraljica na celem svetu, navajena je, da vsi okrog nje skačejo. Vse ima rada pod kontrolo, tudi tebe.

Vir: Shutterstock
Vir: Shutterstock

Si se resno in pravočasno vprašal, če ti je zares všeč ona ali ti je všeč predvsem slika, ki si si jo (napačno) ustvaril o njej?

3. Te nasmeji?

Pri puncah ti je npr. najbolj pomembno to, da imajo izreden smisel za humor. Na osnovi tega, pri “kakšnem zares smešno-duhovitem dekletu” prehitro sklepaš, da je deklica čisto “cool”. Mogoče pa ni takšen “srček”.

Nehaj jo kovati v zvezde zaradi ene ali dveh dobrih lastnosti, punco skušaj zajeti v celoti, v celotni njeni bivanjskosti. Šele takrat, če se bosta ujela na mnogih nivojih, obstaja majhna ali večja možnost, da bosta živela srečno do konca svojih dni.

4. Pomanjkanje tvoje samozavesti

Vir: Shutterstock
Vir: Shutterstock

Zadnja točka se navezuje predvsem na tvojo slabost. Popolnoma nesamozavesten si, pa tudi že rahlo zatežen, ker v tvoje naročje že dolgo ni “padla” nobena punca.

Priklenil se boš prvega dekleta, ki ti bo slučajno prekrižalo pot. Boš ustavil avto, jo pobral in odpeljal v negotovo skupno prihodnost?

Pa si prepričan, da je to pravilna rešitev? Ne bi raje pritisnil na plin in švignil mimo? Se zavedaš, da bi bilo tako verjetno bolje za oba?

Trezno razmisli. Tudi v ljubezni je treba uporabljati razum, ne le srce, predvsem pa moraš sam imeti svoje stvari urejene. Torej, vedeti moraš kaj si v življenju želiš in kako boš te želje uresničil. Saj veš, ljudje, ki so samozavestni in vedo kaj hočejo, privlačijo druge. Preberi, zakaj je samozavest pomembna.

Srečno!

Ni komentarjev