Skupina Joker ~ Za vse glasbene okuse!

Od narodno-zabavne do dalmatinskih melodij – vse to se najde v repertoarju skupine Joker.

Se bliža tvoj rojstni dan ali poroka? In še vedno iščeš pravo glasbeno skupino, ki bo tvoje najbližje spravila na noge? Skupina Joker vas bo dodobra ogrela z narodno-zabavnimi in zabavnimi ritmi, dalmatinskimi melodijami ter yugo rock poskakovanjem. Vse to se namreč najde v njihovem glasbenem repertoarju!

Igramo povsod, kjer si ljudje zaželijo prijetne glasbe in zabave. Radi igramo VSE – naš namen je vedno ta, da se vsi zabavamo!

Skupina Joker

Kdo sploh so skupina Joker?

Skupino Joker sestavljajo štirje mladi glasbeni talenti – Klemen Železnik, Nejc Plahuta, Žan Gašperlin in Marijana Kotnik. Skupaj so že skoraj leto dni, odzivi poslušalcev pa so doslej zelo pozitivni, saj poskrbijo, da se za vsak glasbeni okus nekaj najde.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-skupina-joker2

Kako je nastala skupina Joker? “Takole je bilo. Vsi smo pred tem igrali v različnih zasedbah, vendar se je pojavila želja po nečem drugem.

Nejc in Klemen sta dobila idejo, da bi poskusila skupaj ustvariti nekaj novega. Povabila sta še Žana in Marijano, da poskusimo v takšni zasedbi.

Veliko smo se pogovarjali, kaj točno so naše želje, cilji in kmalu smo videli, da nas poti vodijo v isto smer. Glede na to, da smo se med seboj zelo dobro ujeli, so se stvari začele same od sebe odvijati … “

Skupina Joker tudi na Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVE-niji 8!

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-skupina-joker1
Skupina Joker je na noge spravila okoli 1.000 obiskovalcev Največjega Zmenka na Slepo v S-LOVE-niji 8!

Skupino Joker smo lahko slišali na več odmevnejših prireditvah: Veseljakov piknik, Moravška noč, na Komendskem sejmu in tudi na Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVE-niji 8.

“Občutek je nepopisen! Super je videti toliko ljudi, ki se zabavajo. To je za nas, ki smo še na čistem začetku naše skupne poti, ogromna potrditev, da delamo v pravo smer! Veseli smo tudi tako pozitivnega odziva občinstva, ki ga v tolikšni meri tudi približno nismo pričakovali,” so svoje občutke opisali Jokerji. 🙂

Skupina Joker

Ni komentarjev

Odgovori