Želela si je spoznati nekaj novih ljudi in prejeti nekaj vabil na pijačo. Vendar se je med njimi pojavil tudi Uroš, s katerim sta se tako zelo ujela, da sta skupaj še danes.

Uroš, na drugi strani, se je vpisal, ker ga je zanimalo, kako zadeva deluje. Po dveh tednih dopisovanja sta se dogovorila za zmenek, izlet na Celjsko kočo. Na začetku sta imela nekaj treme, vendar sta se že preko spletne komunikacije tako zbližala, da sta jo hitro prebila in po treh mesecih poznanstva že zaživela skupaj.uros_tanja_onaon

Po treh letih sta se poročila in kasneje dobila še hčerko. Sama pravita, da je bila bolj kot poroka zanimiva zaroka, saj je Uroš pripravil »lov za zakladom«, kjer je morala Tanja poiskati svoj prstan, ki je bil ves čas pod njenim avtomobilskim sedežem. Za poročno destinacijo sta izbrala prelepi Mauricius. Nekaj utrinkov si lahko ogledate tukaj: http://blog.gruber.si/2007/08/16/mauritius-i/

Iskrico ohranjata tako, da si vsak mesec vzameta čas samo zase in odpotujeta na kakšno krajše razvajanje.

Rada spoznavata nove ljudi, zato zagovarjata spletni način spoznavanja, saj si tako najlažje razširiš krog poznanstev in prijateljev. Uroš dodaja, da je ona on priročen tudi pri varčevanju s časom, saj lahko prvo selekcijo narediš preko spleta, ne izgubljaš časa po lokalih in zabavah. Imaš več možnosti za odločitev, prav tako pa bi se oba ponovno odločila za spoznavanje preko ona-on, saj imata dobre izkušnje in cenita praktičnost.

Ne vesta, če bi se kako drugače sploh lahko spoznala, prav tako pa zatrjujeta, da živimo v taki dobi, da nas taka oblika spoznavanja čedalje več spremlja.

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Ni komentarjev

Odgovori