Spoznala sva se na ona-on.com, sledil je prvi zmenek

Številni iskalci ljubezni so svojo boljšo polovico spoznali na portalu ona-on.com. To so njihove zgodbe.

Spoznali so se na ona-on.com, nato pa prvi stik nadgradili s prvim zmenkom, kjer iskric in simpatij ni manjkalo.

Klara & Vilc: Na kavi doživela simpatijo

Klara (27 let) in Vilc (28 let) sta si poslala GO. “Po prebrani predstavitvi sva si poslala sončka, poklepetala in spoznala, da imava mnogo skupnih interesov. Dobila sva se ‘na kavi’ in doživela obojestransko simpatijo. Sva v fazi spoznavanja, zadovoljna drug z drugim; kako bo naprej bomo videli. Pustimo se presenetiti. Kot pravi moj novi prijatelj: ‘Luč je na koncu tunela!’ Hvala, tudi drugim želim mnogo svetlobe in lučk v srcu.”

Če imaš kanček pozitivizma, če nisi črnogled, če sprejmeš dejstvo, da smo vsak zase individum, potem najdeš sorodno dušo tudi preko tega načina spoznavanja. ~ Mare (50 let) & Barbara (50 let)

Urška & Tilen: Prvi skupen vikend je sledil hitro po zmenku

Urška (24 let) & Tilen (25 let) sta svojo zvezo hitro peljala naprej. “Pred nekaj manj kot štirimi meseci sem se prijavila na portal ona-on.com. Po prvem virtualnem srečanju sva si nekaj dni dopisovala preko elektronske pošte, nakar sva se srečala tudi v živo. Po prvem zmenku sva že naslednji vikend preživela skupaj v hribih in od takrat naprej sva nezdružljiva. Sedaj, po treh mesecih zveze, že živiva skupaj.”

Jure & Mili: Iskra je preskočila na tretjem zmenku

Dvakrat je ona malo podvomila v najino zvezo, vendar se je odločila za osebno srečanje. Po nekaj srečanjih in enodnevnih izletih sva skupaj preživela nekaj dni dopusta na morju in se odločila za zvezo, ki je še na začetku, a sva oba optimistična. Spoznavava se že z najinimi otroki in prijatelji. ~ Alojz (58) & Maja (54)

Med Juretom (37 let) in Mili (32 let) so iskrice letele že pred srečanjem. “Spoznala sva se preko portala ona-on.com. Prvi zmenek sta bila pijača in kosilo, drugi bazen, tretji kino. Majhna iskrica je preskočila že med najinim dopisovanjem po e-mailu (preden sva se spoznala v živo), ‘ta velika’ iskrica pa na tretjem zmenku. Oba sva zelo zaljubljena in zaenkrat kaže, da bi to lahko bilo to.”

Polona & Mitja: Do prvega zmenka je prišlo še isti dan

Polono (44 let) je prvi kliknil Mitja (40 let). “On me je kliknil in mi na ona-on.com napisal e-mail. Dodala sem ga med priljubljene in še isti dan sva si dopisovala na gmailu. Popoldan sva se slišala po telefonu; kemija je delovala takoj. Zvečer sva se dobila na zmenku in zdaj tičiva skupaj zelo pogosto … ”

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Ni komentarjev

Odgovori