Tedenski ljubezenski horoskop | 15.4. – 21.4.2019

OVEN – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop OvenTa teden bo za Ovne izredno pester na ljubezenskem področju. Imeli boste občutek kot bi vas nekdo od zgoraj posipal z nežnostmi in priložnostmi zanje. Konec tedna bo še posebej zanimiv saj se vam obeta lepa možnost za zmenek, zgodi pa se lahko celo, da se boste morali odločati med dvema. V tistem trenutku se nikar ne sprašujte kako je lahko prišlo do tega, ampak raje zgrabite priložnost za roge in uživajte življenje.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

BIK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop BikV ljubezni vam ta teden kaže na nekaj ovir. Nikakor ne nepremostljivih, pač pa takšnih, ki znajo vzeti veliko časa in potrpljenja. Nikar se ne zapodite za najhitrejšimi rešitvami. Prav te vam lahko nakopljejo le še več težav. Konec tedna (sobota-nedelja) pričakujte konkreten dvig motivacije in pozitivne energije. Prav to bo ključno za prijetne urice z osebo, ki ste jo spoznali pred kratkim, ali pa jo morda še spoznavate.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DVOJČKA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DvojčkaBorili se boste sami s seboj in iskali vzroke zakaj je tako. Prej, ko jih boste našli, prej bo nepotrebna borba zaključena. V vaši bližini se nahaja nekdo, ki vas vidi na nadvse romantičen način, a ga skrbi, da vas ne zanima. Če temu ni tako, to tudi jasno pokažite, sicer bo šla lepa priložnost po zlu. Nikar ne odlašajte in ne iščite nepotrebnih izgovorov, ki vam bodo samo jemali čas in nekomu dajali lažno upanje.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RAK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RakObčutek sreče in zadovoljstva vas bo spremljal že vse od pričetka tedna. Morda zaradi sveže ljubezni ali pa besed, ki vam jih je pred kratkim nekdo namenil. Že dolgo se niste počutili tako zaželeni in želeli si boste, da bi trajalo za vedno. Veliko lahko k temu pripomorete tudi sami, a pazite, da si ne boste želeli preveč. Takrat se hitro kaj zalomi in se, težko postavljena, hišica iz kart podre.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

LEV – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop LevNe bo vam manjkalo samozavesti in po tej poti, tudi družabnih trenutkov ne. Želeli bi si, da bi ljudje okoli vas lahko videli v vaše misli, a temu žal ne bo tako. Če boste želeli nekoga omrežiti, ali mu izpovedati svoja čustva, boste to morali storiti na precej bolj dojemljiv način. Sicer pa vam te reči nikoli niso bile tuje in prav nobenega razloga ni, da bi bilo tokrat kaj drugače.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DEVICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DevicaZa vami so dnevi, ki si jih boste zapomnili za celo življenje. Če niste bili preveč sramežljivi, vas čaka teden hrepenenja po “še”. Čustva na drugi strani so pristna in iskrena, vseeno pa morda občutite kanček dvoma. Preverite pri sebi ali gre zgolj za prirojen strah, ali pa vam vaš notranji jaz sporoča kaj drugega. Ljudje se učimo na napakah, a si želimo, da bi bilo teh čim manj.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

TEHTNICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop TehtnicaPrav nobenega razloga ne bo, da bi se počutili prezrte, a vas bo vseeno spremljal takšen občutek. Imate vse potrebno za lep teden na ljubezenskem področju, čeprav vas nekaj globoko v vas grize. Razčistite pri sebi glede teh občutkov, sicer bosta trpela dva. Ste v fazi, ko spoznavate nove ljudi in povsem nepotrebno bi bilo, da bi postali nezaupljivi. Ljudje to čutijo.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

ŠKORPIJON – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop ŠkorpjonŠum v komunikaciji bo kriv, da se ta trenutek še ne bo vse razpletlo po vaših željah. Zakaj je tako in kdo je kriv, boste morali odkriti sami, a ne pozabite na ljudi, ki vas imajo radi. Neka oseba, ki vam je zelo pri srcu, se bo počutila odrinjeno. Skušajte se postaviti v njene čevlje in boste kaj hitro našli vse odgovore na svoja vprašanja. Sredi tedna se vam obeta nekakšno darilo.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

STRELEC – ljubezenski horoskop

Ljubezesnki horoskop StrelecNe vstopate ravno v svoj sanjski teden, a prav nič vas ne bo oviralo pri tem, da ga izboljšate. Vaš nivo pozitivne energije bo kljub pritiskom, na visoki ravni in v takšnih trenutkih ste nepremagljivi. Iz osebnega področja (družina) se vam bodo vlekli nekakšni “repi”, morda nerešen spor, ki lahko vpliva na vaše ljubezensko stanje. Počutili se boste ranljivi, kljub temu, da nekdo trdno stoji za vami. Pokažite več zaupanja.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

KOZOROG – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop KozorogRazmišljali boste o neki pomembni temi, ki bo korenito posegla na vaše osebno področje. Prav lahko se vam zgodi, da boste od sebe odgnali osebo, ki vam je blizu, ali pa se že nekaj časa zanima za vas. Če ne čutite enake povezanosti na čustvenem nivoju, potem bo res morda bolje potegniti črto. Vsekakor pa vam ne bo škodil odkrit pogovor po katerem se lahko vaše mišljenje še močno spremeni.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

VODNAR – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop VodnarVodnarji boste ta teden “vroča roba”. Od vas se bo kar kadilo od navihanosti in energije, s katero boste okužili tudi vse ostale okoli vas. Vseeno pa ne pričakujte, da bodo vsi dobre volje, ker ste dobre volje vi. Imate skrivnega oboževalca, ki pa meni, da niti ni tako skrit. Malce bolj odprite oči, sicer lahko prezrete lepo priložnost za romantične trenutke v dvoje.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RIBI– ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RibiTa teden bodite sila previdni pri komunikaciji z nasprotnim spolom. Po mislih se vam bodo podile ideje, ki ne sodijo v vaše ljubezensko življenje in lahko kaj hitro skazijo lep odnos. Dobro premislite ali določene reči zadevajo osebo na drugi strani, ali pa le ne veste komu bi preložili svoje skrbi. Nikar ne mešajte dela z ljubeznijo in bodite potrpežljivi v trenutkih, ko vas bo imelo, da vse pošljete tja nekam.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

 

Ni komentarjev

Odgovori