Tedenski ljubezenski horoskop | 11.2. – 17.2.2019

KOZOROG – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop KozorogAli je vaše ljubezensko življenje takšno, kot si želite? Če bi lahko spremenili katero koli komponento, kaj bi to bilo? Vse ključne odločitve so v vaših rokah in zato ni izgovorov, da nečesa ne morete doseči. Pojdite ven in si priborite, kar si želite! Vztrajnost bo nosilni ključ tega tedna za vas. Če boste vztrajali pri svojih odločitvah in se znali vsaj minimalno prilagoditi, bo konec tedna za vas lahko kot iz sanj.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

VODNAR – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop VodnarNa začetku tedna bo štela le ljubezen. Čeprav to ni vaša glavna in prednostna naloga, pa bo ta teden povsem posejan z ljubeznijo in dogodki okoli nje. V preteklem tednu ste doživeli situacijo, ki vam je nekoliko spodnesla noge (v pozitivnem smislu), v prihajajočem tednu pa bo pomembno kako se boste na ta dogodek odzvali. Imejte čiste misli in odprto srce. Nekdo si silno želi vaše družbe.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RIBI– ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RibiPo zadnjih ljubezenskih zapletih ste se zatekli v sanjski svet. Čeprav se v njem vse prevečkrat zelo udobno počutite, pa vendarle to ni idealen kraj za iskanje rešitev, ki jih potrebujete. Vaše ljubezensko življenje morda ni idealno, ampak ali morda ne pričakujete preveč? Nič ni narobe z idealiziranjem romance, če globoko v sebi poznate razliko med realnostjo in fantazijo. Proti koncu tedna lahko v vaše življenje pride nekdo nov, ki vas bo popolnoma očaral.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

OVEN – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop OvenVaše srce je nemirno trepetalo skozi celoten prejšnji teden, pa niste bili povsem prepričani, da veste zakaj. Zdaj informacijo imate, oziroma jo boste prejeli nekje sredi tega tedna. Ljubezenske poti imajo vedno najbolj zavite ovinke. Naučite se krmariti po njih, bodite pripravljeni na kakšen kompromis in svet bo takoj lepši. Skušajte preslišati pripombo, ki bo prišla iz ust sorodnika in se raje osredotočite na reči, ki so za vas resnično pomembne.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

BIK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop BikPreveva vas občutek, da se nekdo, ki ga obožujete, enostavno ne zmeni za vas. Vzrokov je lahko več in eden od teh je zagotovo, da oba ne vidita stvari na enak način. Ne obremenjujte se z rečmi, ki dejansko niso ključne za vašo srečo, ampak se raje osredotočite na tisto kar prihaja iz vašega srca. Vaše misli so iskrene, tako kot tudi nameni. Pričakujte konkreten razplet zgodbe proti koncu tega tedna.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DVOJČKA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DvojčkaPred vami je teden, ko boste morali pokazati vse svoje komunikacijske sposobnosti. Oseba nasprotnega spola ima o vas predstavo popolnega partnerja, ni pa rečeno, da z njo delite enako mnenje. Če si želite nekaj več miru, boste morali posredovati. Bodite pozorni na reakcije sorodnika te osebe, saj je videti, da se ne strinja z vajinim početjem. Če sta vaše srce in duša čista, potem ni nobenega razloga za dvom glede vaših nadaljnjih korakov.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RAK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop Rak

Ne silite z glavo skozi zid kar se ljubezenskih zadev tiče, ampak raje dovolite, da se reči odvijejo po svoji naravni poti. Vaša »srčna« čustva so zadnje časa na najvišjem nivoju, ni pa to merilo takrat, ko se vprašate ali bi lahko postorili še kaj več. Vsekakor si morate prizadevati za to, da vas bo partner spoštoval zaradi tega kar ste in ne zaradi tistega kar bi radi postali.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

LEV – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop LevRadi vidite, da se vse vrti okoli vas, ampak to ni vedno najbolje. Pozornost je včasih dobra, spet drugič pa ne. Pritožujete se nad rečmi, ki ne vplivajo na vaše življenje, po drugi strani pa ste pripravljeni spregledati ključne signale, ki nakazujejo na resnične težave. Še posebej na ljubezenskem področju, zadnje čase radi pogledate mimo in se včasih zlažete sami sebi. Iskrenost je pomembna do soljudi, tako kot tudi do samega sebe.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DEVICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DevicaZnašli ste se v trenutku, ko bo potrebno pošteno napeti ušesa in odpreti oči. Na trenutke se počutite neprijetno, a dejansko gre za neprijetnost v tistem »prikupnem« smislu. Morda ste nekoliko nesamozavestni zaradi pomanjkanja financ in s tem povezanih aktivnosti, a dejstvo je, da ste priljubljeni v družbi kar bi veljalo bolje izkoristiti. Prijatelji vas obožujejo in enako velja za osebo, ki se vam že nekaj časa želi bolj približati. Spustite jo bližje.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

TEHTNICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop TehtnicaVeč kot očitno ste Tehtnice na vrsti za »ljubezensko« puščico. Kar ste si že tako dolgo želeli je zdaj za naslednjim ovinkom. Morda bo potreben še kakšen kompromis ampak ta teden vsekakor lahko pričakujete popoln preobrat v vašem ljubezenskem življenju. Prisluhnite nasvetu bližnjega, ki sicer morda ne bo edini, vsekakor pa jeziček na tehtnici, ki bo prevesil v vašo korist.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

ŠKORPIJON – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop ŠkorpjonKot Škorpijon se precej zanašate na svoje prijatelje, še posebej, kadar beseda nanese na ljubezenske nasvete. Tokrat se boste morali zanesti tudi na nasvete, ki bodo prihajali iz ust vaših bližnjih (starši in drugi sorodniki). Čeprav morda slovite kot samotar, pa bodo tokrat nadvse pomembni nasveti vaših prijateljev. Sredi tedna se vam nasmiha novo poznanstvo, ki lahko privede do zelo romantičnega odnosa.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

STRELEC – ljubezenski horoskop

Ljubezesnki horoskop StrelecKo gre za romanco na začetku tedna, najprej poskrbite za dobro in odprto komunikacijo. Če se ne počutite dovolj suvereni za srečanje iz oči v oči, vsaj napišite kakšno sporočilo. Na ta način boste imeli dovolj časa, da si premislite, preden pritisnete »pošlji«! Všeč vam je, ko se z nekom sproščeno zabavate in na ta način spoznavate nove ljudi. Pričnite počasi in odkrivajte plast za plastjo. Najlepša presenečenja se navadno skrivajo povsem pod zadnjo.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

 

Ni komentarjev

Odgovori