Svetujemo #6: Kaj je novega na ona-on?

Sem Florijan in odslej vam bom na najpogostejša vprašanja in dileme glede uporabe ona-on.com odgovarjal v mesečnem javljanju.

Na ona-on.com se trudim z nasveti pomagati uporabnikom pri premagovanju ovir, s katerimi se srečujete pri uporabi našega portala. Ker vas je kar nekaj takih, ki ne zberete poguma, da bi mi pisali na podpora@ona-on.com ali me poklicali na 080 64 60, bom tukaj predstavil nekaj najbolj pogostih dilem, s katerimi se srečujete.

Ob 15-letnici obstoja ona-on.com smo zate prenovili izgled naše spletne strani. Takoj lahko vidiš, da so bile spremembe večinoma vizualne in ne funkcionalne. Spodaj pa si bomo pogledali nekaj izmed glavnih sprememb, ki jih je moč opaziti.

1. Seznam simpatij

Na seznam simpatij lahko po novem dodajaš neomejeno število simpatij. Glavna sprememba je pregled vseh simpatij in brisanje le teh. Brišeš jih lahko na dva načina.

simpatija-ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki

  1. Odpreš profil simpatije in klikneš na “Simpatija“.
  2. Ko odpreš seznam vseh simpatij, imaš desno zgoraj križec in s klikom nanj profil odstraniš s svojega seznama simpatij.

2. Ogled mojega profila

kako-me-vidijo-drugi-ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki

Ker vem, da ti je pomembno, da vidiš, kako je tvoj profil viden ostalim uporabnikom, se ta možnost ni ukinila, samo premaknila se je. Sedaj jo najdeš, če slediš NastaviMoj profil. Levo zgoraj pod izpolnjenostjo profila lahko klikneš na “Kako me vidijo drugi” in popraviš tudi sekcije, za katere meniš, da bi bile lahko boljše.

3. Gumb za odjavo

Da bo tvoja izkušnja še boljša, smo prestavili gumb za odjavo. Najdeš ga pod “NastaviOdjava“, kot lahko vidiš na fotografiji.

nastavi-ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki

Pozor: Ne mešaj odjave in izbrisa! Odjavo uporabiš najpogosteje na napravi, ki si je ne lastiš ali jo uporablja več oseb in ti omogoča, da se kadarkoli prijaviš s svojim uporabniškim imenom in geslom. Izbris pa pomeni dokončen izbris profila in vseh podatkov, ki jih ni mogoče več povrniti.

4. Povabilo na zmenek

Ker si funkcijo “Povabi ga / jo na zmenek” že dodobra spoznal/a, se je ta možnost umaknila s profila in umestila na mesto, kjer je bila že od samega začetka zamišljena.

Enostavno klikni na razdelek “Zmenki” in naj se igra začne. Idejno še vedno deluje enako. Na tem seznamu boš prejel/a zadetke, ki so prikazani na podlagi vaših iskalnih kriterijev.

Pozor: Tukaj se ti bodo prikazovali samo uporabniki, ki imajo objavljeno profilno fotografijo.

Vse, kar moraš narediti je, da na klikneš na enega izmed treh možnosti “Da, Mogoče, Ne” in če si kliknil/a na Da ali Mogoče samo še počakaš na odgovor osebe, ki si ji to poslal/a.

Če imaš kakšno vprašanje, na katerega želiš odgovor, ga brez strahu zapiši spodaj in po najboljših močeh bom nanj odgovoril pod samim komentarjem ali pa v naslednjem javljanju.

Srečno!

Florijan


Preberi še ostale nasvete, kako uporabljati ona-on.com.


 

Ni komentarjev

Odgovori