Tedenski ljubezenski horoskop | 03.06. – 09.6.2019

OVEN – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop Oven

Ta teden boste v pričakovanju neke nagrade. Ne jemljite vsega preveč samoumevno, saj na drugi strani nekdo razmišlja povsem drugače. Ugotovili boste, da je ljubezen “ena čudna stvar”, ki enkrat daje, drugič vzame. Proti koncu tedna skušajte ostati dovolj zbrani za dokaj resen pogovor. Od končnega izplena bo odvisno ali bo v vašem življenju zavel popolnoma svež veter, poln sladkih radosti, ki jih s seboj prinaša ljubezen.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

BIK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop BikKomunikacijsko boste ta teden na precej boljši ravni kot v preteklem. Zlahka boste opravili tudi z najbolj zahtevnimi nalogami. Začuda, z jezikom. Ugotovili boste, da pravi izbor besed v pravem trenutku dela čudeže. Nasprotni spol vam bo jedel iz roke, a nikar ne skušajte tega pretirano izkoriščati. Hitro se lahko vse skupaj obrne tudi v drugo smer. Pred vami je teden velikega potenciala na ljubezenskem področju.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DVOJČKA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DvojčkaV začetku tedna boste uspešno opravili z izzivom, ki se vleče še iz prejšnjega tedna. Končno boste lahko zadihali s polnimi pljuči in se lotili stvari, ki vas veselijo. V zraku bo nekaj romantičnega, a boste morali to zaznati tudi sami, sicer bo lepa priložnost splavala po vodi. Potrebno bo nekaj poguma za prvi korak. Morda vam to ne gre najbolje od rok, a kar je treba ni težko, pravijo. Nosite oblačila živih barv, nekomu boste še posebej padli v oko.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RAK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RakNaj vam ne bo nerodno povedati po pravici, ko vas bo simpatija precej direktno izzvala z vprašanjem. Prevečkrat ste že dopustili, da je šla priložnost mimo vas. Ta teden boste imeli priložnost zadeve postaviti na svoje mesto. Imate sicer nekaj manjših obveznosti, ki vam kradejo pozornost, a naj to ne bo izgovor. Blesteli boste v nastopih, pred družbo in prijatelji. Čaka vas pozitiven in romantičen teden.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

LEV – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop LevNa delovnem mestu vam nekdo krade pozornost. Če se boste še naprej pretvarjali, da tega ne zaznavate, se bo ta oseba ohladila in nikoli ne boste izvedeli kaj bi bilo, če bi bilo … V primeru, da se nimate namena zapletati, dajte vsaj kak jasen signal. Levi boste ta teden na splošno precej oblegani. Zdelo se vam bo, da se je vse zanimanje za vas, ki ste si ga kdaj želeli, pojavilo zgoščeno v nekaj dni. Če vam srce bije za nekoga drugega, bo to bolj slaba tolažba za vas.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DEVICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DevicaČe želite biti ljubljeni, potem morate tudi sami ljubiti. Če ne boste razkrili svojih pravih čustev, oseba na drugi strani morda nikoli ne bo izvedela kako lepe misli o njej gojite. Zakaj ne bi enkrat sami naredili prvega koraka in pokazali kaj vam leži na duši. Bodite samozavestni in prepričljivi. Nekdo, ki vas požira z očmi si želi prav tega, a ne ve kako dopreti do vas.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

TEHTNICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop TehtnicaTa teden bo nekdo pošteno obogatil vaše ljubezensko življenje. Morda gre za nekoga, ki ga že dolgo poznate ali pa za osebo, ki bo šele vstopila v vaše življenje. Imeli boste občutek, da ne smete poleteti “na glavo”, a ljubezen je žverca, ki ne dovoli preveč razmišljanja. Morali boste ubogati svoje instinkte in se zanesti nanje. Doslej vas občutki niso varali, a kljub vsemu nekaj malega previdnosti ne bo škodilo.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

ŠKORPIJON – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop ŠkorpjonSte zelo družabno bitje in ta teden vam bo to zagotovo prišlo še kako prav. Kjerkoli se boste pojavili vas bodo sprejeli z odprtimi rokami. Izžarevate pozitivno energijo, ki jo je zlahka prepoznati že na daleč. Naj vas ne skrbi zadnja informacija glede osebe, ki vam je ljuba. Hitro boste uvideli, da ni vse tako enobarvno kot bi to nekdo želel predstaviti. Srce vam bo hitreje bilo, ko boste v njeni bližini in počutili se boste nepremagljive.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

STRELEC – ljubezenski horoskop

Ljubezesnki horoskop StrelecPrihajajoči teden za Strelce prinaša veliko lepih trenutkov v obliki prijetnih oseb s katerimi se radi družijo. Počutili se boste dobrodošle in zaželene, še posebej pri nekom, ki je oddal precej jasen signal, da si vas želi. Dvorjenje vam bo godilo, a imate nek manjši zadržek, ki vam ne da miru. Razčistite pri sebi za kaj gre in bodite odkriti, sicer se vam obeta bolj kisel konec tedna.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

KOZOROG – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop KozorogVzemite si čas in dobro razmislite po kateri poti boste šli. Že res, da vaše srce močno utripa, ko slišite lepe in sladke besede o sebi, a niste povsem prepričani, da si želite tega. Na vas bo, da boste potegnili črto pod svoj odgovor. Kaže pa, da ta nikakor ne bo enostaven pa naj bo tak ali drugačen. Občutek boste imeli, da v vsakem primeru nekaj izgubite. Morda kdo od vaju ni povsem iskren?

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

VODNAR – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop VodnarZasledoval vas bo nek dvom iz prejšnjega tedna, ki bo najedal vaše misli in zbranost še celo prvo polovico tega. Želite si le, da bi bili vsi srečni in zadovoljni, a karkoli storite to ne bo veljalo za vse. Morda si nalagate preveliko breme kar se pozna na vašem ljubezenskem področju. Nehote ustvarjate polje ljubosumnosti pa čeprav nimate nobenega namena, da bi bilo tako. Pomislite kako bi se vi počutili v koži osebe na drugi strani. Skušajte rešiti nastalo situacijo do srede tedna. Kasneje bo težje.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RIBI– ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RibiČe ste bili dovolj drzni, ste zajadrali v precej razburkane ljubezenske vode. Nežna bela jadra lovijo veter ljubezni, ki je zavel okoli vas in vas ponesel daleč stran od varne obale. Radi imate ta občutek nore avanture, ki je pred vami. Raziskovanje nečesa novega, neznanega, a tako opojno dišečega in privlačnega. Ljubezen in nevarnost velikokrat hodita z roko v roki. Poskrbite za to, da boste vedeli kam točno plujete, sicer lahko pristanete na povsem neznanem otoku sredi morja.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

 

Ni komentarjev

Odgovori