Slavimo 20 let ljubezenskih zgodb na ona-on.com!

16. aprila 2021 največji slovenski spoznavni portal ona-on.com piha 20. svečko in slavi že 20 let ljubezenskih zgodb, več kot 27.000 parov, ogromno porok (tudi že 6 Sanjskih porok) in družin!

Pihamo 20. svečko!

Ekipa ona-on.com je danes na čudoviti torti upihnila že 20. svečko in tako proslavila 20 let delovanja prvega slovenskega spoznavnega portala, kjer je svoje čudovite ljubezenske zgodbe pričelo že več kot 27.000 parov doslej!

Ob tej priložnosti čestitamo tudi tebi, ki z nami soustvarjaš to zgodbo. Hvala!

Spodaj smo zate pripravili nekaj ključnih mejnikov v zadnjih 20. letih, ob nekaterih se lahko tudi malce nasmejiš. 🙂

Začetki in pomembni mejniki portala ona-on.com

Tudi našo zgodbo oblikujejo pomembne spremembe, dosežki in prizadevanja. Klikni na leto in preberi, kdaj smo zabeležili določen mejnik na naši poti.

16. april 2001

Slovenski spletni prostor postane bogatejši za nov portal, ki bo v naslednjih 15 letih postal največji spoznavni portal.

ona-on-mejniki-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki

2003

Za pol leta nas “zmanjka” … ups! Kakšni dve leti po lansiranju največjega slovenskega spoznavnega portala ona-on.com je prišlo do zanimivega dogodka. Ker je bil interes za ona-on.com in spletne zmenke tako velik, so naši strežniki zaradi preobremenjenosti prenehali delovati. Sledilo je pol leta nadgradnje in ona-on.com je septembra 2003 spet zaživel. Že prvi dan povratka se je na ona-on.com registriralo veliko več uporabnikov, kot smo pričakovali.

ona-on-mejniki-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki2005

Vstopno stran obogatimo z ona-on.com toolbar-om, ki je omogočal hiter dostop do vseh naših storitev.

ona-on-mejniki-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki2009

Na vstopno stran so dodani grafični elementi, leto kasneje smo jih spremenili.

ona-on-mejniki-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki

 

 

Prvič je bil organiziran največji spoznavni dogodek leta za samske – Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji.

2010

Ona.on.com doseže pomemben mejnik – 30.000 aktivnih uporabnikov!

2012

Ker je že bil čas za osvežitev grafične podobe, je ona-on.com dobil sodobnejši izgled.

ona-on-mejniki-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki

Prvič je bil organiziran največji ona-on.com poletni dogodek – Največji spoznavni piknik.

2013

Septembra portal dobi novo grafično podobo.

2014

Spomladi luč sveta ugleda še mobilna aplikacija ona-on.com.

ona-opn-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-mobile

2015

Na Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVE-niji se nam predstavi ambasador ona-on.com spletnih zmenkov, zasebnih stikov in ljubezni, kupid Ljubo.

ona-on-mejniki-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki

Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com

Prične se največji projekt ona-on.com Najina zgodba – Spoznala sva se na ona-on.com, kjer v sklopu natečaja zbiramo zgodbe parov, ki so se spoznali na ona-on.com in zmagovalnemu para organiziramo Sanjsko poroko!

Prva Sanjska poroka v organizaciji ona-on.com

V sklopu natečaja Najina zgodba smo organizirali prvo Sanjsko poroko.

Ona-on.com Magazin

Svetu se predstavi nova spletna revija z uporabnimi vsebinami o spletnem spoznavanju in partnerskih odnosih ona-on.com Magazin.

2016

Vstopno stran ona-on.com je začela krasiti najnovejša, še bolj funkcionalna grafična podoba.

2018

PWA mobilna aplikacija, ki postane WEBSI prvak

Pri ona-on.com smo v letu 2018 razvijali mobilno aplikacijo na novi tehnološki zasnovi in z odličnim izdelkom zasluženo postali najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji v 2018!

2020

Leto 2020 je bilo leto presežkov. Splošno zaznamovano z Covid-19, a na ona-on.com smo bili zelo pridni. V tem letu smo lansirali več novosti.

Članske VIP ugodnosti

Aprila smo svojim zvestim članom ponudili Članske VIP ugodnosti, kjer lahko izbirajo med 70+ ugodnostmi priznanih strokovnjakov s področjih izobraževanj, veščin, športa, lepote, zmenkov.

Koraki do uspeha z Tino & Lukom

Pred poletjem sta se ona-on.com pridružila virtualna asistenta Tina & Luka, ki ti pomagata po Korakih do uspeha! Virtualna asistenta te primeta za roko in te vodita po spoznavanju na ona-on.com. Tvoja naloga je, da napolniš srček do 100%! 🙂

Del Korakov do uspeha je tudi Knjižnica znanja, kjer so ti na voljo informacije glede uporabe ona-on.com. Vse od priročnikov do nasvetov strokovnjakov – informacije na dosegu roke takrat, ko jih potrebuješ!

Avdio Video zmenki

Ona-on.com je v spletnem spoznavanju naredil korak naprej in Sloveniji predstavil zmenke prek avdio in video klica – Avdio Video zmenki. Slednji so bili logičen korak naprej, sploh v času koronavirusa, ki nas je zaprl v domove. Zmenkarije iz naslanjača še nikoli niso bile tako enostavne!

2021

Prenovljen Ona-on.com Magazin

Marca smo predstavili prenovljen Ona-on.com Magazin, ki je zdaj še bolj funkcionalen – vse informacije imaš na dosegu roke!

Knjiga Kako sva našla popolno ljubezen

Na 20. obletnico delovanja ona-on.com bo izšla knjiga Kako sva našla popolno ljubezen, ki predstavlja 20 ljubezenskih zgodb parov, ki so se spoznali na ona-on.com.

Nova namizna različica ona-on.com

V delu pa je že nova pomembna sprememba – kmalu bomo Sloveniji predstavili novo namizno različico aplikacije ona-on.com, ki bo bolj moderna, v koraku s časom in seveda bolj uporabnikom prijazna.

Za nami je magičnih 20 let!

Okoli 80.000 mesečno aktivnih uporabnikov in več kot 27.000 parov, vsako leto se od nas poslovi okoli 1.000 parov, ki so se našli na ona-on.com.

Naj ob tej obletnici čestitamo tudi našim trenutnim in nekdanjim uporabnikom ter vsem, ki boste to še postali – vi ste tisti, ki z nami pišete to zgodbo.


Piši svojo ljubezensko zgodbo z nami tudi ti!

Registriraj se na ona-on.com brezplačno!


Hvala!

Ni komentarjev

Odgovori