Tedenski ljubezenski horoskop | 10.06. – 16.6.2019

OVEN – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop Oven

Vedno so nam govorili, da se moramo učiti iz lastnih napak. Ovni boste ta teden to pobližje spoznali na ljubezenskem področju. Zvezde vam bodo naklonjene v tej smeri, da boste kaj kmalu uvideli svojo zmoto zaradi katere ste pristali v tem položaju. Kljub vsemu pa teden ne bo v celoti slab kar se srčnih reči tiče. Imate simpatijo, ki na prvi pogled deluje precej neodločna glede vas.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

BIK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop BikMorda ste si v preteklosti že večkrat obljubili, da nikoli več ne boste ponovili te napake. Katere? Razmišljate o njej že nekaj dni in ta teden bo padla odločitev ali se ji boste znali izogniti. Na podlagi prejšnjih izkušenj bi morali poslušati svoje srce, ampak nekaj vam ne da miru. Če menite, da imate na ljubezenskem področju skrito konkurenco, je čas, da nekoliko bolj jasno zavzamete svoje stališče.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DVOJČKA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DvojčkaNe dovolite, da bi vas imeli privezane na “kratko”. Ste oseba, ki obožuje izzive in ima rada svobodo. Prav nič drugače ni v ljubezni. Če menite, da ste v fazi iskanja, spoznavanja in druženja, naj vam ne bo nerodno tega priznati. Obstaja ljubezen na prvi pogled, a velika večina do svoje ljubezni pride po daljši poti. Iskanje, spoznavanje, druženje, …

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RAK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RakRake ta teden čaka sila romantičen zaplet na ljubezenskem področju. Tisti Raki, ki ste že nekaj časa zaljubljeni, ali pa vsaj zagledani v neko osebo, boste doživljali trenutke popolne blaženosti. Ostalim pa se obeta, da bodo spoznali osebo, ki bi jim lahko življenje postavila na glavo. Pozorno opazujte drobne geste, gibe in namige, da vam priložnost ne spolzi med prsti.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

LEV – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop LevMorda nekoliko preveč rinete v težave kadar ni vse po vašem. Srce vas vleče v levo, glava pa v desno. Pomislite kaj vam ponavadi nakoplje težave in kaj dobre reči. Nekdo se bo sredi tedna močno “motal” med vašimi nogami in vam šel na živce. Ta teden komunikacijsko ne boste na najvišjem nivoju zato bi bilo modro, če se ne bi zapletali v preveč poglobljene debate saj lahko hitro koga odrinete od sebe.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DEVICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DevicaDevice ta teden čaka izreden preizkus potrpežljivosti. Če ne boste preveč zaletave, lahko pričakujete zelo lepe, romantične in celo precej intimne trenutke. Uspeli ste očarati osebo, ki vam je že nekaj časa všeč, a ste se obirali nekoliko dlje kot ponavadi. Z nivojem komunikacije in smislom za humor boste presenetili sebe in vse okoli vas. Pričakujte lep “vroč” teden.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

TEHTNICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop TehtnicaKo ste že mislili, da ste končno na konju, pa se vam je “zgodba” pričela nekoliko zapletati. Ni vse tako slabo kot je videti na prvi pogled. Če se boste ta teden resno spoprijeli z izzivom, ki je pred vami, lahko pričakujete nekaj precej romantičnih trenutkov v dvoje. Če ne bo prave pobude z druge strani, jo dajte sami. Saj veste kje se najbolje počutite. Pojdita na vaš teren.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

ŠKORPIJON – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop ŠkorpjonObožujete različna razvajanja in želite se razvajati v dvoje. Samski Škorpijoni boste ta teden zelo uspešni “lovci”. Vaše besede bodo imele velik vpliv na okolico, še posebej na nasprotni spol. Zdelo se vam bo, da lahko z jezikom naredite več kot z rokami. Včasih je pač tako in ko gre, pač gre. Izkoristite ta zalet in pozitivno energijo za to, da navdušite prave ljudi v pravem trenutku.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

STRELEC – ljubezenski horoskop

Ljubezesnki horoskop StrelecObeta se vam nekaj zanimive pisne komunikacije (sms, mail, …). Na tem področju boste dobesedno blesteli in nasprotni spol vam bo jedel iz roke. Naj vas ne zanese pretirano in nikar ne izkoriščajte teh trenutkov. Kaj hitro se lahko vse skupaj pošteno obrne proti vam. Igrate se z neko precej nevarno idejo za katero veste samo vi. A ni povsem tako. Nekdo zelo dobro čuti kaj naklepate. Previdno!

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

KOZOROG – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop KozorogMorali si boste nadeti nek nov izraz na obraz, če boste želeli vam ljubo osebo prepričati v to kar govorite. V kolikor gre za ponavljajočo se vsebino, vam grozi, da bo poslušalec zaradi zdolgočasenosti raje odšel drugam. Če nimate takšnega namena, raje dopustite, da še ona kaj pove. V četrtek ali petek bodite pozorni na informacijo, ki vam jo bo predala oseba katero poznate že od malih nog. Nekaj se dogaja!

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

VODNAR – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop VodnarZnašli se boste v dvomu ali ponuditi roko znancu/prijatelju, ali simpatiji. Radi pomagate in tudi tokrat ne bo nič drugače. Kljub temu dobro razmislite ali ne bi tokrat raje naredili izjeme. Nekomu je veliko do vas in si bo želel preživeti z vami več kvalitetnega časa. Če se med vama nekaj plete, potem vsekakor usmerite vso pozornost v to osebo. V srcu čutite, da je to-to.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RIBI– ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RibiPred vami je teden, ko boste dobesedno blesteli na ljubezenskem področju. Polni boste pozitivne energije in z njo dobro vplivali na vse okoli vas. Čeprav se bodo pojavili tudi zavistni pogledi, boste od njih dobili le še več volje. Deležni boste izkazovanja ljubezni na vsakem koraku in želeli si boste, da bi bilo tako vsak dan. Nekdo se bo resnično močno trudil okoli vas. V zraku bo precej erotičnega naboja zato gre pričakovati veliko lepih, intimnih trenutkov.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

Ni komentarjev

Odgovori