Tedenski ljubezenski horoskop | 18.2. – 24.2.2019

KOZOROG – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop KozorogSlabe romantične drame niso v interesu nikogar. Včasih pa je pač potrebno stopiti pokonci in povedati kar nam leži na srcu. Posledice vedno bodo, a vsekakor ne tako hude kot, če bomo lagali sami sebi in partnerju. Čez teden boste ugotovili, da stvari lahko postanejo zelo preproste, če se jih lotite odkrito in na glas. Najslabše je ignorirati znake, ki se kažejo že dlje časa in čakati, da bodo izzveneli v prazno. Bolje, da vljudno zavrnete povabilo kot pa, da se pretvarjate, da vam je nekje lepo, bi pa bili raje drugje.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

VODNAR – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop VodnarPogrešate nekaj vznemirljivosti v svojem ljubezenskem življenju in, če bi šlo, bi zdravnika prosili naj vam jo napiše na recept. Žal to ne gre tako in je potrebno vznemirljivost izzvati s svojimi dejanji. Spomnite se kdaj vam je bilo najlepše in skušajte znova oživiti te spomine. Nasproti imate osebo, ki si želi nekaj podobnega, a morda težko to pokaže ali pove na glas. Sredi tedna pričakujte zanimiv predlog, ki bi znal pošteno poživiti vaše ljubezensko življenje na način kot si ga doslej niste predstavljali.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RIBI– ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RibiSte pripravljeni na romantičen teden? Zamislite si svoj popoln scenarij in ga skušajte preplesti z dogodki, ki vas čakajo ta teden. Če imate spletni profil za zmenke, ta teden pričakujte precej zanimive akcije. Spoznali boste osebo, ki bo vaše življenje hitro postavila na glavo. Vsekakor se spoznajta, pogovorita, a na koncu dogovorita za zmenek v živo. Čeprav ste morda že nekoliko obupali nad tovrstnim spoznavanjem pa se zna vaše mnenje konec tedna pošteno spremeniti. Čaka vas nadvse lep vikend!

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

OVEN – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop OvenKako močno pripravljeni ste se boriti za tisto, kar si resnično želite? Ljubezen ni predvidljiva, zato ne morete natančno vedeti, kaj se bo zgodilo na koncu. Obstajajo dobra in lepa presenečenja, toda vi bi vseeno raje vedeli, kako se bo vse skupaj končalo. Vaša čustva bodo konec tedna povezana tudi z vašim zdravjem, zato ne poskušajte narediti ničesar samouničujočega. Pričakujte romantično presenečenje, ki vam bo dokazalo, da tovrstni dogodki še vedno obstajajo.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

BIK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop BikSte zelo radodarni, ko beseda nanese na deljenje ljubezni in srečna bo tista oseba, ki vas bo imela. Čeprav ste se morali v preteklosti kar nekajkrat srečati z zavrnitvami takšne in drugačne oblike, pa prihaja čas, ko boste uživali srečo v dvoje. Konec tega tedna bi znal biti še posebej romantičen, če le ne boste preveč komplicirali okoli svojega prostega časa. Včasih si je, tudi iznenada, potrebno vzeti čas za ljubezen svojega življenja.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DVOJČKA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DvojčkaPred seboj imate osebo, ki vas ceni in spoštuje, manjka pa še en majhen korak za tisto »nekaj več«. Če se vam zdi, da med vama ves čas ležijo nekakšna polena, skušajte biti nekoliko manj zadržani. Vse prevečkrat in preveč na glas poudarjate svoje mini zahteve, ki nekoliko plašijo osebo na drugi strani. Poslužite se raje malenkost več sproščenosti in vse bo takoj lepše in bolj sladko. Konec tedna bo še posebej simpatičen za oba.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RAK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RakSte obtičali v romantični rutini? Ste pripravljeni priti iz svoje lupine, da bi našli ljubezen? Če ste kot večina rakov, verjetno veste, kaj morate storiti, se pa tega nekoliko bojite. Svet zmenkov ni tako zastrašujoč, kot si predstavljate! Konec tedna prinaša občutke ljubosumja, ki bodo neupravičeni ali pa morda tudi ne. Kaj je v ozadju teh negativnih čustev? Raziščite sprva sami sebe in šele nato dogajanje okoli vas. Rezultat vas bo močno presenetil.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

LEV – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop LevJe mogoče platonsko razmerje spremeniti v romantično? In kaj ste pri tem pripravljeni tvegati? Vzajemna privlačnost lahko vodi v vzburjenje, vendar končni rezultati morda niso vredni tega tveganja. Pazljivo pretehtajte prednosti in slabosti, preden se lotite konkretnih potez. Znašli se boste v središču pozornosti, ki vam bo godila. Vseeno pa glejte malce tudi na druge, še posebej na tiste, ki jim je veliko do vas. Lahko se počutijo zapostavljene kar pa nikakor ne bi bilo v redu.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DEVICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DevicaV vašem življenju se je pojavila oseba na katero želite prav kmalu narediti močan vtis. Občutek bo mogoče primerjati s tistim, ko smo se prvič konkretno zaljubili. Srednješolski dnevi, ki se nam vsake toliko prikradejo v podzavest. Načrtujte vznemirljiv, zanimiv dan. Bolj nepričakovana bo vaša izbrana dejavnost, bolj zabavno se bosta imela oba. Ne marate romantične zmešnjave in / ali drame, vendar je to nekaj, s čimer se boste morali ta teden ukvarjati. Poiščite pravi izziv, ki vaju bo sprostil in pripravil na sproščen konec tedna.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

TEHTNICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop TehtnicaTehtnicam ta teden kaže na popolno zaljubljenost. Ali bo šlo za nekaj popolnoma svežega, ali pa le obujeno ljubezen pri obstoječem partnerju, vseeno. Prvi del tedna bo kot nalašč za naključna romantična presenečenja, zato uporabite svojo domišljijo in presenetite kot le vi to znate. Veliko bo odvisno tudi od osebe na drugi strani in njenih pričakovanj. Izkoristite ves svoj potencial in se prepustite valu ljubezni, ki vaju bo zajel na tej poti.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

ŠKORPIJON – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop ŠkorpjonVideti je, da v vas gori plamen ljubezni, ki se nanaša na nekoga, ki bi moral biti že zdavnaj »za vami«. V začetku tedna kaže na to, da bi utegnili obnoviti kontakt s to osebo in pojavilo se bo vprašanje kaj storiti. Sami pri sebi ste menili, da je vse to že razčiščeno, a po pogovoru boste močno presenečeni. Hmmm … pravijo, da je odpuščanje precej boljše kot pozabljanje, zato …

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

STRELEC – ljubezenski horoskop

Ljubezesnki horoskop StrelecKako definirate ljubezen? Nikoli se ne smete sprijazniti s tem, da bi bili druga najboljša izbira. Ljubezen je pustolovščina, a nikakor ne dovolite, da bi vas pustolovci imeli samo za svoje igre. Izbira pravega partnerja je včasih vprašanje navdiha, spet drugič popolne analize in natančnega spoznavanja. Vseeno pa bi morali ljubezni dovoliti prosto pot, da vas zadane takrat ko to najmanj pričakujete. Baje, da je takrat najlepše in najbolj iskreno.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

 

Ni komentarjev

Odgovori