Svetujemo #10: Zakaj se udeležiti spoznavnih dogodkov za samske?

Sem Florijan in tokrat pišem o razlogih, zakaj moraš izkoristiti spoznavne dogodke za samske.

Na 2. Gorskem dnevu smo dokazali, da smo Slovenci planinski narod.
Na 2. Gorskem dnevu smo dokazali, da smo Slovenci planinski narod.

Na ona-on se trudimo, da organiziramo in pripravimo kar se da veliko število zanimivih in raznovrstnih spoznavnih dogodkov v živo. Morda se ti poraja vprašanje, zakaj bi se takega dogodka sploh udeležil. Razlogov za to je več kot dovolj.

1. Na ona-on si našel punco, ki ti je všeč.

Verjetno si jo že pozdravil, se predstavil, nato pa ti je zmanjkalo idej, kako pogovor nadaljevati. Ali pa je tvoj cilj, da jo prepričaš na zmenek v živo? Imaš občutek, da je preveč sramežljiva oz. da še ni pripravljena na zmenek 1 na 1?

Idealna priložnost, da jo povabiš na enega izmed aktualnih razpisanih dogodkov z naše strani (poglej, katere trenutno načrtujemo). Verjemi, če si jo ti pripravil, da se udeleži dogodka, boš tudi na samem dogodku ti glavna oseba, kateri bo posvetila svojo pozornost.

Spoznavni dogodki za samske so idealna priložnost za “prvi zmenek”. Zakaj? Ker je poskrbljeno za spoznavni program – spoznavne igre, kjer se lahko z našo pomočjo malce bolje spoznata.

Tako se izogneta neprijetni tišini, ki bi lahko nastala, če bi bila sama. Poleg tega bosta imela ogromno materiala za pogovor, če se bosta dobila na drugem zmenku. Tokrat sama. 😉

Na valentinovem zadetku v polno je vodja portala Luka Kogovšek razkril recept uspešnosti za iskanje partnerke na ona-on.com.
Na valentinovem zadetku v polno je vodja portala Luka Kogovšek razkril recept uspešnosti za iskanje partnerke na ona-on.com.

2. Osvojiš ali nadgradiš spretnosti in znanja.

Udeleži se dogodkov, kot so plesni ali kuharski tečaj in osvoji nova znanja, da boš lahko punco zavrtel ali ji skuhal nekaj nepozabnega (punce “padajo” na dobre plesalce in jim vzame sapo, ko vidijo moškega pri pripravi prekmurske gibanice – sladice so prva stvar, ki se je nauči 😉 ). Vem, vem, v tvoji glavi si glavni posladek ti, vendar počasi (baby steps, bi rekli Angleži).

3. Druženje in komunikacija.

Hitro se zgodi, da pozabiš, kako se je gibati, obnašati in komunicirati v družbi. Na vseh dogodkih imaš idealno priložnost, da svoje spretnosti osvežiš, na kakšnem predavanju pa celo nadgradiš.

Če nočeš čakati na naslednje predavanje, se lahko marsikaj naučiš tudi na ona-on Magazinu. Preveri rubriko Šola zapeljevanja, kjer svetuje strokovnjak za govorico telesa Edvard Kadič. Vse naučeno pa lahko nato preizkusiš na samih dogodkih.

Ne pozabi. Z udeležbo na dogodkih boš imel možnost spoznati kopico ljudi, ki jih drugače ne bi in dobil boš vpogled v drugačne načine razmišljanja in pogleda na svet. Res je, da je cilj vseh nas najti tisto drugo polovico, vendar se takšne stvari navadno ne zgodijo na silo.

Najpomembnejše je, da ostaneš aktiven in ne zapiraš vrat možnostim, ki so ti ponujene. Tista prava pa bo prišla, ko bo čas pravi. Ampak ne, če se zapreš med štiri stene in upaš na najboljše.

Zato … AKCIJA! 🙂

Preveri prihajajoče dogodke!

P.S. Če imaš kakšen ideje glede dogodkov, bomo veseli vseh tvojih predlogov, zapiši jih kar spodaj pod komentarje. 😉

Ni komentarjev

Odgovori