Tedenski ljubezenski horoskop | 22.07. – 28.07.2019

OVEN – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop Oven

Spoznali boste zelo posebno osebo, ki vam bo izredno zanimiva in kaj hitro se lahko porodijo prve romantične misli in nagnjenja. Če se vam ponudi priložnost za zmenek s to osebo nikar ne razmišljajte predolgo, da vam ne bi bilo kasneje žal. Uživajte v vsakem trenutku in odprite svoje misli, predvsem pa srce. Presenečeni boste kako ste povsem po naključju naleteli na nekoga takšnega.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

BIK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop BikNa ljubezenskem področju Bikov je trenutno nastal manjši “prepih”. Če ne boste česa ukrenili glede tega, se vam utegne pripetiti precej dolgočasen in izgubljen teden v ljubezni. Morda ste ta hip nekoliko razočarani nad zadnjo potezo osebe, ki vam je pri srcu, a reči nikoli niso le črne ali bele. Prisluhnite ji in dobro premislite ali poznate vse detajle zgodbe, ki vas je spravila v slabo voljo. Prej boste na čistem, prej boste na pravi poti.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DVOJČKA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DvojčkaTa hip okoli vas vlada energija, ki prinaša uspeh na ljubezenskem področju. Pred vami je izvrsten teden za odkrivanje novih priložnosti in raziskovanje. Enako velja za spoznavanje novih prijateljev in morebiti celo kaj več kot to. Če ste v iskanju romantike, boste proti koncu tedna nedvomno zelo zadovoljni. Skrivni signali, ki že dlje časa prihajajo do vas bodo postali vidni vsem. Ne zamudite priložnosti.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RAK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RakPrihaja teden, ko boste deležni precej družabnih dogodkov, ki bodo v vašo beležnico zapisali nova imena in priimke. Povsem verjetno je, da bo med temi imeni tudi tisto, ki vam bo pošteno ogrelo srce. Se še spomnite kako ste nazadnje pred celim svetom razlagali kako zaljubljeni ste? Prihaja podoben dan. V vas se nahaja precej raziskovalen duh, ki bo želel okusiti to in ono. Dovolite si biti vi in dovolite, da vas takšne tudi spoznajo.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

LEV – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop LevSte v fazi spoznavanja nekoga, ki v vaše življenje prinaša povsem novo energijo, filozofijo in prepričanja. Načeloma ne marate biti “poučevani” ampak v tem trenutku se zdi, da vam nove ideje godijo. Poglobite se v odgovore, ki prihajajo in se odločite ali je to prava pot za vas. Če boste v tem tednu sprejeli preveč kompromisov si utegnete zagreniti bližnjo prihodnost. Je to to?

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DEVICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DevicaZnašli se boste v primežu nežnih, mehkih in, na trenutke, erotičnih občutkov. Nekdo je vaš svet postavil na glavo in pripravljeni ste mu/ji slepo slediti. Videti je, da vas čakajo dnevi sreče in blaženosti, ki se bodo konec tedna razvili v izjemno intimno doživetje. Ne dovolite, da vas vse to ugodje preveč zaslepi. Kljub vsemu glejte na svet okoli sebe s treznim razumom in široko odprtimi očmi.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

TEHTNICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop TehtnicaNeko osebo, ki ste jo že dlje časa občudovali, boste imeli priložnost pobližje spoznati. Če bodo vaša pričakovanja glede tega prevelika, boste verjetno kar malce razočarani. Pustite času čas in dovolite, da se vam ta oseba odpre. Le tako boste deležni celotne resnice in bistva zgodbe, ki se bo pričela pisati kmalu po začetku tedna. Čaka vas nekaj intelektualnih debat, a to je vsekakor teren za vas.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

ŠKORPIJON – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop ŠkorpjonTa teden vas bo zaobjela izjemno močna erotično-ljubezenska energija. Če boste dovolj odprti in prave volje, boste to energijo zlahka prenašali tudi na druge. Če se imate namen družiti proti koncu tedna pazljivo izberite svojo družbo. Okrog vas se ta hip nahaja nekaj oseb, ki vam precej zavidajo trenutno stanje in zanimanje za vas. Nekdo bo neustavljiv v želji, da vas pobližje spozna.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

STRELEC – ljubezenski horoskop

Ljubezesnki horoskop StrelecSile okrog vas opozarjajo, da potrebujete kanček več previdnosti in modrosti na ljubezenskem področju. Ste osvajalec velikega srca, a občasno tudi prehitrega sklepanja. Nekdo ni bil povsem iskren z vami in, če bi si vzeli malce več časa bi to zlahka in že zdavnaj ugotovili. Tako pa boste imeli občutek, da so vas žejne peljali preko vode. Ni še vse izgubljeno, a zahtevajte iskrenost in odkrite odgovore.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

KOZOROG – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop KozorogImeli boste občutek, da vas iz dneva v dan lovi neka stara zgodba iz vašega preteklega ljubezenskega obdobja. Če vam srce še vedno kdaj pa kdaj bije drugače ob misli na tisti čas, potem zagotovo še niste razčistili vsega. Tovrstni občutki nikakor niso nekaj kar bi si želeli vleči s seboj v novo obdobje, ki se odpira pred vami. Podvrženi boste močnim čustvom zato nikar ne dovolite, da vas odnese predaleč.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

VODNAR – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop Vodnar

Počutili se boste sproščeno in ustvarjalno. Ta energija vam bo še kako prav prišla tudi na vašem ljubezenskem področju. Nivo komunikacije z nasprotnim spolom bo na vrhunski ravni in na trenutke boste presenetili tudi sami sebe. Polni boste samozavesti, vaši sogovorniki pa vam bodo zaupljivo prisluhnili. Čas je, da izpoveste svojo ljubezen, oziroma vsaj konkretno namignete, da vas je nekdo povsem očaral.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RIBI– ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RibiNe dovolite, da bi vas ustavile malenkosti in morebitne govorice. Prijatelji, ki to morda niso in intimni partnerji, ki si ne želijo tistega nekaj več. Pozorno prisluhnite sorodniku, ki vam bo zaupal precej pomembno informacijo. Na podlagi te boste zlahka ugotovili kje se boste še prehitro opekli, če ne boste ravnali pravilno. Konec tedna pričakujte zanimivo povabilo na kavo ali kosilo. Nekdo bi se vam rad izpovedal.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

Ni komentarjev

Odgovori