Smeh: Ključ do uspeha na prvem zmenku

Smeh je pol zdravja in zato recite adijo slabi volji. Predvsem tisti, ki vas zapopade zaradi oblačnega dne, ...

Še posebno je le ta dobrodošel ob prvem zmenku. S tem dajete vtis pozitivne osebe.

Nasmejani ljudje so bolj privlačni.

Živite zato, da se zabavate, uživate, sproščate in veliko smejite. Že tako ali tako smo preveč obremenjeni z napetimi in resnimi situacijami, tako da izkoristite vsak trenutek za izkaz dobre volje, ki jo boste razširili še na ljudi okoli vas.

Bodite iskreni, smejte se tudi na svoj račun. Ko se znajdete v neprijetni situaciji, se nasmejte. Vedno vas lahko doleti še hujša stvar, tako da bodite srečni s tem, kar imate. In ne pozabite, da za dežjem vedno posije sonce.

Smeh daje voljo do življenja in energijo. Če se stvari lotite z veseljem in radostjo, jo boste lažje in hitreje dokončali, kakor če vam je slabo že ob misli na neko delo. Nihče nima idealnega dela pa vendar so ljudje srečni. Ob takih stvareh se vedno spomnimo na tisto vedno nasmejano prodajalko v trgovini, ki mi še ob tako težkem dnevu, vedno pričara nasmeh. Energija, ki jo oddaja je res neverjetna. In vedno tako dobre volje.

Poskusite tudi vi začeti dan s smehom in dobro voljo. Seveda, ni možno imeti vedno nasmeha na ustih, a potrudite se, da se to zgodi čim večkrat.

Za prvi zmenek si nadenite na usta nasmeh

No, ne le za prvega. Tudi kasneje je smeh dokaz, da se odnos razvija v pravo smer. Ljudje, ki so nasmejani so bolj privlačni in oddajajo pozitivno energijo ter ustvarjajo dobro vzdušje. Vse to pa je recept za uspešen zmenek.

Srečno.

Nekoč sem bil Soncek.com, danes pa ljubezen delim na ona-on.com.

Ni komentarjev

Odgovori