Tedenski ljubezenski horoskop | 15.10. – 21.10. 2018

Registriraj se BREZPLAČNO in preveri ASTRO UJEMANJE s svojo simpatijo!

Kozorog – ljubezenski horoskop

1_kozorogMorda imate občutek, da vsi nekaj želijo od vas. Kako sprejemate ta njihova pričakovanja? Ohranite svojo trdnost in stabilnost in jo pokažite takrat, ko sami to začutite. Za vsako bolezen rož’ca raste in tako bo prišel čas tudi za vašo ljubezen.

                            Ujemanje: bik, devica, rak, riba in škorpijon.

Vodnar – ljubezenski horoskop

2_vodnarV tem tednu si lahko zamislite najboljši možen scenarij za nova poznanstva in s tem tudi za nove simpatije ali ljubezni. Po svoji avanturistični naravi ste pripravljeni na vse, a morda je poraz in razočaranje nekaj, kar ne morete tako zlahka sprejeti.

                             Ujemanje: dvojček, tehtnica, lev, oven in strelec.

Ribi – ljubezenski horoskop

3_ribiBi… Pa ne bi… Včasih je težko zaupati svojim občutkom in se spustiti po toboganu življenja. Tako tudi na ljubezenskem področju velikokrat kar preveč ponujate in ste pripravljeni sprejeti tudi slabo. Tokrat si boste odrezali velik kos in zapustili prostor.

                             Ujemanje: škorpijon, rak, devica, kozorog in bik.

Oven – ljubezenski horoskop

4_ovenKar nekaj iskrenja in akcije vas čaka v tem tednu. Morda je čas, da spremenite svoj odnos do svoje simpatije. Simpatija še ne pomeni ljubezni in imeti rad še ne pomeni zvestoba do groba. Bi dovolili drugi osebi, da vam pokaže svoje razumevanje ljubezni?

                             Ujemanje: lev, strelec, tehtnica, dvojčka in vodnar.

_______________________________________________________________________________________________________

Naroči astrološko karto in svetovanje pri astrologinji Špeli.   >>> klikni TUKAJ ! <<<

_______________________________________________________________________________________________________

Bik – ljubezenski horoskop

5_bikSi res želite pogrete juhe? Razmislite ali je res vredno, da še kar ponavljate iste vzorce in ista dejanja, ki ne prinašajo nobenih novih rezultatov. Včasih je bolje, da si vzamete čas zase in premislite, kaj vas podpira in prinaša osebno zadovoljstvo.

                             Ujemanje: devica, kozorog, škorpijon, riba in rak.

Dvojčka – ljubezenski horoskop

6_dvojčekNe boste pokazali nič zaskrbljenosti, nobene zadrege in prav je tako. Dovolite si biti vi sami, takšni kot ste. Neobremenjeni. Imeli boste priložnost pokazati svoje tehnike zapeljevanja. Če se slučajno vmeša nezaželen gost, ga boste hitro odslovili.

                             Ujemanje: tehtnica, vodnar, strelec, lev in oven.

Rak – ljubezenski horoskop

7_rakImate močno željo in potrebo po bližini a na žalost je na drugi strani malo razumevanja za vas. Vseeno si ta teden lahko dovolite kakšno lepo srečanje. Svoja pričakovanja pustite doma in si dovolite biti to, kar ste. Morda si tudi druga stran želi isto.

                          Ujemanje: škorpijon, riba, kozorog, devica in bik.

Lev – ljubezenski horoskop

8_levTokrat vam zagotovo ne bo dolgčas. Ne bo vam treba daleč, da bi našli kaj zase. Pomembno vam bo, da ste to, kar ste in imeli boste tisti občutek, ki bo potrjeval vaše odločitve. Ta teden vam še ne bo naklonil prave simpatije in to boste znali sprejeti.

                             Ujemanje: strelec, oven, tehtnica, vodnar in dvojček.

Registriraj se BREZPLAČNO in preveri ASTRO UJEMANJE s svojo simpatijo!

Devica – ljubezenski horoskop

9_devicaBi morali biti bolj previdi s kom se zapletate? V tem tednu vas čaka zanimiva zgodba, ki bo na vas pustila velik pečat. Dovolite si biti človeški z vsem, kar ste in izkoristite priložnost za lepe trenutke. Konec tedna vam namreč prinaša več bridkosti.

                             Ujemanje: kozorog, bik, riba, škorpijon in rak.

Tehtnica – ljubezenski horoskop

10_tehtnicaSpoznali boste nekaj zelo pomembnega. Vaša naloga bo, da sebe ločite od vseh informacij, ki jih boste dobili. Te zgodbe ste že slišali, ampak nek pomemben detajl pa vam je ušel. Bodite pozorni in sami naredite spremembe, ki so najbolj ugodne za vas.

                             Ujemanje: dvojček, vodnar, oven, lev in strelec.

Škorpijon – ljubezenski horoskop

11_škorpjonNi pomembno kaj si drugi mislijo o vas. Ostanite zvesti sami sebi in zaupajte, da se stvari dogajajo v vaše najboljše dobro. Dejansko boste imeli občutek, da se vse vrti okoli vas. Boste lahko ostali trdni in pristni? Bodite pozorni kaj to govori o vas.

                             Ujemanje: riba, rak, bik, devica in kozorog.

Strelec – ljubezenski horoskop

12_strelecVčasih se je treba boriti in drugič je treba pustiti, da grejo stvari svojo pot. Tudi v ljubezni. Nekaj časa le namenite osvajanju in najpomembneje, učite se, kaj je dobro oziroma, kaj ni tako dobro. Učite se, kdaj morate odnehati in kdaj spustiti.

                             Ujemanje: oven, lev, dvojček, tehtnica in vodnar.

_______________________________________________________________________________________________________

Naroči astrološko karto in svetovanje pri astrologinji Špeli.   >>> klikni TUKAJ ! <<<

Registriraj se BREZPLAČNO in preveri ASTRO UJEMANJE s svojo simpatijo!

Sem usposobljena astrologinja Špela Plemelj, ukvarjam se tudi z hipnozo. Dnevne in tedenske horoskope pišem za Zavod Razkritja, mojhoroskop.si in revijo Zvezde. Moje ljubezenske tedenske horoskope najdete le na ona-on.com Magazinu. Svoje znanje poglabljam že ob leta 2013, v tem času sem sodelovala z Astrološkim Inštitutom in z več uveljavljenimi astrologi. Pripravim ti astrološko karto in na podlagi tega pogledam, kakšno je tvoje ljubezensko življenje ali drugo področje.

Ni komentarjev

Odgovori