Tara Zupančič ~ Poznam par, ki se je spoznal na ona-on.com

Zvezde plešejo 2019, druga oddaja Foto Miro Majcen

Lepo in simpatično Taro Zupančič večina pozna kot sovoditeljico šova Zvezde plešejo, tokrat pa jo lahko spremljamo v oddaji Pop In, kamor se vrača na voditeljsko mesto. Tara meni, da v naša življenja ponavadi stopijo tisti, ki jih v določenem trenutku potrebujemo in da je pomembno, da smo zvesti sebi ter svojim željam. Več pa v intervjuju.

Zvezde plešejo, peta oddaja Foto Miro Majcen
Zvezde plešejo, peta oddaja
Foto: Miro Majcen

Tara, vračate se na voditeljsko mesto v oddaji Pop In na POP TV. Ali se veselite svoje nove-stare vloge?

Na novem-starem mestu sem sedaj že nekaj časa in vse je enako kot nekoč. Seveda je lažje, kot pa, ko sem začela, sedaj imam kak kilometer več pred kamero ;).

Enkrat ste dejali, da je vaše življenje zgodba grdega račka in da ste se naučili ljubiti in postati ljubljeni. Kaj za vas danes pomeni ljubezen?

Ljubezen in strah sta najmočnejši čustvi na svetu!

Ljubezen je, poleg strahu, zame najmočnejše čustvo na svetu. Seveda sem z leti in s spoznavanjem sebe, svojih strahov in svojih želja spoznala, da je najbolj pomembno to, da smo iskreni s svojim srcem. Da nismo preveč uvidevni, ampak poskrbimo, seveda nesebično – za potrebe svoje duše. Ljubezen so zame zdravi in izpopolnjujoči odnosi, to nam daje krila, to nas ohranja mlade in srečne.

Zvezde plešejo 2019, sedma oddaja Foto Miro Majcen
Zvezde plešejo 2019, sedma oddaja
Foto: Miro Majcen

Ljubezen je tudi ena izmed glavnih tem v skladbah, filmih, pogovorih … Kako je pri vas – povezujete ljubezen z vašim poklicem, ustvarjanjem?

Seveda, ker brez, da bi res ljubila, kar počnem, tega ne bi mogla početi dobro. Pa naj bo to karkoli.

Vaša prva asociacija na ljubezen?

Svoboda.

Za koga in kaj vse bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju?

Najbolj seveda svoje ljube ljudi, potem pa takoj svoje žival’ce oz. kar vse živalice. Do njih gojim res neko posebno vrsto ljubezni. Rada imam svoj dom, svoje mesto, naravo, svoja jutra in večere, gozdove in vse trenutke, ki mi vzbujajo občutek hvaležnosti.

Foto: Katja ŽagarJe samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti za raziskovanje?

Odvisno v kakšnem obdobju v življenju si. Strinjam se da, ko si sam, znaš malo bolj pobrskati po sebi, lahko veliko odkriješ. Če pa si v odnosu, pa lahko svoje vedenjske vzorce hitro opaziš, partner je za nas vedno eno veliko ogledalo. Tako, da je vse to eno veliko raziskovanje ;).

Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju ;)?

Huh, najbrž je bila marsikatera malo »zmešana«, sploh, ko sedaj pogledam nazaj.

Foto: Katja Žagar
Foto: Katja Žagar

Internet je danes ves čas z nami – v žepu na mobilnem telefonu. Ali veste, da se že blizu 30% Slovencev (skoraj vsak tretji par) danes spozna prek spleta?

Nisem vedela za številke, slišim pa velikokrat, da se je kdo spoznal preko raznih ljubezenskih aplikacij. In pri nekaterih so veze celo zelo uspešne 😉

Ona-on.com, največji slovenski spoznavni portal za samske, z več kot 20.000 pari in več kot 175.000 registriranimi uporabniki, vsak dan ustvari najmanj dva nova para! Se vam zdi to presenetljivo?

Glede na čase v katerih živimo, niti ne 😉 upam pa, da se ne samo ustvarijo, ampak tudi trajajo.

Tara_photoKajaZmajevska (2)
FOTO: Kaja Zmajevska

Poznate kakšen par, ki se je spoznal prek spleta, na ona-on.com?

Poznam.

Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

V naša življenja ponavadi stopijo tisti, ki jih tisti trenutek potrebujemo. Za rast ali pa za zabavo – ni pomembno, važno je, da smo zvesti sami sebi in svojim željam in pa, da se imamo fajn. Ljubezen je pa tako ena lepa, ampak včasih precej čudna reč ;). Najbolje je, če se ji prepustimo, lepo je včasih biti malo čuden.

Deli
Prejšnja objavaTedenski ljubezenski horoskop | 26.08. - 01.09.2019
Naslednja objavaSprememba
Eva je po izobrazbi diplomirana novinarka (kmalu magistrica novinarskih študij), znana po tem, da vprašanja za ona-on postavi tako, da se ob tem vsak počuti prijetno. Sicer pa se ukvarja s TV vodenjem in z vlogerstvom. Na YouTube kanalu, pod imenom Evina lepotilnica, s sledilci deli nasvete o lepoti in modi. Najdeš jo tu: https://www.youtube.com/c/EvaCentrih

Ni komentarjev

Odgovori