Tedenski ljubezenski horoskop | 17.09. – 23.09. 2018

Registriraj se BREZPLAČNO in preveri ASTRO UJEMANJE s svojo simpatijo!

1_kozorogKozorog: Težko verjamete, da si simpatija ne more vzeti niti minutke časa za vas. To vas dela še bolj negotove kar zbuja v vas veliko dvomov. Vseeno boste v prihajajočem tednu zmogli prisluhniti drugi strani in to vam bo podrlo marsikateri predsodek.

Ujemanje: bik, devica, rak, riba in škorpijon.

2_vodnarVodnar: Težko sprejmete, da imajo drugi vedno glavno besedo in to boste v tem tednu tudi jasno pokazali. S tem si lahko nakopljete nemalo težav in nepotrebnih zapletov. Ljubezenske zadeve bodo tokrat na drugem mestu in nikar si preveč ne obetajte.

Ujemanje: dvojček, tehtnica, lev, oven in strelec.

3_ribiRibi: Velik poudarek boste v tem tednu dali potencialnemu partnerju in partnerskim zadevam. Že ta vikend boste imeli priložnost, da se povežete s simpatijo in skupaj začneta nekaj novega. To bo obema prineslo nove moči in upanje. Čutili boste, da lahko zaupate.

Ujemanje: škorpijon, rak, devica, kozorog in bik.

4_ovenOven: Služba je služba in družba je družba. Ne morate mešati med seboj stvari, ki ne sodijo skupaj. Tako je tudi v ljubezni in pri odnosih. V prihajajočem tednu ne boste mogli pokazati veliko interesa za ljubezensko področje. Boste pa zelo družabni.

Ujemanje: lev, strelec, tehtnica, dvojčka in vodnar.

5_bikBik: V vas je zelo močna želja po povezovanju in zbliževanju. V vsem tem hotenju ne pomislite kaj bi si želel vaš bodoči partner. To je nekaj kar se boste morali še naučiti. In imeli boste veliko priložnosti, da ugotovite kakšen pravzaprav si želite, da bi bil vaš partner.

Ujemanje: devica, kozorog, škorpijon, riba in rak.

6_dvojčekDvojčka: Veliko dela imate doma in svojimi obveznostmi, a to še ne pomeni, da ste obsojeni na takšno pasivnost. Tokrat boste našli način, kako se povezati s potencialnim partnerjem na drugačen način. Povabite simpatijo na zmenek, ki to ni in uživajta, četudi na drugačen način.

Ujemanje: tehtnica, vodnar, strelec, lev in oven.

Registriraj se BREZPLAČNO in preveri ASTRO UJEMANJE s svojo simpatijo!

7_rakRak: Na področju ljubezni se vam obeta kar nekaj novih priložnosti. Vseeno to še ne pomeni, da se vam ni treba nič truditi. Čaka vas kar nekaj preizkušenj. Vseeno ste v bolj aktivnem obdobju in to lahko izkoristite za sklepanje novih poznanstev.

Ujemanje: škorpijon, riba, kozorog, devica in bik.

8_levLev: Samskim bo v prihodnjih dneh kar težko navezati stik s komerkoli. Ta, drugi, bo vedno v nekem svojem svetu, kjer ne bo našel časa za vas.Tisti, ki ste že v partnerskem odnosu pa boste najbolje naredili, če partnerju pustite nekaj svobode.

Ujemanje: strelec, oven, tehtnica, vodnar in dvojček.

9_devicaDevica: V naslednjih dneh se boste bolj ukvarjali s sabo in s svojimi zadolžitvami. Nekaj vam preprečuje, da bi si vzeli čas za ljubezen in tiste lepe trenutke. Čeprav boste mogoče misli na simpatijo, bo to ostalo samo v vaših mislih in nič drugega.

Ujemanje: kozorog, bik, riba, škorpijon in rak.

10_tehtnicaTehtnica: Želja še ni dovolj. Treba bo narediti korake, da realizirate svoje želje. Kar je bilo, je bilo in morali boste začeti drugo poglavje. Izkoristite svoje komunikacijske veščine in si pripravite plan, kako bi osvojili drugega s svojim intelektom.

Ujemanje: dvojček, vodnar, oven, lev in strelec.

11_škorpjonŠkorpijon: Še nekaj časa bo v vas prevladoval ta občutek razdvojenosti. Bolje bo, da se nekoliko potuhnete in počakate še kakšen dan ali dva. Vseeno izkoristite vikend pred nami in si privoščite čas za sproščanje in uživanje. Veliko dela vas še čaka.

Ujemanje: riba, rak, bik, devica in kozorog.

12_strelecStrelec: Ta teden se bo večina stvari odvijala v poslovnih vodah in vaše misli bojo bolj pri poslovnem partnerju, kot kje drugje. Čeprav vam prihajajoči teden lahko prinese nova partnerstva, poznanstva, stike in spoznanja, boste sami bolj v ozadju.

Ujemanje: oven, lev, dvojček, tehtnica in vodnar.

Registriraj se BREZPLAČNO in preveri ASTRO UJEMANJE s svojo simpatijo!

Deli
Prejšnja objavaUmetnost spogledovanja
Naslednja objavaVIDEO: 1,2,3 do idealnega partnerstva - mit ali resnica?
Sem usposobljena astrologinja Špela Plemelj, ukvarjam se tudi z hipnozo. Dnevne in tedenske horoskope pišem za Zavod Razkritja, mojhoroskop.si in revijo Zvezde. Moje ljubezenske tedenske horoskope najdete le na ona-on.com Magazinu. Svoje znanje poglabljam že ob leta 2013, v tem času sem sodelovala z Astrološkim Inštitutom in z več uveljavljenimi astrologi. Pripravim ti astrološko karto in na podlagi tega pogledam, kakšno je tvoje ljubezensko življenje ali drugo področje.

Ni komentarjev

Odgovori