Spoznala sva se, ker me je pritegnil opis

Številni iskalci ljubezni so svojo boljšo polovico spoznali na portalu ona-on.com. To so njihove zgodbe.

Ona-on.com pari imajo različne zgodbe in nastanek teh zgodb sloni na različnih razlogih. Naslednje zgodbe razkrivajo, zakaj je pomembno, da imajo uporabniki dobro zapisane predstavitvene opise.

Tomaž & Meri: Poslal ji je belo vrtnico, a njej so bile bolj všeč sončnice

Tomaž (39 let) je prvi pisal Meri (32 let), pritegnil pa ga je njen opis. “Bilo je nekega lepega dne, točno 9. 11. 2012, ko sem videl njen profil. Bil je brez fotografije, imela pa je zelo zanimiv opis, ki mi je močno padel v oči. Rekel sem si, da moram poskusiti srečo. Kliknil sem na GO ali NO-GO in “lej ga zlomka,” ona mi odgovori z GO. To je smeško, ki je nasmejan, kot sem danes nasmejan jaz (do ušes).

Po večkratnih razočaranjih sem na portalu ona-on.com končno spoznal osebo, kakršno sem si vedno lahko le želel. Hvala portalu ona-on.com. ~ Ivan (39 let) & Suzana (40 let)

Poslal sem ji zasebno sporočilo. Ker odgovora ni bilo takoj, sem se domislil, da ji pošljem voščilnico. Poslal sem belo vrtnico, saj takrat še nisem vedel, da je njena najljubša rožica sončnica. Zraven sem pripisal: ‘Za lepši večer.’

Za tem sem dobil v svoj nabiralnik njeno pošto z zahvalo za rožico, ki ji ni všeč. Tako se je začelo najino spoznavanje … najlepša hvala. Priporočil vas bom tudi svojim prijateljem.”

Petra & Mark: Kljub večkratnim razhodom sta se na koncu le našla

Petra (37 let) je prva kliknila na Markov (41 let) profil. “Kliknila sem na profil, ki me je pritegnil zaradi besede “inovativnost” … nato sva si dopisovala tri mesece, ne da bi si izmenjala fotografije. Romantično je bilo nadvse. Vzburjenja so naraščala in besede so bile vse ljubeznivejše … enkrat na začetku sem se – ker mi nekaj ni bilo prav – poslovila od njega, pa sem se nato čez nekaj dni vrnila, proti koncu dopisovanja pa me je – ker nekaj časa nisem odgovorila na e-mail – odslovil on.

Fotografija je simbolična. Vir: Shutterstock
Fotografija je simbolična. Vir: Shutterstock

K sreči sva se ponovno našla. Nato sva si izmenjala telefonske številke in se nekajkrat pogovarjala po telefonu v oziru, da se zmeniva za (o)srečitev v živo. Moja kolena so se ob njegovem glasu povsem ošibila in postajala sem iz hipa v hip bolj lirična … ker se je tak občutek nadaljeval, je vse postalo … smiselno. Prvič sva se srečala na Bledu in kmalu se nisva mogla več ločiti drug od drugega. Mislim, da bo to zgodba s srečnim koncem, četudi gotovo kake grenke ne bo manjkalo. Življenje je živ čudež in nič drugega. Amen.”

Miki & Miška: Po prvem telefonskem pogovoru je bila želja po srečanju še večja

Tudi Miki (45 let) in Miška (43 let) sta se spoznala na ona-on. “Prvi sem bil jaz tisti, ki sem jo kliknil, bil prvi, ki sem ji napisal nekaj uvodnih vrstic … sledil je ažuren odgovor. Tako sva si izmenjala nekaj krajših mailov, da sva si izmenjala nekaj osnovnih informacij.

Bil sem dvomesečni naročnik, vendar takrat ni bilo sreče. Potem pa ste mi podarili darilne bonuse, in sicer nekaj dni članstva. Čisto v zadnjem bonusu je uspelo. Mislim, da bo vaša skromna radodarnost bistveno vplivala na nadaljnji potek mojega življenja. Hvala vam iz vsega srca. ~ Matjažek (32 let) & Darja (28 let)

Po nekaj dneh je sledil prvi telefonski pogovor, ki je trajal kar uro in 40 minut. Veliko, ogromno za prvič. Pogovarjala sva se sproščeno, kot bi se poznala že mnoga leta … po pogovoru v živo sva si še bolj želela spoznati se v živo.

Naslednji dan sva se domenila za destinacijo in uro. Preživela sva prijeten večer, se naklepetala. Kmalu zatem sva odšla na prvi skupni ‘izlet’ v gore. Čez nekaj dni sva odšla na obalo. Sledil je prvi poljub, nežen, čuten, ki je v spominu še sedaj …

To je bil najin prvi dan, da sva bila skupaj od jutra, do večera. Od takrat sva skupaj vsak dan, od takrat sva nerazdružljiva. Po natanko šestih mesecih sva postala zaročenca. Srečna oba, zadovoljna in nasmejana vsak dan znova. Drugo leto sledi poroka.”

Ni komentarjev

Odgovori