Spoznala sva se, ker me je “matral firbec”

Številni iskalci ljubezni so svojo boljšo polovico spoznali na portalu ona-on.com. To so njihove zgodbe.

Razlogi za prijavo na portal ona-on.com so različni, velikokrat pa se med novimi uporabniki najdejo takšni, ki so na ona-on.com prišli zgolj zaradi radovednosti. A na koncu jih je tam čakala ljubezen. Poglejmo zgodbe treh parov, ki jih je usoda združila samo zato, ker so bili radovedni.

Polona & Andrej: Čeprav ni iskala ljubezni, jo je vseeno našla

Polona (20 let) se je na portal ona-on.com prijavila iz radovednosti, saj partnerja ni iskala. Na portalu je vztrajala kar nekaj časa, a si je dopisovala le z nekaj osebami. Kljub temu, da ni iskala romantične zveze, je ostala prijavljena, kar se ji je obrestovalo, saj je tako spoznala Andreja (21 let).

“Bilo je že pozno zvečer, ko sem dobila sporočilo. Sporočilo sem prebrala in kot vse druge zaprla. Na nek način mi ni bilo do tega, da bi odpisala, vendar iz srca so prihajale besede “odpiši mu” …

Tako sem nekaj časa oklevala in mu navsezadnje odpisala. Izmenjala sva si kontakte in nato prešla na klepet. Klepetala sva ure in ure in nisva se naveličala, odkrila sva kar nekaj skupnih točk, ki so naju na nek način še bolj združile. Kljub temu, da sva se zelo ujela, sva dejala, da si oba želiva biti še nekaj časa samska, saj sva šele pred kratkim končala kar dolgotrajni zvezi.

Fotografija je simbolična. Vir: Shutterstock
Vir: Shutterstock

Usoden pa je bil natanko 31. september. Sklenila sva, da se spoznava še v živo. Bil je deževen dan, a naju niti to ni ustavilo, saj oba obožujeva deževne dni. Ker nisva bila zainteresirana za sprehod po Ljubljani ali podobno, sva se odločila, da greva kar k njemu. Tam sva klepetala približno štiri ali pet ur in kar nisva mogla končati. Vendar ura je bila pozna in morala sem se vrniti domov, saj je bilo potrebno naslednji dan zgodaj vstati. Pospremil me je tik do doma, preden sva se dokončno poslovila, pa me je vprašal, če me lahko poljubi. Preden sem do konca izrekla ja, sem se že dvignila na prste na nogah in se mu približala tako kot on meni in tu se je zgodil … najin prvi poljub v dežju …

Kot sva kasneje ugotovila, sva si na nek način po tihem, v sebi oba želela, da bi se med nama zgodilo kaj več kot prijateljstvo in kljub temu, da sva želela biti samska še nekaj časa, so naju čustva preplavila in obema so se uresničile skrite želje.

“Preko vaše spletne strani sem našla ljubezen in še kaj več. Hvala vam za to možnost, zagotovo se ne bi mogla nikoli srečati, zagotovo tega naključja ne bi bilo moč ustvariti brez vas. Hvala še enkrat.” ~ Vesna (37 let) & Miha (33 let)

Tako sva skupaj sicer šele mesec in pol, ampak si že kujeva načrte za prihodnost, saj nihče od naju ne čuti več tiste najstniške zaljubljenosti, ampak oba čutiva pravo ljubezen, ki jo začutijo le pari, ki so si usojeni. Marsikateri par bi nama to zvezo zavidal, čeprav se tu ne zdi nič pomembnega, ampak če bi želela pisati o vseh dogodivščinah, norijah in romantičnih trenutkih, ki sva jih doživela, bi morala napisati kar knjigo, kajti teh stvari se je samo v mesecu in pol odvilo zelo veliko.

Vsem, ki morda še vedno iščete svojega pravega, pa naj povem, da ne obupajte in šele ko vam začne srce govoriti kaj je potrebno narediti, takrat to storite in ne bo vam žal. Samo poslušajte glas srca, ki vas nikoli ne izda. Nama je to pomagalo in oba želiva vsem bodočim parom in vsem ostalim, ki ste se že našli, veliko sreče!!”

Jure & Andreja: GO mu je poslala ona

Tudi Jureta (44 let) je premagala radovednost. Na portalu ona-on je sicer Andreja (41 let) našla njega in mu poslala GO, on pa je kljub več prejetim GO-jem, odgovoril samo njej. “Prvič sva se srečala na morju, kjer je bila na dopustu, jaz pa sem jo prišel obiskat (oba sva z Gorenjske). Potem pa sva bila veliko na telefonu, ogromno na SMS-ih, hodila sva v kino in na skupne izlete … sedaj pa čas – kolikor se le da – preživljava skupaj.

Fotografija je simbolična. Vir: Shutterstock
Vir: Shutterstock

Nisem verjel, da bom še kdaj tako zaljubljen. Lepo nama je, enako želim tudi vsem ostalim iščočim na portalu ona-on.com.”

Pikica & Piki: Kljub začetnemu razočaranju, jo je na koncu poti čakal on

Pikica (20 let) se je na ona-on.com prijavila zgolj zaradi “firbca”, saj jo je zanimalo, če bo tam našla kakšnega fanta zase. “Po nekaj tednih od prijave sem bila razočarana, ker je veliko fantov bilo vsiljivih in so takoj, brez da bi me sploh kako lepo ogovorili, planili na bistvo … na taka sporočila se enostavno nisem več odzivala. Pa vendar sem še malo vztrajala.”

“Spoznala sva se preko vaše spletne strani, nato sva si izmenjala e-maila in si kakšen mesec dni dopisovala. Za tem sva se dobila na prvem zmenku, kjer sva se takoj zaljubila. Sedaj sva srečno skupaj že več kot šest mesecev.” ~ Milan (26 let) & Ana (20 let)

In prav vztrajnost jo je pripeljala do Pikija (31 let). “Nato sem zagledala njegov profil … tako vizualno popolnega človeka še nisem videla. Ko sem prebrala njegov profil, sem se za trenutek ustavila, na obraz pa se mi je narisal nasmeh.

A vendar nisem storila nič. Počakala sem, da bo – potem, ko bo videl, da sem si ogledala njegov profil – on naredil prvi korak. Ni minil niti dan, ko sem dobila njegovo sporočilo. Veselje je bilo neskončno. Tako sva navezala stik in se po kratkem času spoznala še v živo. Sedaj sva oba istih misli: da sva si usojena in zavidanja vreden par.

Hvala za vaš portal!”

Sreča te običajno čaka tam, kjer najmanj pričakuješ. In prav radovednost ter portal ona-on.com ti lahko pri iskanju pomagata.

Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori