VIDEO: Tanja Žagar ~ Ljubezensko življenje je ena sama odštekana zgodba!

Tanja pozna veliko parov, ki so se spoznali na ona-on.

FOTO: Pop Tv Zvezde plešejo

Tanja Žagar je ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk. Energična, nasmejana in vedno optimistična. Zadnje čase jo lahko pogosteje vidimo na televiziji, saj je udeleženka v šovu Zvezde plešejo. Ko ne nastopa, na televiziji ali glasbenem odru, pa kot učiteljica poučuje klavir in poje otroške pesmice svojemu sinčku Karlu.

Tanja pravi, da je njeno ljubezensko življenje ena sama odštekana zgodba ter da ljubezen vedno preseneča. Pozna nekaj parov, ki so se spoznali na portalu ona-on.com

Kaj trenutno počnete v življenju, s čim se ukvarjate, kaj vam je pomembno?

“Zaljubljena v življenje vse svoje sanje mu predajam, tudi takrat, ko jočem, upanju zvesta še ostajam. Jutri v dan, novi dan, sama bom odšla in verjamem, da nekje se srečava.”

Pomembno mi je vse, kar se v mojem življenju dogaja. Zato delam na tem, da svoj čas posvečam delu, ki ga rada in dobro opravljam ter ljudem, ki v moje življenje prinašajo sonce.

Trenutno poleg svojih pevskih in učiteljskih obveznosti tudi veliko plešem, največ in najraje pa se igram s kockami, škatlami, lonci, kuhalnicami, metlo, sesalcem, tekam za kužki, mucami, ptički in pojem otroške pesmice 🙂 🙂 .

Začela se je oddaja Zvezde plešejo v kateri plešete tudi vi. Kako potekajo priprave? Se veselite svoje vloge?

Priprave so se pri meni začele z velikim navdušenjem, saj je ples moja velika strast. Še posebej ples v paru. Želim osvojiti novo plesno znanje, znova začutiti tisto pravo plesno kondicijo in se prepustiti profesionalnemu plesalcu Arneju Ivkoviču, s katerim sva odlična kombinacija.

FOTO: Matic Bajželj
FOTO: Matic Bajželj

Pred več kot letom dni pa ste se razveselili še ene nove vloge, biti mama. Bi rekli, da je to najtežja ali najlažja vloga, ki jo imate?

Težka lahka … o tem sploh ne razmišljam. Zame je najlepša! Uživam v vsakem trenutku, prepuščam se svojim občutkom in sem neskončno hvaležna, da se mi je uresničila moja največja želja.

Kaj za vas pomeni ljubezen?

Ljubezen mi pomeni navdih, motivacijo, veselje, srečo, sanje, hrepenenje, upanje. In še in še…

Ljubezen je tudi ena izmed glavnih tem v skladbah, filmih, v pogovorih… Kako je pri vas – povezujete ljubezen z vašim poklicem, ustvarjanjem?

Seveda, saj je ljubezen v življenju prisotna na vsakem koraku. Tu ne mislim le na partnersko ljubezen, temveč ljubezen na splošno. Do vsega! Vse na tem svetu se vrti okoli nje. Se je in se bo. In mislim, da bi bila pri svojem glasbenem delu bolj težko uspešna, če je ne bi čutila. Tudi do sebe. Sploh se mi ta zdi pomembna pri poučevanju, kjer delam z otroki. Da imam do sebe lep, spoštljiv odnos, da se imam rada, da sem zadovoljna sama s seboj … vse to še kako vpliva na mojo energijo in sporočilo, ki ju predajam mladim.

FOTO: Peter Varat
FOTO: Peter Varat

Vaša prva asociacija na ljubezen?

Svoboda in strpnost. Oboje se mi zdi zelo pomembno za vzdrževanje lepih, zrelih in spoštljivih odnosov, brez katerih si ljubezni ne predstavljam.

Za koga in kaj vse bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju?

Neskončno ljubim svojo družino in ljubim življenje. Dojemam ga kot darilo in veliko priložnost. In ljubim občutek, da ljubim!

Je samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti za raziskovanje?

Kakor za koga. Nekdo si ga želi čimprej končati, drugemu pa lahko prav dobro dene. Ljudje smo si pač različni. Vse pa je seveda odvisno od trenutne situacije, občutkov, izkušenj, želja… Mislim pa, da je dobro in koristno, da zna biti človek v življenju tudi sam s seboj, da znaš biti dober motivator tudi sam sebi.

FOTO: Pop Tv Zvezde plešejo
FOTO: Pop Tv Zvezde plešejo

Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju ;)?

Hja, moje ljubezensko življenje je ena sama odštekana zgodba haha!

Prvi poljub in prvi seks, oba si menda zapomnimo za vedno ;). Kako pri vas, lepi spomini…?

Lepi in nepozabni! In oboje sem doživela s svojim tedanjim fantom. Za prvi francoski poljub sem mu sicer morala reči “3,4 zdaj”, ker me je malo boječe gledal, ampak dobila sem pa ga haha! No, za nadaljevanje zgodbe moj 3,4 zdaj ni bil potreben! 🙂

Internet je danes ves čas z nami – v žepu na mobilnem telefonu. Ali veste, da se že blizu 30% Slovencev (skoraj vsak 3. par) danes spozna prek spleta?

Zdaj vem:) Res se je s tehnološkim napredkom marsikaj spremenilo, a v tem ne vidim ničesar slabega. Pravzaprav je čisto vseeno kje, kdaj… samo, da se prave ljubezni najdejo!

FOTO: Lidija Mataja
FOTO: Lidija Mataja

Ona-on.com največji slovenski spoznavni portal za samske, z več kot 20.000 pari in več kot 175.000 registriranimi uporabniki, vsak dan ustvari najmanj dva nova para! Se vam zdi to presenetljivo?

Glede na to kako ljubezen preseneča (govorim iz svojih lastnih izkušenj haha), me to ne preseneča. In zdi se mi super! Bravo! Sem vesela za vse, ki se najdejo in lepo poparčkajo! 🙂

Poznate kakšen par, ki se je spoznal prek spleta, ona-on.com?

Poznam nekaj parov. Vem tudi za nekaj takšnih, ki so na takšen način postali par, pozneje ugotovili, da niso za skupaj in ostali v lepih, prijateljskih odnosih.

Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

Bom svoje sporočilo prenesla kar preko refrena ene od svojih pesmi, katere besedilo sem napisala, ko sem tudi sama na svojo ljubezen še čakala: “Zaljubljena v življenje vse svoje sanje mu predajam, tudi takrat, ko jočem, upanju zvesta še ostajam. Jutri v dan, novi dan, sama bom odšla in verjamem, da nekje se srečava.”

Deli
Prejšnja objavaTedenski ljubezenski horoskop | 20.05. - 26.5.2019
Naslednja objava5. sanjska ona-on poroka: Urša in Sandi bosta rekla DA!
Eva je po izobrazbi diplomirana novinarka (kmalu magistrica novinarskih študij), znana po tem, da vprašanja za ona-on postavi tako, da se ob tem vsak počuti prijetno. Sicer pa se ukvarja s TV vodenjem in z vlogerstvom. Na YouTube kanalu, pod imenom Evina lepotilnica, s sledilci deli nasvete o lepoti in modi. Najdeš jo tu: https://www.youtube.com/c/EvaCentrih

Ni komentarjev

Odgovori