Tedenski ljubezenski horoskop | 19.08. – 25.08.2019

OVEN – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop Oven

Precej tega je na svetu kar gre lahko narobe, a nikakor se ne smete predajati malodušju, ko ne gre vse tako kot si želite sami. Imate odprto “stanje” na ljubezenskem področju za katerega niti sami ne veste zakaj je temu tako. Če boste temu vprašanju namenili malce več pozornosti boste hitro sešteli 1+1 in ugotovili, da ste bili povsem po nepotrebnem toliko časa v dvomih.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

BIK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop BikSrce vam od konca prejšnjega tedna precej hitreje bije, ko se pogovarjate z nekom, ki enostavno izžareva drugačno energijo. Hitro opazite ljudi, ki izstopajo na način, ki vam je všeč. Naj se vam ne mudi. Vzemite si čas za pogovor, spoznavanje in druženje. Ta teden kaže na kar nekaj majhnih presenečenj, ki bodo pošteno dvignila nivo vaše pozitivne energije.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DVOJČKA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DvojčkaKaj bi bilo, če bi … Takšna vprašanja raje čimprej spravite iz svoje glave, če se ne želite ujeti v začaran krog. Sami boste najbolje vedeli zakaj ste ravnali kot ste. Bodite pa nadvse previdni v tem tednu, ko bo šlo za ponudbo neke osebe, ki v vas vzbuja občutek, da ne govori po resnici. Že v preteklosti ste znali kaj hitro oceniti podobne situacije. Zakaj bi bilo tokrat drugače?

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RAK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RakŽareli boste od ljubezni in z njo zasvojili tudi vse okoli sebe. Prijatelji in znanci vam bodo privoščili, a hkrati nekoliko z zavistjo pogledovali proti vam. Prihaja ugoden čas za izkazovanje ljubezni (ali notranjih občutkov) osebi katero ste pred kratkim spoznali. Ni dvoma, da bodo čustva obojestranska zato uživajte v trenutkih, ki prihajajo. Ne pozabite na vsakodnevne obveznosti ;).

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

LEV – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop LevZdelo se vam bo, da ste sprožili plaz katerega ne more nihče več ustaviti. Sicer ste si tega želeli, a za hip vas bo morda strah kako “preživeti” na izredno spolzkem terenu. Če ste nekoga omrežili z lažnimi obljubami potem vas čaka precej naporen teden poln pojasnjevanja in izmikanja. Po drugi strani pa lahko vse skupaj postavite na realna tla z iskrenimi besedami in nameni.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DEVICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DevicaTa teden se pripravite na trenutke resnice. V vas se že nekaj časa nabirajo besede katerih enostavno ne boste več mogli obdržati zase. Čutili boste neznansko željo, da bi dali vse iz sebe in prav je tako. Očitno imate nasproti sebe osebo, ki se ne zaveda povsem situacije v kateri sta pristala. Morda pa se je zaveda, a nekoliko drugače kot vi. Pogovor bo pomagal.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

TEHTNICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop TehtnicaNiste povsem prepričani, da je tisto kar se na vašem ljubezenskem področju dogaja natanko to. Dvomite v iskrenost na drugi strani zato se spopadate z lastnimi demoni. Ljubezen je lepa in njen namen je, da bi se zaljubljeni počutili lepo. Če se ne počutite lepo potem nekaj ni v redu. Proti koncu tedna boste končno prejeli odgovor na katerega čakate že nekaj časa. Pa je bilo res treba tako dolgo?

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

ŠKORPIJON – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop ŠkorpjonTa teden boste polni optimizma in ljubečih misli. Nekdo, ki vam je všeč vam signalizira, da si želi več časa preživeti v vaši družbi. Če za to ni večjih ovir potem vsekakor postorite vse na svoji strani, da bo temu tako. Čaka vas nekaj izjemno romantičnih trenutkov, ki se lahko razvijejo v nekaj zares velikega. Ne pozabite na odgovor nekomu iz preteklega obdobja, ki išče svoj izgubljeni dan.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

STRELEC – ljubezenski horoskop

Ljubezesnki horoskop StrelecTeden boste pričeli precej bolj uradno kot bi si želeli. Čakajo vas izzivi na delovnem področju. Ko bodo ti trenutki za vami pa boste imeli na voljo ves čas na tem svetu, da se posvetite srčnim zadevam. Dobesedno čutite kako nekdo živi in diha za vas prav tako kot vi zanj/o. Ne zapletajte razmerja po nepotrebnem z zahtevami, ki nobenemu ne prinašajo nič več in nič manj. Dokazujte se na drugih področjih.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

KOZOROG – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop KozorogHitro boste pozabili na prejšnji teden, ko boste prejeli simpatičen pogled pospremljen z iskrenim nasmehom. Ves teden boste tudi sami nasmejani in vaše srce bo polno ljubezni. Poskrbite, da bo na vaši strani vse odprto in pripravljeno na trenutek, ki vas bo za hip pustil brez besed. Čakajo vas sila romantični dnevi. Kako zelo, pa bo odvisno predvsem od vas. Od vašega odziva, idej, volje in energije, ki jo boste vložili.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

VODNAR – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop Vodnar

Prihajajo dnevi, ko se boste na vseh področjih počutili živahno in razigrano. Polni boste idej, s svojo igrivostjo pa boste vplivali tudi na svojo okolico. V takšni “izdaji” boste zlahka streljali Amorjeve puščice na vse strani, a pozor! Ne ustrelite preveč src hkrati sicer utegnete zapasti v težave. Usmerite svoj fokus raje proti enemu samemu srcu. Tistemu, ki že dlje časa krade vaše misli in pozornost.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RIBI– ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RibiVse kar boste ta teden počeli za svojo ljubezen, bo popolno. Če ste ravno v fazi spoznavanja nove simpatije, vas vsekakor čaka izjemen teden presenečenj in povišanega srčnega ritma. Izkoristite vse mogoče kanale (splet, telefon, …), saj vam odlično kaže na področju komuniciranja. Čeprav se bo morda zdelo, da ste kratki s časom pa se vseeno potrudite in pokažite, da vam je mar.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

Ni komentarjev

Odgovori