Spletne aplikacije za zmenke so danes že stalnica v življenju samskih. Ponujajo enostavno spoznavanje novih ljudi, med katerimi se lahko skriva tisti pravi ali tista prava.

In čeprav je registracija na te aplikacije čisto enostavna, je pa v pripravo privlačnega profila, ki bo pritegnil prave simpatije, potrebno vložiti malce več truda.

Tukaj je nekaj nasvetov, ki ti bodo pomagali ustvariti profil, ki bo izstopal iz množice in privabil prave uporabnike zate.

Uporabi privlačne fotografije

Prva stvar, ki jo bodo ljudje videli na tvojem profilu, so tvoje fotografije. Poskrbi, da bodo fotografije visoke kakovosti, dobro osvetljene in da te prikazujejo v pozitivni luči. Izberi fotografije, ki odražajo tvojo osebnost in interese. Izogibaj se uporabi starih fotografij in ne objavljaj fotografij, na katerih nisi ti.

Napiši zanimiv predstavitveni opis

Predstavitveni opis je priložnost, da se predstaviš potencialnim partnerjem. Zapiši nekaj o sebi, svojih interesih, hobijih in o tem, kaj te definira. Tukaj naj prideta do izraza tvoja izvirnost in iskrenost. Izogibaj se klišejem in negativnim izjavam.

Jasno izrazi svoje želje glede tega, kaj iščeš

V profilu jasno napiši kaj iščeš pri partnerju. To bo pomagalo preusmeriti ljudi, ki niso pravi zate, in privabiti tiste, ki so.

V spoznavanje pozitivno in optimistično

Ljudje se želijo družiti s pozitivnimi in optimističnimi ljudmi. V svojem profilu poudari svoje pozitivne lastnosti in poglede na življenje. Izogibaj se pritoževanju ali negativnemu govorjenju o sebi ali drugih.

Le z aktivnostjo do želenih rezultatov

Če želiš spoznati nove ljudi, moraš aktivno uporabljati spletne aplikacije za zmenke. Brez, da vložiš nekaj časa v iskanje primernih kandidatov, ne moreš pričakovati, da se bo kaj zgodilo. Zato redno uporabljaj aplikacijo za zmenke – redno se prijavljaj, pregleduj profile drugih uporabnikov in pošiljaj sporočila ljudem, ki te zanimajo.

Na ona-on.com redno aktivnost tudi lepo nagradimo. Za redno prijavljanje, nove pogovore, pošiljanje vprašanj za šanse ipd. ti podarjamo Cekinčke! Le-te lahko nato unovčiš tako, da svoj profil izpostaviš, pošiljaš posebna animirana vabila na zmenke in darila, … Preveri tukaj, kako dobiš Cekinčke in kako jih uporabiš.

Potrpežljivost ti bo pri iskanju prave osebe prišla prav

Iskanje prave osebe lahko traja nekaj časa. Konec koncev iščeš nekoga za skupno življenje. Ne obupaj, če takoj ne najdeš nikogar, s kom se ujemaš. Nadaljuj z brskanjem med profili, piši sporočila in sčasoma boš spoznal/a nekoga, ki je pravi zate.

Dodatni nasveti:

  • Preveri in popravi svoj profil za morebitne napake v črkovanju in slovnici.
  • Bodi spoštljiv/a do drugih uporabnikov, tudi če te ne zanimajo.
  • Varuj svoje osebne podatke in se z ljudmi, ki jih ne poznate dobro, srečujte na javnih mestih.

Naj ti ti nasveti pomagajo ustvariti profil, ki bo izžareval tebe in privlačil tiste, ki ti ustrezajo.

Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori