Tedenski ljubezenski horoskop | 15.07. – 21.07.2019

OVEN – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop Oven

Ne skrbite, če se vam zdi, da so vaše ljubezenske zadeve v zadnjem času v nekoliko meglenem območju. Trenutna astralna konfiguracija kaže, da se boste skozi celoten teden v družbi simpatije počutili veliko bolj sproščeno kot sicer. Morda vam bo partner (sedanji ali bodoči) kupil čudovito darilo ali vam napisal sporočilo, zaradi katerega ne boste več dvomili o njegovih namenih.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

BIK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop BikTrenutna energija na ljubezenskem področju lahko kaže, da imate nekaj resnih pomislekov o določenih vidikih vašega odnosa z nekom. Morda obstaja načrt ali projekt, ki bi ga želeli s to osebo izpeljati. To bi vam pomagalo, da bi osebo bolje spoznali, ker bi bili bolj vključeni v vse njene procese. Konstruktivne zamisli vam lahko pomagajo hitreje priti zraven in vam dati konkreten cilj, ki ga želite doseči. Če gre za osebo, ki je vaš sodelavec/ka, pričakujte precej intenzivne pogovore s področja intimnih odnosov.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DVOJČKA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DvojčkaNahajate se v zanimivem energijskem vrtincu, ki bi vam lahko dal dostop do nekaterih vaših najbolj zanimivih fantazij. Tistih, ki ponavadi nikoli ne ugledajo svetlobe dneva. Če iščete nekoga, s komer bi jih lahko delili, potem poglejte malce izven ustaljenih okvirjev. Poskusite obiskovati kraje, ki so povezani z glasbo ali umetnostjo, bolj verjetno je, da boste ravno tam spoznali pravo osebo zase.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RAK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RakČe imate občutek, da vaša glava trenutno ni pri stvari, je to lahko posledica nedavne poteze, ki je vplivala na vaše ljubezensko življenje. Videti je, da je bil v igri zmenek, ki pa ni šel povsem po načrtih ali pa je bil prestavljen. Bodite prepričani, da imate čas in pravo voljo, če se morda šele menite zanj. Nase dajte oblačila v barvah, ki vas navdajajo s pozitivno energijo, saj boste na ta način enako vplivali tudi na svojo okolico.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

LEV – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop LevNivo vaše ljubezenske energije ta hip nakazuje, da bi bil lahko pred vami precej lep in čustven teden. Nekdo se je pošteno ogrel za vas in videti je, da tudi vi niste imuni na to osebo kar se simpatičnosti tiče. Trenutek je povsem zrel za pravo dozo čiste romantike, ki se lahko pošteno zavleče v romantično razmerje. Najbolje se bosta spoznala in ujela ob dobri hrani in pijači. Skrbi pustite doma, dela ne nosite s seboj in se le prepustite danemu trenutku.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DEVICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DevicaNe skrbite preveč, če niti vi niti vaša ljubljena oseba ne vesta, kaj se resnično dogaja med vama. Videti je, da sta pošteno začinila svoje ljubezensko življenje in sprožila iskrice, ki se kaj hitro lahko razplamtijo v pravi, pravcati ljubezenski požar. Skozi teden se bodo zadeve nekoliko spreminjale. Z druge strani bo prišel tudi kakšen bolj pasiven dan (vzroki bodo drugje), a se bo vajina lepa, intimna energija še vedno brez težav pretakala med vama.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

TEHTNICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop TehtnicaTrenutno ste v nekem nežnem mehurčku zaljubljenosti v katerem pišete in berete najbolj srečne ljubezenske zgodbe v svojem življenju. Morda ste še pred kratkim reševali neko zadevo iz vašega preteklega ljubezenskega obdobja, zdaj pa ste pred vrati zares lepe in čustvene zgodbe. Imate priložnost, da z nekom povsem spremenite svoj pogled na intimno razmerje, če boste tej osebi le dali dovolj priložnosti, da se izkaže.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

ŠKORPIJON – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop ŠkorpjonKončno ste dočakali svoj trenutek, ko se v svoji koži odlično počutite. Ljubezenska energija, ki se nahaja okoli vas je zelo močna in usodno vpliva na ljudi okoli vas. Če se boste z nekom, ki vam je všeč, te dni pogosto družili, ne bodite presenečeni nad odzivom te osebe. V zraku bo kar prasketalo od intimnih pogledov in želja. Za nekaj časa skrbi potisnite v ozadje in se prepustite trenutkom polnim ljubezni in sreče. Možna je tudi “nedolžna” avanturica.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

STRELEC – ljubezenski horoskop

Ljubezesnki horoskop StrelecNi dobro prikrivati svoja resnična čustva in se skrivati za nasmeški, če ti niso pristni. Na ta način lahko v ljudeh okoli sebe vzbudite občutek cinizma in nespoštovanja. Nekdo, ki ste mu resnično pri srcu, se bo počutil nekoliko odrinjeno. Je to vaš namen, ali pa le plod nesrečnih naključij? V vsakem primeru se morate zavedati, da lovljenje sreče v ljubezni na takšen način ne prinaša dobrih rezultatov.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

KOZOROG – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop KozorogTrenutna planetarna energija na ljubezenskem področju kaže, da boste v smislu vaše ljubezenske življenjske situacije morda morali biti nekoliko bolj resni in pokazati svoj pravi obraz. Preveč časa porabite za to, da se šalite in sprejemate stvari kot eno veliko pustolovščino. Hkrati bi imeli več koristi od tega, da bi iskreno povedali kaj čutite v srcu. Nekdo ni prepričan, da je tisto kar govorite, tudi resnica. Na preizkušnji boste!

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

VODNAR – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop VodnarKer ste oseba, ki  vse jemlje precej resno, je tako tudi na ljubezenskem področju. Zavedajte se, da se družite z različnimi ljudmi in, da so različni ljudje tudi tisti, ki jih šele spoznavate. Različnost je lahko zelo lepa in poživljajoča, če jo znate sprejeti. Nikar ne delujte preveč zagrenjeno in se raje nasmejte kakšni dobri šali. Če se bodo ljudje okrog vas trudili navidezno zaman, jih boste odgnali od sebe.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RIBI– ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RibiNahajate se v obdobju, ko se počutite stabilno in varno kar se medsebojnih odnosov tiče. Samski morda trenutno živite z idejo, da je bolje biti sam, a globoko v sebi še vedno hrepenite po iskreni ljubezni. Stare, slabe izkušnje pustite za seboj. Le enkrat se živi zato ne izgubljajte časa, če vam je nekdo všeč. Seveda nikar na silo, a videti je, da zanimanje obstaja na obeh straneh. Spletno spoznavanje preselite v “živo” okolje. Ne bo vam žal!

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

Ni komentarjev

Odgovori