Tedenski ljubezenski horoskop | 18.3. – 24.3.2019

KOZOROG – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop KozorogČaka vas izredno »topel« teden kar se ljubezni tiče. Vse bo šlo kot po maslu in dobesedno žareli boste od zadovoljstva. Ves teden se boste počutili nepremagljive, vsak nov izziv pa bo za vas mala malica. Vaše besede bodo imele veliko težo pri nasprotnem spolu, ki vam bo jedel iz roke. Če kdaj, potem zdaj! Imeli boste sijajno priložnost spoznati osebo, ki bo povsem po vašem okusu. Edina nekoliko negativna stvar bo morda dejstvo, da se vam nekje zadaj po mislih pretaka silhueta stare, neizpolnjene ljubezni.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

VODNAR – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop VodnarObetajo se vam sila zanimivi in dobri dnevi za ljubezen. Če ste v fazi iskanja golega užitka ali simpatičnega flirta, se vam kaj lahko pripeti, da se boste morali otepati kar dveh oseb, ki se bosta borili za vašo naklonjenost. Spoznali boste kako je biti »pijan od vsega lepega«. Izredno lepi občutki, na trenutke kar malce sanjski, vas bodo spremljali skozi celoten teden. Nikar ne dovolite, da vam jih pokvari manjša nevoščljivost prijatelja ali prijateljice.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RIBI– ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RibiPripravite se na teden, ko bo en dan sijalo sonce, že naslednjega pa bo kraljeval hud naliv. Ampak, ker za dežjem vedno posije sonce, se ni bati, da tudi tokrat ne bi bilo tako. Potrebovali boste tudi plan B. Jezdili boste na valu čustvenega tedna, se soočali z velikim spogledljivcem na drugi strani, a se hkrati zavedali, da se ne smete v celoti predati v njegove roke. Včasih je potrebno odigrati dvojno igro, da se pride do pravih informacij. Zadnje kar si želite je, da bi se zaljubili v napačno osebo.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

OVEN – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop OvenPripravite se na teden ljubezenskih izzivov! Sredi tedna vam bodo zvezde stale ob strani in pričakovati je, da boste zlahka ostali osredotočeni na svoje, dolgoročne, romantične cilje. Proti koncu tedna boste v dvoje precej srečnejši kot sami. Čaka vas manjši preizkus potrpežljivosti zato ostanite zbrani in spravljivi. Sorodnica vam bo želela »prodati« ljubezenski nasvet katerega pa ne boste pripravljeni »kupiti«. Pravilno se boste odločili.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

BIK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop BikŽeleli boste ubežati svojim notranjim občutkom, a vas bodo na neki točki dohiteli. V začetku tedna vas čaka kar nekaj trmastih trenutkov in ljubosumje. Žal to ne pomeni nič dobrega za vaš odnos s simpatijo, saj se bosta v določenih mnenjih močno razhajala. Takšni trenutki nam pokažejo ali znamo prebroditi težje trenutke v dvoje, ali pa je bolje ubrati kakšno drugo pot. Okrog vas se nabira neka zanimiva energija, ki se konec tedna lahko izkaže za »tretjo« osebo.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DVOJČKA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DvojčkaImeli boste kar nekaj težav pri izbiri pravih besed. V zraku bo čutiti precej avanturistične energije, saj boste kraljevali v flirtu! Kamorkoli boste uperili svoj pogled, bo nekdo dobil mehka kolena. Kaj drugega reči kot to, da vas čaka naravnost sanjski teden! V pogledu nekoga s katerim delite delovne obveznosti, boste opazili nekaj česar doslej še niste. Upoštevajte svoj notranji glas, ki vam bo želel le najboljše.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RAK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RakRaki, nikar ne obupavajte. Teden, ki prihaja, s seboj prinaša številne izzive in ovire na ljubezenskem področju. Že zdavnaj ste preskočili še precej višje ovire zato ni bojazni, da ne bi zmogli tudi teh. Usoda nas preizkuša na različne načine. Še posebej v ljubezni pa zna biti precej kreativna. Izogibajte se hitrim, nepremišljenim besedam. Raje uporabite svoje najmočnejše orožje, ki se imenuje NEŽNOST. Na ta način se vam nihče ne bo mogel upreti.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

LEV – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop LevLe kam se je skril tisti slaven in veličasten Lev? Ta teden boste na prav posebni ljubezenski preizkušnji. Življenje ima za vas pripravljenih še kar nekaj presenečenj, enega od teh pa boste deležni že v začetku tedna. Za seboj vlečete »repe« stare ljubezni, ki vam kar malce prevečkrat mešajo štrene. Dokler ne boste tega razčistili pri sebi, se vam bodo zatikali med noge. Če boste prisluhnili srcu, si lahko obetate sila romantične trenutke v dvoje.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DEVICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DevicaŽal je lahko ljubezen včasih precej nejasna, skrita v meglici misterija, ki čaka, da ga razvozlate. Vse prevečkrat se vam dogaja, da se sprašujete ali je bolje iti po levi ali raje po desni strani. Bistvo je tisto kar pozabljate. Poslušajte svoje srce, ki vas bo znalo peljati po pravi poti. Ta teden vsekakor pričakujte nekaj zmede in nesporazumov na ljubezenskem področju. Bodite zelo pazljivi pri uporabi socialnih omrežij!

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

TEHTNICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop TehtnicaVaše ljubezensko življenje se je pred kratkim pričelo postavljati na bolje. Morda pri sebi še niste povsem prepričani, da gre za pravo stvar, a dejstvo je, da to čutite s celotnim telesom. Misli vam pošteno begajo sem ter tja, a počasi se boste morali umiriti sicer bodo težave nastopile na drugih področjih. Že v začetku tedna vam kaže na ogromno komunikacije, kar se lahko odrazi pri vaši zbranosti na delovnem področju. Skušajte ostati trdno na tleh.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

ŠKORPIJON – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop ŠkorpjonObčutek imate, da počasi izgubljate strast. Strast do prave ljubezni in hrepenenje po partnerju, ki vam bi naklonjenost v popolnosti vračal. Ne bodite presenečeni, ko vam bo ta teden nekdo poslal jasen znak, da se želi dobiti z vami. Morda se vam bo za hipec zdelo, da ste narobe prebrali signale, a boste kmalu dobili nedvoumen odgovor na svoje vprašanje. Nekdo si močno želi vaše bližine in je za to pripravljen narediti tudi kakšen korak več od vas.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

STRELEC – ljubezenski horoskop

Ljubezesnki horoskop StrelecNepričakovana situacija bo od vas zahtevala precej zbranosti in razumevanja. Radi bi poslušali svoje srce, ki vas bo vleklo stran od pameti in zdravega razuma, a boste kaj kmalu ugotovili, da to ne bi bila prava pot. Nekdo, ki vam je zelo pri srcu, bo od vas želel slišati odgovor na precej zahtevno vprašanje. Čeprav se vam zdi, da odgovor leži na dlani, pa bodo besede le stežka prihajale iz vaših ust. Ste prepričani, da veste kaj želi slišati od vas?

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

 

Ni komentarjev

Odgovori