Tedenski ljubezenski horoskop | 20.05. – 26.5.2019

OVEN – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop Oven

Čudovit teden za Ovne na ljubezenskem področju! Obstaja povsem realna možnost, da se pošteno zaljubite. Pravi preizkus vas čaka nekje po prvi polovici tedna, ko boste od vsega lepega kar lebdeli v oblakih. Imejte v mislih, da boste zaradi tega nekoliko trpeli na drugih področjih. Ta teden bo še posebno strasten za tiste Ovne, ki bodo našli dovolj poguma in povedli igro. Nekdo na drugi strani pričakuje prav to.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

BIK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop BikTa teden lahko pričakujete kar nekaj romantičnih trenutkov v dvoje. Biki boste precej presenečeni nad ponudbo osebe za katero ste menili, da je sploh ne zanimate. Bikice, vse gre po planu in, če ste si prejšnji teden dobro “postlale” vas ta teden čaka precej povišanih utripov srca. Začelo se bo živahno in spogledljivo, proti koncu tedna pa morda tudi nekoliko negotovo. Vsekakor vas čaka nekaj novega.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DVOJČKA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DvojčkaV prvi polovici tedna bo na ljubezenskem področju zavladala negotovost. V ljubezni bi lahko začutili razdvojenost ali nemoč, da vplivate na razvoj dogodkov v partnerstvu. Če imate na nasprotni strani osebo, ki ji lahko popolnoma zaupate, boste imeli sicer malo več sreče. S partnerjem se boste o morebitnih težavah lahko pogovorili. Pomembno je, da ne podležete stresu in pritiskom, ki bodo najbrž posledica nečesa kar se dogaja na službenem področju.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RAK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RakRomantično vzdušje iz konca prejšnjega tedna se bo nadaljevalo, še zlasti v prvi polovici tega. Postali boste igrivi in spogledljivi, in kdo ve, kaj vse se lahko porodi iz nedolžnega koketiranja! Nekdo vam je pred kratkim pošteno ogrel srce in vas spravil v položaj, ko morate sami sebi priznati, da ste končno naleteli na osebo, ki vam je ugrabila srce. Čaka vas lep teden!

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

LEV – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop LevNekdo bo pošteno posegel na vaše ljubezensko področje in tega vsekakor ne boste veseli, ker bo šlo za vsiljivca. Tri osebe, trojček, ljubezenski trikotnik, … vse to je nekaj česar si nikakor ne želite. Potrebna bo dobra mera zaupanja v osebo za katero vam bije srce. Nikakor ne boste želeli prepustiti svojega mesta brez boja. Ob pravi izbiri besed ta morda niti ne bo potreben.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DEVICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DevicaLjubezenske “karte” kažejo, da bo partnersko področje ta teden igralo glavno vlogo v vašem življenju. Zgodi se lahko marsikaj. Vse od novih začetkov pa do temeljitih preobratov, v skrajnem primeru celo razpad nečesa kar se je v zadnjem času nakazovalo kot nekaj lepega. Marsikaj bo odvisno od specifičnih okoliščin in vašega pristopa. V 1. polovici tedna se boste morali s partnerjem/simpatijo veliko pogovarjati, toda pazite, da ne boste preveč popuščali in se na koncu počutili kot žrtev!

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

TEHTNICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop TehtnicaGloboko romantično občutenje življenja vas bo spremljalo ves prvi del tega tedna. Precejšnjo spremembo lahko pričakujete v drugi polovici, ko vas bo kontaktirala oseba, ki vam je že nekaj časa precej zanimiva. Jasno bo, da se bo v vas prebudila močna želja po ljubezni. Ne zgolj duševni in duhovni, ampak zelo izrazito telesni! Sreča spremlja hrabre zato se nikar ne bojte storiti naslednjega koraka prvi!

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

ŠKORPIJON – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop ŠkorpjonIzjemno prijeten teden za vse Škorpijone, ki hrepenijo po ljubezni! Ljubljena oseba vas bo večkrat presenetila z drobnimi pozornostmi, ali pa morda vi njo! Pred vami so dnevi, ko lahko pričnete graditi precej trden odnos na partnerskem področju. Če vas še vedno obhajajo dvomi glede prav posebnega stališča te osebe, se skušajta odkrito pogovoriti. Ni vedno vse tako kot je videti na prvi pogled.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

STRELEC – ljubezenski horoskop

Ljubezesnki horoskop StrelecS partnerjem/simpatijo bosta že v prvi polovici tedna dosegla neko soglasje ali sprejela pomembno odločitev. Tega boste še najbolj veseli vi in nastopil bo trenutek, ko boste želeli pokazati svoja čustva do te osebe. Všeč vam bo povečan občutek varnosti in ob tem boste občutili precejšnjo mero osebnega zadoščenja. Proti koncu tedna se začne za vas bolj razigrano in »nagajivo« obdobje, ko boste postali tudi bolj pogumni in vročekrvni.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

KOZOROG – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop KozorogZa Kozoroge se bo romantično in srečno obdobje nadaljevalo ves teden. Ugotovili boste, da vam pravzaprav nihče noče nič hudega (kljub manjšemu zapletu) in s partnerjem/simpatijo bosta spet našla skupni jezik. Po torku boste bolj veseli in sproščeni, zadnji del tedna pa vam lahko prinese še prav posebej lepa doživetja! Morda boste za hip podvomili vase, v partnerja ali vajin odnos, a vas to nikakor ne bo vrglo iz tira.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

VODNAR – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop VodnarPrecej prijeten in romantičen teden za Ribe, ki so pred kratkim spoznale zanimivo osebo. Morda ste nekoga spoznali na spletu in si nadvse želite srečanja v živo. Izvrsten trenutek za nadaljevanje komunikacije. Ta hip imate največ možnosti za nove začetke in druge temeljite preobrate, ki bodo pozitivno vplivali na razvoj vašega razmerja. Vitalnosti, moči, poguma in volje do osvajanja vam nikakor ne bo primanjkovalo.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RIBI– ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RibiRomantični vzdihljaji bodo ta teden še dolgo z vami, saj boste Amorjevo puščico, ki vas utegne ustreliti nekje sredi tedna, hvaležno nosili v sebi. Po tem pripetljaju lahko pričakujete precej razburkane dneve na področju krotenja svojih čustev. Želeli boste … vse naenkrat! V sebi boste začutili »metuljčke«, ki vas bodo spodbujali k iskanju potešitve sladkih dražljajev. Do konca tedna se utegne zgoditi marsikaj vznemirljivega.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

 

Ni komentarjev

Odgovori