Tedenski ljubezenski horoskop | 01.10. – 07.10. 2018

Registriraj se BREZPLAČNO in preveri ASTRO UJEMANJE s svojo simpatijo!

1_kozorogKozorog: Bodite zelo pozorni v tem tednu in zagrabite vsako priložnost, ki jo dobite. Nekaj se bo dogajalo na poslovnem področju in morda bi to lahko pomenilo tudi novo partnerstvo.

Ujemanje: bik, devica, rak, riba in škorpijon.

2_vodnarVodnar: Imeli boste veliko energije zato poskušajte to energijo uporabiti tudi za razna srečanja. Prav v skupinah in na druženjih lahko spoznate nekoga, s komer bi lahko delili svoje misli, ideje in razmišljanja. Našli boste prave načine in razbili monotonost.

Ujemanje: dvojček, tehtnica, lev, oven in strelec.

3_ribiRibi: Kam vas bo pot odpeljala ta teden? Predvsem boste razmišljali o sodelovanju in o tem kaj in koliko deliti z drugimi. Se zavedate, da morate svoje misli izraziti jasno, da vas drugi lahko razumejo in vam pomagajo, če je treba. Zaupajte vase in pogumno.

Ujemanje: škorpijon, rak, devica, kozorog in bik.

4_ovenOven: Povsod vas bo dosti in to boste tudi jasno pokazali. V sebi boste zaznavali to bojevitost in neustavljivo moč, da dosežete in osvojite, kar ste si zastavili. Svoje stališče boste močno zagovarjali, kar pa lahko nespodbudno vpliva na drugo stran.

Ujemanje: lev, strelec, tehtnica, dvojčka in vodnar.

5_bikBik: Kar veliko boste zahtevali ta teden. In da bi to dobili in dosegli svoje, boste pripravljeni čakati in čakati. Ne bodite presenečeni, če drugi ne bodo znali sprejeti vaših pogojev ali zahtev. Trajalo bo nekaj časa, ampak vi zagotovo ne boste popuščali.

Ujemanje: devica, kozorog, škorpijon, riba in rak.

6_dvojčekDvojčka: Obrnjeni ste v smer, ki vam prinaša veliko najrazličnejših možnosti. Pravzaprav uživate v teh pisanih jesenskih barvah in to znate tudi pokazati. S to svojo lahkotnostjo boste očarali marsikoga, zato razprite svoja krila in se podajte na nova osvajanja.

Ujemanje: tehtnica, vodnar, strelec, lev in oven.

Registriraj se BREZPLAČNO in preveri ASTRO UJEMANJE s svojo simpatijo!

7_rakRak: Vzemite si ves čas, kolikor ga potrebujete. Prisluhnite svojim občutkom. Tako se boste lažje odločili kakšen bo vaš naslednji korak. Ta teden boste bolj usmerjeni v dom in to lahko izkoristite za posebno srečanje v okolju, v katerem se dobro počutite.

Ujemanje: škorpijon, riba, kozorog, devica in bik.

8_levLev: Gibali se boste predvsem na znanem terenu. Če si priznate ali ne, boste na ta način težje navezali nove stike. Še vedno pa boste imeli priložnosti povabiti in sodelovati z raznimi ljudmi. Ljubezen pride v najrazličnejših podobah, zato imejte oči odprte.

Ujemanje: strelec, oven, tehtnica, vodnar in dvojček.

9_devicaDevica: Še vedno razmišljate o povezovanju, usklajevanju, o iskanju skupnih poti, interesov ali načinov, kako sodelovati. Zavedajte se, da ste dober retorik in vaše besede so lahko nekaj najlepšega, kar namenite drugi osebi. Čas je, da osvojite izbrano osebo.

Ujemanje: kozorog, bik, riba, škorpijon in rak.

10_tehtnicaTehtnica: Jesen je vaš čas in uživate v okoliščinah, ki jih prinaša to obdobje. Ampak nekaj vam v tem tednu ne bo po godu. Dovolite si svoja občutja, kakršna koli že bojo in tokrat se raje ukvarjajte s stvarmi, ki vam prinašajo predvsem notranje zadovoljstvo.

Ujemanje: dvojček, vodnar, oven, lev in strelec.

11_škorpjonŠkorpijon: Tokrat boste na veliki preizkušnji. Predstavniki znamenja škorpijona slovijo po svoji intenzivnosti in poglobljenosti. Tak bo za vas tudi teden, ki je pred nami. Sicer boste imeli veliko misli in vaš raziskovalni čut vas bo usmerjal v raziskovanje sebe.

Ujemanje: riba, rak, bik, devica in kozorog.

12_strelecStrelec: Kaj počnete takrat, ko nimate nič za početi? Ali se sploh znate dolgočasiti? Tokratni teden bo zaznamovan s podobnimi pasivnimi energijami, ki pa vam prinašajo čas za iskanje novih možnosti in novih poti. Morda razmišljate tudi o širšem povezovanju?

Ujemanje: oven, lev, dvojček, tehtnica in vodnar.

Naroči astrološko karto in svetovanje pri astrologinji Špeli.   >>> klikni TUKAJ ! <<<

Registriraj se BREZPLAČNO in preveri ASTRO UJEMANJE s svojo simpatijo!

Sem usposobljena astrologinja Špela Plemelj, ukvarjam se tudi z hipnozo. Dnevne in tedenske horoskope pišem za Zavod Razkritja, mojhoroskop.si in revijo Zvezde. Moje ljubezenske tedenske horoskope najdete le na ona-on.com Magazinu. Svoje znanje poglabljam že ob leta 2013, v tem času sem sodelovala z Astrološkim Inštitutom in z več uveljavljenimi astrologi. Pripravim ti astrološko karto in na podlagi tega pogledam, kakšno je tvoje ljubezensko življenje ali drugo področje.

Ni komentarjev

Odgovori