Tedenski ljubezenski horoskop | 06.05. – 12.5.2019

OVEN – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop OvenPričakujte energičen in strasten ljubezenski teden. Osvajali boste kot za šalo, vaša ljubezen pa bo pognala še posebno globoke korenine, če ste svojo simpatijo spoznali na spletu (ali pa jo šele boste). Vsi, predvsem pa rojeni marca, lahko izkoristite to živahno obdobje tudi za skrb za zdravje in svoje telo. Počutili se boste bolje in boste še lažje »zažgali« tisto osebo, v katero ste se zagledali!

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

BIK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop BikČudovit, romantičen in srečen teden za vse Bike! Postali boste bolj ljubeči, prikupni, privlačni … Več boste dajali in več dobivali, in lahko se vam celo zgodi, da spoznate novega partnerja. Možnost je toliko večja, če ste v preteklem tednu odgovorili na signal (ali sporočilo), ki vam je bil poslan. Če ste rojeni aprila ali v prvih dneh maja, se sicer varujte prenagljenosti in prezahtevnosti – dajte času čas, naj se ljubezen razcveti kot roža!

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DVOJČKA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DvojčkaČaka vas na splošno precej umirjen in stabilen ljubezenski teden. Če ste si pred kratkim pripravili “teren” in spoznali nekoga, si boste lahko privoščili veliko čutnih užitkov, in simpatijo morda peljali na dobro kosilo ali romantično večerjo (ali on/a vas, seveda). Bodite pa previdni po prvi polovici tedna, saj bi si nekdo lahko premislil o zadevi, ki je bila že dorečena in se tiče vašega intimnega razmerja. Prav mogoče, da vi. Če vam zmanjka poguma, si vzemite čas za razmislek!

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RAK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RakKonec tedna je bil, zaradi zunanjih vplivov, za vas morda stresen, sedaj pa se bo stanje počasi normaliziralo in vaše intimno življenje bo postalo bolj umirjeno in predvidljivo. Že kmalu po začetku tedna bo vaše ljubezensko življenje »začinjeno« z novostmi, osvajanjem in strastjo, lahko pa tudi z ljubosumjem ali kakim drugim negativnim čustvom. V najboljšem primeru lahko spoznate novega partnerja – morda v družbi.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

LEV – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop LevStrasten in dinamičen ljubezenski teden za Leve! Maj vas bo prav po pomladno »razganjal«, zato boste živahno osvajali. Tako Levi kot Levinje, ki znate biti res pogumne, ko se za nekoga vnamete! Prav lahko se vam zgodi, da se boste ta teden “usodno” zaljubili. Kljub temu obstaja v drugi polovici tedna možnost, da boste morali svojo ljubezen skriti, ali se ljubljeni osebi celo začasno odpovedati. Ne izgubite poguma!

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DEVICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DevicaČaka vas romantičen in prijeten teden! Če ste s simpatijo prišli nekoliko navzkriž, se bo vajin odnos nenadoma zazdel zelo trden, zamere bodo pozabljene in skupaj se bosta veselila pomladi, cvetenja, vonjav. Najbolj mirni in preprosto zadovoljni boste tisti, ki imate pri sebi razčiščene pojme glede vajinega trenutnega stanja. Če se bo kak dvom že porodil, se bo to najbrž zgodilo kmalu po torku in se boste (spet) spraševali, ali ste na pravi poti.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

TEHTNICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop TehtnicaKončno boste zbrali dovolj poguma za korak o katerem že nekaj časa razmišljate. Vodila vas bo želja po romantični stabilnosti, zato se ne boste več toliko spogledovali, kot ste se (morda) do sedaj, toda kljub temu (ali pa ravno zato?!) boste imeli v ljubezni veliko sreče. Še zlasti, če ste pri sebi razčistili glede preteklosti. Občutek varnosti vas bo sicer pomirjal, toda globoko v sebi boste morda pogrešali »dramo«, ki je v ljubezni vaša običajna spremljevalka.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

ŠKORPIJON – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop ŠkorpjonTa teden lahko na svojem ljubezenskem področju pričakujete kar nekaj sprememb. Lahko se vam ponudi priložnost za novo razmerje, ki bo za vas sprva veliko presenečenje. Priložnost (ali dogodek) bo v vas prebudil močna čustva, postali boste (pre)zahtevni in morda delovali v nasprotju s potrebami in željami potencialnega partnerja. Kako resno bo šla zadeva naprej, bo v veliki meri odvisno od vas. Potrebovali boste kar nekaj potrpljenja.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

STRELEC – ljubezenski horoskop

Ljubezesnki horoskop StrelecDinamičen in živahen teden za vse Strelce! Vodila vas bo močno povečana strast, ki jo boste izkazovali tudi med rjuhami, zato bo vsekakor dobrodošlo, če boste uspešni pri osebi za katero se je ogrelo vaše srce! Če ste v zgodnji fazi spoznavanja, se vam sicer lahko zgodi kak romantičen »izziv«, toda po drugi strani boste precej neprilagodljivi, občasna trma pa lahko vodi v prepir. Proti koncu tedna se (potencialen) partner lahko od vas začasno odmakne.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

KOZOROG – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop KozorogIzjemno romantičen teden Kozorogi! Zelo simpatična oseba vam bo povrnila vero v moč ljubezni, vi pa boste vajin odnos občutili kot stabilen in trden. Morda boste v začetku tedna nekoliko nezaupljivi saj ste pred kratkim doživeli precej neprijetno presenečenje. Zavedajte se, da niso vsi oblaki prinašalci dežja. Nekateri le na kratko zakrijejo sonce. A le zato, da bi vam ne bilo prevroče.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

VODNAR – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop VodnarZačetek tedna vas bo spodbujal k telesni ljubezni in osvajanju, toda če vaše partnerstvo stoji na trhlih nogah, bi se sedaj lahko tudi vroče prepirala! Če ste v zgodnji fazi odnosa, je za kaj takega manj možnosti, saj boste bolj umirjeni in spravljivi, če pa imate občutek, da osebo na nasprotni strani že zelo dobro poznate, utegne biti strast razdiralna! Pričakujete lahko kar nekaj težav v komunikaciji zato zelo previdno izbirajte besede. Vzemite si čas zanje.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RIBI– ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RibiNaj vas ne zavedejo besede, ki so pred kratkim pošteno razplamtele ogenj ljubezni v vašem srcu. Včasih je potrebno, kljub dobremu občutku, pomisliti tudi na druge možnosti. Ta teden boste imeli na sporedu kar nekaj digitalne komunikacije. Morda se z nekom spoznavate preko spleta, ali druge vrste klepeta. Zapomnite si, da želi od vas slišati tisto kar ste in ne tistega kar si želite biti za to osebo. Ne skušajte ugajati na silo, sicer bo šlo po zlu kar nekaj vašega časa in živcev.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

 

Ni komentarjev

Odgovori