Tedenski ljubezenski horoskop | 24.06. – 30.6.2019

OVEN – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop Oven

Občutljiva Luna na začetku tedna bo mehčala razpoloženje pri Ovnih in jih naredila še bolj simpatične in skrbne. Če ste pravilno zaznali zadnje signale, ki so vam bili poslani, boste ta teden nadgradili sveže poznanstvo. Nekdo vas je popolnoma očaral s svojimi sladkimi besedami in v vas prebudil lepe občutke. Morda je še nekoliko prekmalu za kakšne velike odločitve, a videti je obetavno.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

BIK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop BikZnašli ste se v situaciji, ko se počutite dobro, pokate od energije in iščete nove izzive. Na intimnem področju vas ta teden čakajo lepi in precej vroči trenutki. Prepustite se valu, ki vas ta hip nosi in uživajte življenje. Komunikacijsko boste zelo močni. Zdelo se vam bo, da lahko z besedami pokorite ves svet okoli sebe, zato bodite previdni z njimi. Včasih lahko prehitre odločitve, kljub dobrim namenom, vodijo povsem drugam kot bi si želeli.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DVOJČKA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DvojčkaTa teden pričakujte manjši zaplet na ljubezenskem področju. Znašli se boste v situaciji, ko boste ugotovili, da žal ne morete nadzirati vsega kar ste si želeli. Vaše hitro razmišljanje in smisel za humor vam bosta pomagala razrešiti nekoliko neprijetno situacijo, na koncu pa boste morda celo veliki zmagovalec. Izžarevali boste prav posebno energijo in nasprotni spol se vam enostavno ne bo mogel upreti. Zadržite ta nivo pozitivne energije.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RAK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RakTa teden vam bo zelo prav prišla vaša umetniška narava. Uporabite svoje romantične ideje in očarajte osebo nasproti sebe. Vaša samozavest bo na visokem nivoju in nadvse uspešni boste v pogovorih na vseh področjih. Še posebej prav vam to prišlo na ljubezenskem, kjer se zadnje čase vrtite okoli nekoga kot mačka okoli vrele kaše. Samo en stavek bo potreben in že boste na na poti velike ljubezni. Opazujte reakcije sogovornika.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

LEV – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop LevRadi ste v centru pozornosti in ta teden bo kot naročen za vas. Nekdo, ki vas gleda z zaljubljenim pogledom bo očaran nad vašim samozavestnim “nastopom”. Če gre za kak sestanek v službi, bodite posebej previdni, da se ne zapletete v kakšen ljubezenski trikotnik. Vaš nivo pozitivne energije bo izjemen zato ne pretiravajte, če želite, da bi vam sledili. Proti koncu tedna vas čaka precej romantičen večer v dvoje.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DEVICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DevicaČe boste pazljivo preučili vaše možnosti na ljubezenskem področju, boste hitro ugotovili, da je le od vas odvisno kako bo šlo naprej. Nekdo v vaši bližini postaja nestrpen, to pa nikakor ni dobro. Ne pričakujte, da bodo vedno drugi naredili prvi korak. Včasih se je potrebno izpostaviti in si izboriti svojo ljubezen. Bodite pozorni na “konkurenco”. Nekdo ne bo preveč zadovoljen zaradi vašega vpliva na osebo, ki je všeč obema.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

TEHTNICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop TehtnicaVaše ljubezensko življenje že dolgo ni bilo tako razburljivo kot bi lahko bilo ta teden. Obeta se vam povsem nepričakovan zmenek z osebo, ki bo v vas prebudila lepe občutke. Bodite pazljivi pri izbiri besed, da ne boste v navalu veselja izrekli kaj nepotrebnega. Na tej stopnji je težko odpravljati napake in kaj hitro lahko pustite slab vtis. V sredo ali četrtek pričakujte sporočilo, ki vam bo še dodatno razplamtelo ogenj ljubezni v vašem srcu.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

ŠKORPIJON – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop ŠkorpjonOseba, ki vam je všeč se bo vedla precej skrivnostno in želeli si boste vedeti zakaj je temu tako. Pretirano pa vseeno ne smete “vrtati” v želji po informacijah. Čeprav boste imeli morda nekoliko slab občutek glede tega pa ni prav nobenega razloga, da bi bilo tako. Proti koncu delovnega tedna boste dobili odgovor na vprašanje glede skrivnostnega obnašanja vaše simpatije. Všeč vam bo.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

STRELEC – ljubezenski horoskop

Ljubezesnki horoskop StrelecNaj vas manjše razočaranje v začetku tedna nikar preveč ne potre. V ljubezni je tako kot na vseh drugih področjih. Malo dol, malo gor, pomembno pa je kako reagiramo na posamezne situacije. Deležni boste zapeljivih pogledov kar pa niti ne bo presenečenje za vas, saj flirtate kot profesionalec. Bodite previdni pri izbiri “tarč” za svoje očarljive poglede. Lahko se vam pripeti, da pogledate napačno osebo in si nakopljete težave.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

KOZOROG – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop KozorogTa teden boste veliko premišljevali o prihodnosti in o osebi s katero si jo želite deliti. Niste povsem prepričani, da delita enake misli glede tega in zato vas bo od znotraj najedal dvom. Odprite pogovor na to temo in videli boste, da ste čisto predolgo živeli v negotovosti. Ker pa nikoli ni prepozno, bo tako tudi ta teden. Čaka vas ljubezni poln konec tedna, če boste v to vložili vsaj malce več truda kot v preteklosti.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

VODNAR – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop VodnarV začetku tedna boste na ljubezenskem področju nekoliko nerodni kar pa boste s svojimi govorniškimi sposobnostmi zlahka uredili. Če boste imeli odprte oči boste hitro opazili osebo, ki si vas ogleduje na zelo poseben način. Zdelo se bo kot bi želela izdati svoje misli s pogledi in kretnjami. Ubogajte svoje čute in se podajte na to pot le, če si tega resnično želite. Ni časa za polovičarstvo in tudi oseba na drugi strani tega ne mara.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RIBI– ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RibiMalce preveč občutljivi boste v začetku tedna glede na izzive, ki se vam pripravljajo. Prav poseben izziv vas čaka na ljubezenskem področju. Nekdo vam bo zastavil konkretno vprašanje na katero boste morali podati konkreten odgovor. Ne bo prostora za mahinacije in igranje nedolžnosti. Ne igrajte se s potrpljenjem te osebe, če si želite še naprej ostati v njeni bližini. Odvisno od odgovora, vas proti koncu tedna čaka precej intimen večer.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

Ni komentarjev

Odgovori