Tedenski ljubezenski horoskop | 13.05. – 19.5.2019

OVEN – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop Oven

Ovni ta teden pazite na svojo raven komunikacije. Še posebej, v ljubezenskih zadevah, vam bo prehitro z jezika ušlo kaj, kar si ne bi želeli. Oseba na drugi strani ne bo imela preveč potrpljenja za vaše igrice in morebitno slabo voljo. Sredi tedna vas čaka obdobje, ko se boste počutili bolje in bolj samozavestno. Izkoristite ta čas za poglobitev odnosov in komunikacije, ki bo ta teden resnično šepala.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

BIK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop BikTa teden boste Biki skušali stopiti na čelo, ko bo govora o zmenkih in spoznavanju. Za nekaj trenutkov boste občutili tisto moč posesivnosti, ki pa na koncu ne prinaša želenih rezultatov. Poizkusite svoja občutenja nekoliko prikriti, sicer utegnete imeti precej težav z nasprotnim spolom. Vprašanja, ki se vam porajajo, bodo v tem tednu v večini ostala brez odgovorov. Preveč sanjarite in si nalagate preveč nalog, da bi iz vsega skupaj lahko potegnili kaj pozitivnega.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DVOJČKA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DvojčkaPrevevali vas bodo občutki mirnosti in spokojnosti. Pred kratkim ste dosegli pomemben mejnik na ravni medsebojnih odnosov in ta teden boste zasluženo uživali v sadovih preteklega dela. Tam zunaj pa je vseeno oseba, ki vam krati spanec. Čeprav ste menili, da ste z njo že zaključili, pa boste konec tedna pred veliko preizkušnjo. Ne bo vse tako enostavno, kot ste pričakovali. Vaš nasmeh je vaše najdragocenejše orožje. Uporabite ga, ko se stvari ne odvijajo na vaš način.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RAK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RakNa začetku tedna vaše počutje ne bo najbolj optimalno. Nakopali ste si kar nekaj nepotrebnega dela in s tem tudi stresa, v svoje življenje. Če imate občutek, da ste edini na tem svetu, ki nima sreče v ljubezni, si vzemite odmor od družbenih medijev in komunikacije z neznanci. Skušajte sprostiti svoje misli in se poglobiti vase. Med vsemi mislimi, ki bodo letele iz vaše prenatrpane glave, bo tudi tista, ki ste jo že tako dolgo čakali. Uresničite jo!

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

LEV – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop LevObvezno potrebujete kombinacijo komunikacije in pozitivne energije, katere vam zadnje čase nekoliko primanjkuje. Opazili boste, da imate v bližini precej čustvenih vampirjev, ki sesajo vašo življenjsko energijo. Ne dovolite jim, da bi obvladovali vaše počutje. Bodite odločni in usmerjeni k pozitivnim ciljem. Sredi tedna se bodo reči pričele obračati v drugo smer in začutili boste, da ste na pravi poti. Doživeli boste trenutek de-ja-vu, ko boste spoznali osebo preko spleta, ki vam bo povsem spremenila življenje.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DEVICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DevicaNekdo vas vztrajno želi vreči iz tira, a dokazali boste, da ste lahko neverjetno potrpežljivi. Vaše misli bodo čiste in imeli boste vizijo. Veste, da so ljudje zaposleni, zato ne pričakujete takojšnjega odziva na vaše pobude, hkrati pa želite videti vsaj nekakšen odziv. Ocenjevali boste svoje ljubezensko življenje in se znašli v trenutku, ki bo precej “zgodovinski” na tem področju. Naj vas ne premami nostalgija. Tista zgodba je zaključena pa čeprav boste morda dobili namig, da ogenj še tli.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

TEHTNICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop TehtnicaSredi tedna boste začutili nek pozitiven dvig življenjske energije, tako da se boste želeli približati ljudem, ki vas privlačijo. Ohranite odprt um in odprite oči. Potrebovali boste kar nekaj zdravega predvidevanja, če boste želeli na koncu tedna zmagovalno dvigniti palec. V četrtek pričakujte nekaj povsem novega v svojem življenju. Morda gre za osebo, ki jo boste spoznali te dni in vas bo ovila okoli mezinca. Nekoliko boste sramežljivi, prav na to pa v ozadju čaka nekdo, ki si drzne reči, da je vaš prijatelj.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

ŠKORPIJON – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop ŠkorpjonTa hip se povsem preveč osredotočate na osebo, ki vam povzroča le težave. Zaradi nje sprva ne boste opazili sorodne duše, ki se vam želi približati. Morali boste pokazati malce več zaupanja in odprtosti, če se boste želeli spoznati z njo. Hrepenite po sreči v ljubezni. Po drugi strani pa sami postavljate ovire za to, da bi bili srečni. Odstranite jih in odprite srce ljudem, ki si tega zaslužijo.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

STRELEC – ljubezenski horoskop

Ljubezesnki horoskop StrelecSredi tedna pričakujte težave v komunikaciji. Začelo se bo že na delovnem področju, vse skupaj pa boste prenesli še na osebno. S takšnim odnosom boste v ljubezni težko kaj postorili, še posebej, če ste ravno v fazi spoznavanja neke nove osebe. Ne pričakujte, da bo okolica znala prebrati vse vaše misli in dejanja tako kot si sami želite. Marsikaj kar boste rekli ali storili, bo povsem zlahka razumeti drugače. Trenutno sami vse obračate proti sebi.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

KOZOROG – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop KozorogČaka vas nadaljevanje romantičnih dni po katerih ste hrepeneli tako dolgo časa. Simpatija vam bo vračala izkazano ljubezen in vam celo priznala nekaj, česar ste si lahko le želeli. Pred vami je izjemno čustven teden na intimnem področju. V zraku bo poseben erotičen naboj, ki vas bo vodil na vsakem koraku. Ste pripravljeni uresničiti vse tisto kar ste si pred časom obljubili? Priložnost je tu!

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

VODNAR – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop VodnarPrekipevate od spolne energije in za to ima zasluge nekdo, ki vam je pošteno zmešal glavo. Oseba, ki se je pred kratkim pojavila v vašem življenju, vam je pokazala reči na katere ste že prenehali misliti. Ni nujno, da sta se že “konkretno” spoznala. Lahko, da gre za nekoga, s katerim imate trenutno le verbalno komunikacijo preko spleta ali telefona, a si vsekakor nadvse želite biti z njo 1 na 1.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RIBI– ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RibiNedolgo nazaj ste se na vso moč opravičevali za nekaj kar ni bila vaša krivda. Ta teden bodo to spoznali tudi drugi, zato ne bodite presenečeni, ko boste prejeli zanimivo povabilo osebe, ki je blizu vašemu srcu. Morda bo šlo za neko obliko sprave ali pa za precej običajen zmenek, zakrinkan v kavo ali čaj. Tokrat bo le od vas odvisno kako se bo zadeva razvijala dalje. Gojite kakšna posebna čustva do te osebe?

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

 

Ni komentarjev

Odgovori