Tedenski ljubezenski horoskop | 05.08. – 11.08.2019

OVEN – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop Oven

V začetku tedna se predvsem pazite ljudi, ki se bodo izdajali za nekaj kar niso. Morda kakšen prijatelj, ki to v resnici ni in vam bo želel “prodati” zgodbico o tem kako nekdo ni dobra družba za vas. Če boste nasedli se lahko pripeti, da bo neka oseba, ki vam je blizu, to razumela kot signal, da je ne želite v bližini. Včasih je moč brez besed povedati precej več kot obratno.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

BIK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop BikDogaja se nekaj izjemnega kar bo pošteno zavrtelo vse Bike in Bikice. Ta teden pričakujte pravi ljubezenski vrtiljak, ki vas bo ponesel naravnost pod oblake. Zaljubljeni boste to le še bolj, samski pa boste lahko mislili le še na tiste lepe oči, obraz, besede, … Skušajte ostati na trdnih tleh sicer boste zlahka prezrli kakšno malenkost, ki utegne slabo vplivati na druga področja vašega življenja. Ko je človek zaljubljen se namreč vse ostalo “ugasne”.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DVOJČKA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DvojčkaTa teden boste občutili nekaj nelagodja, ko se boste iz oči v oči srečali z osebo, ki ta hip buri vaše fantazije. Morda si še niste povsem na čistem okoli tega kako daleč sta. Nekdo od vaju se boji, da bi postala zgolj dobra prijatelja. Srce vam narekuje nekaj, notranji občutek pa nekaj povsem drugega. Ne recite NE prekmalu kajti pred Dvojčki so dnevi, ko utegnejo prehitre odločitve kmalu obžalovati.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RAK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RakHuh, Raki in Rakice boste ta teden pokali od pozitivne in precej erotične energije! Spoznali ste (oz., boste) osebo, ki vam nikakor ne bo dala miru. Pa ne na način, da bi bila vsiljiva pač pa ne boste mogli nehati misliti nanjo. Obeta se vam veliko elektronske komunikacije in povišanih srčnih obratov. Morda boste sprva pretirano zadržani, zato prisluhnite svojim občutkom, ki vas redko prevarajo. Konec tedna bo idealen za popoln intimen večer v dvoje.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

LEV – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop LevSpoznali boste nekoga, ki bo po duši in srcu še precej mlajši kot na videz. To ne bo nič slabega seveda saj boste hitro zaznali pozitivno energijo in sproščeno vzdušje. Sicer pa dobro veste kako se počutite, ko vas nekdo pošteno nasmeje. Skratka, obeta se vam zmenek kakršnega ste si morda le želeli! Oblecite se v žive barve, ki vas navdajajo s pozitivno energijo. Dobro veste kako se počutite kadar je vse tako kot ste si zamislili.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DEVICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DevicaNaj vas ne presenetijo nekoliko bolj intimne debate kajti nekdo si močno želi, da bi nadgradila običajen zmenek ob kavi. Prevevali vas bodo zanimivi občutki in zelo težko se boste uprli skušnjavi. Sredi tedna vas čaka zanimiv izziv, ki vas utegne za hip prestrašiti. Zavedajte se, da boste takšni malenkosti z lahkoto kos zato se samozavestno podajte na pot proti cilju. Bolj malo časa boste namenili drugim rečem. Ljubezen bo vsekakor na prvem mestu.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

TEHTNICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop TehtnicaMorda boste imeli v začetku tedna občutek, da na ljubezenskem področju nekaj ni v redu. Prejeli boste novico (morda elektronsko sporočilo), ki bo v vas naselilo nemir. Ne reagirajte “na prvo žogo” ampak si vzemite čas za razmislek. Kaj kmalu boste ugotovili, da sporočilo ni bilo mišljeno povsem tako kot je bilo razumljeno. Ponavadi si je takšne reči bolje povedati na štiri oči. Vaše srce bo polno ljubezni in to ne bo nič nenavadnega. Nekdo vas naravnost obožuje.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

ŠKORPIJON – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop ŠkorpjonPripravite se na izredno energičen vstop v nov teden. Energije, ki se bodo smukale okoli vas prve tri dni bodo naravnost izjemne. Človek se v takšnih primerih lahko celo nekoliko prestraši in preveč pomakne nazaj. Popoln recept, da se zamudi kakšno lepo priložnost. Na ljubezenskem področju vas na splošno čakajo veliki izzivi, ki vam bodo odpirali vrata na kraje kamor ste si že dolgo želeli. Bodite pogumni in primite za pravo kljuko.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

STRELEC – ljubezenski horoskop

Ljubezesnki horoskop StrelecOdličen teden za napredek na ljubezenskem področju. Z nekom gradite zelo lep odnos in prihaja čas, ko ga bo potrebno malce nadgraditi. Vse to seveda velja, če se čutite pripravljene za to. Potrebno bo spustiti obrambno držo in stopiti malce naprej. Prejeli boste sila zanimivo informacijo (morda dolgo pričakovan odgovor), ki vam bo precej olajšal zadeve. Ne sprašujte se “zakaj jaz?” ampak se raje zahvalite zvezdam, ki so vam naklonjene in izkoristite priložnost.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

KOZOROG – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop KozorogŽe v začetku tedna boste občutili veliko olajšanje glede neke zadeve, ki se je vlekla dlje časa. Ker je močno vplivala na vaše ljubezensko življenje, boste tudi tu občutili enako. Končno se boste lahko prepričali, da je je bila izjava vaše simpatije na mestu in od srca. Nikar ne zapravite ugodnega trenutka za razvoj potencialnega razmerja. Ugotovili boste, da je lov za popolnostjo nesmiseln saj ne omogoča napredka.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

VODNAR – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop Vodnar

V začetku tedna boste prejeli konkreten zalogaj pozitivne energije na valu katere boste jezdili vse do sredine tedna. V tem obdobju skušajte s seboj na ta val vzeti še osebo, ki vam je zelo blizu in si želite, da bi z njo preživeli več časa. Ugotovili boste, da so želje obojestranske, vseeno pa ne bodite preveč vsiljivi. Ob navalu dobre energije se to zlahka lahko pripeti.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RIBI– ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RibiČe ste menili, da bo po prejšnjem tednu prišlo nekaj dni zatišja na ljubezenskem področju, ste se zmotili. Čaka vas namreč kar velika preizkušnja v zvezi z osebo za katero menite, da morata obdržati distanco. Morda gre za vezano osebo, ali pa enostavno ne želite razmerja z nekom, ki je vaš sodelavec. Videti je, da bo pobuda večkrat prišla z druge strani. Kako se boste odzvali in kaj se bo iz tega izcimilo pa bo povsem na vas.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

Ni komentarjev

Odgovori