Svetujemo #3: Kako iskati na ona-on.com?

Sem Florijan in odslej vam bom na najpogostejša vprašanja in dileme glede uporabe ona-on.com odgovarjal v mesečnem javljanju.

Na ona-on.com se trudim z nasveti pomagati uporabnikom pri premagovanju ovir, s katerimi se srečujete pri uporabi našega portala. Ker vas je kar nekaj takih, ki ne zberete poguma, da bi mi pisali na podpora@ona-on.com ali me poklicali na 080 64 60, bom tukaj predstavil nekaj najbolj pogostih dilem, s katerimi se srečujete.

V tem prispevku si bomo ogledali osnovno uporabo uporabe prednastavljenih seznamov zadetkov in delovanje le teh, da bodo relevantni za tvoje iskanje oz. da boš na seznamih videl/a rezultate, ki jih želiš videti.

Če povzamemo: Na voljo imaš 4 tipe različnih prednastavljenih seznamov zadetkov, ki se kreirajo sami na podlagi tvojih kriterijev, označenih v profilu (za spreminjanje svojega profila pojdi na Nastavi, izberi Moj profil in na strani, ki se odpre, pritisni na drugi gumb Spremeni. Odprla se ti bo stran, na kateri lahko urejaš svoje podatke in kriterije iskanja svojih zadetkov).

nastavitve

1. Moji zadetki

Moji zadetki je seznam uporabnikov, ki se ujemajo s teboj glede na lastnosti tvojega profila in želene lastnosti partnerja. Te nastavitve lahko spreminjaš, če klikneš na Nastavi in izbereš Moj profil.

Ujemanje temelji na tem, da se na prvih mestih pojavijo tisti uporabniki, ki se najbolj ujemajo s teboj glede na lastnosti, ki si jih označil/a kot najpomembnejše pri iskanju partnerja. To pomeni, da se pri 100 % ujemanjem prikažejo tisti, ki imajo tak profil, ki popolnoma ustreza tvojim kriterijem ustreznega partnerja.

Vsi tisti uporabniki, ki se pojavijo z manjšim odstotkom kot 100 % (npr: 84 %), se ne ujemajo v vseh označenih lastnostih, vendar so zelo blizu kriterijem iskanega partnerja. Na kratko, z nekaterimi se ujemaš bolj kot z drugimi, vendar nikoli ne veš, strela lahko vžge kadarkoli. 😉

Moji zadetki
Moji zadetki

2. Nazadnje aktivni

Nazadnje aktivni je seznam vseh uporabnikov, ki ti ustrezajo in so sortirani po zadnji aktivnosti. Seveda lahko po želji kriterije dodajaš oz. spreminjaš na desni. Lahko se zgodi, da se število zadetkov v primeru velikega števila, kriterije zelo zmanjša.

3. Novi uporabniki

Novi uporabniki je seznam novih uporabnikov, ki ti ustrezajo in so se registrirali v zadnjih 30 dneh. Prednostni kriterij je torej, da je uporabnik/ca nov/a na našem portalu.

4. Dekleta / fantje zame, Samo zame

Uporabniki zame (Fantje / Dekleta) je seznam vseh uporabnikov, ki ustrezajo tvojim osnovnim iskalnim kriterijem. Osnovne kriterije iskanja lahko poljubno spreminjaš in jim dodajaš podrobnejše iskalne kriterije. Je tudi daleč najbolj uporabljen seznam s strani uporabnikov.

ona-on

Namig: Če želiš na iskanjih Nazadnje aktivni, Novi uporabniki in Uporabniki zame shraniti določeno iskanje, izberi opcijo Shrani iskanje. Odprlo se ti bo polje za vnos besedila, ki ga shraniš s klikom na gumb Shrani. Bližnjica do shranjenega iskanja se bo pojavila nad seznamom zadetkov.

Premalo zadetkov?

Obstaja kar nekaj načinov povečevanja števila zadetkov. Najprej se prepričaj, ali si do konca izpolnil/a svoj uporabniški profil. Druga možnost je, da so tvoji izbrani kriteriji preveč specifični. Predlagam, da spremeniš svoj profil in razširiš iskalne kriterije (npr., če iščeš samo osebe stare točno 47 let, skušaj nekoliko razširiti ta iskalni interval).

V naslednjem prispevku si bomo pogledali osnovne kriterije, ki so vam na voljo za pomoč pri iskanju. 🙂

Če imaš kakšno vprašanje, na katerega želiš odgovor, ga brez strahu zapiši spodaj in po najboljših močeh bom nanj odgovoril pod samim komentarjem ali pa v naslednjem javljanju.

Srečno!

Florijan


Preberi še ostale nasvete, kako uporabljati ona-on.com.


Ni komentarjev

Odgovori