Tedenski ljubezenski horoskop | 24.09. – 30.09. 2018

                   Registriraj se BREZPLAČNO in preveri                           ASTRO UJEMANJE s svojo simpatijo!

1_kozorogKozorog: Čeprav neradi priznate ali pokažete, se v resnici prav radi stisnete k nekomu, ki vam je blizu. Ste v obdobju, ko boste svoja ljubezenska čustva ali potrebe zelo močno čutili in tudi pokazali. Več priložnosti za ljubezen boste našli v družbi.

Ujemanje: bik, devica, rak, riba in škorpijon.

2_vodnarVodnar: V vas je veliko energije in elana. Skoraj neulovljivi ste. V tem tednu poskušajte najti način, kako bi se lahko povezali z nekom, saj so vam energije bolj naklonjene. Morda se vam bo zdelo, da ne morete kaj dosti narediti, a pustite se presenetiti.

Ujemanje: dvojček, tehtnica, lev, oven in strelec.

3_ribiRibi: Pokazali boste veliko zanimanja za najrazličnejše stvari, predvsem kako biti še bolj povezani s sabo. Na ta način razvijate lastno intuicijo, ki vas vodi in kaže poti kjer lahko spoznate sorodno dušo. V tem tednu bo v vas več akcije in odločnosti.

Ujemanje: škorpijon, rak, devica, kozorog in bik.

4_ovenOven: Teden pred vami vam je resnično naklonjen. Prinaša vam veliko priložnosti za sodelovanje in pa tudi za nove ljubezenske zgodbe. V začetku tedna boste še posebej zagreti in to se bo videlo daleč na okoli. Pokazali boste ves svoj šarm in svojo moč.

Ujemanje: lev, strelec, tehtnica, dvojčka in vodnar.

5_bikBik: Vaša želja po celoti in dopolnitvi je res izjemna. Ste na poti iskanja druge polovice, ki pa vam trenutno prinaša veliko izzivov. Treba bo pokazati svojo vztrajnost in trdoživost, da si pridobite naklonjenost druge osebe. Ni še pravi čas za predajo.

Ujemanje: devica, kozorog, škorpijon, riba in rak.

6_dvojčekDvojčka: Imeli boste res veliko priložnosti za veselje, srečo, igro in seveda za ljubezen. S svojo radovedno in razigrano naravo boste pravi ulov in tudi sami se boste z lahkoto spustili v nova doživetja. V vas bo veliko energije, ki je ne boste zadrževali zase.

Ujemanje: tehtnica, vodnar, strelec, lev in oven.

                   Registriraj se BREZPLAČNO in preveri                           ASTRO UJEMANJE s svojo simpatijo!

7_rakRak: Pokazali boste, da premorete dovolj ljubezni za vse. Vsakdo zagotovo ni kos takšni misiji. Imeli boste veliko sočutja in ne boste se ozirali na prazne besede drugih. Na ljubezenskem področju vas čaka še nekaj negotovih dni. Ohranjajte svojo pristnost.

Ujemanje: škorpijon, riba, kozorog, devica in bik.

8_levLev: Le najmočnejši boste v tem tednu zmogli najti način za povezovanje in harmonijo. Bolj uspešni boste na poslovnem področju in tukaj se lahko res izkažete. Posel in ljubezen le redko hodita z roko v roki. Vseeno pa boste zelo uživali v prijetni družbi.

Ujemanje: strelec, oven, tehtnica, vodnar in dvojček.

9_devicaDevica: Morda se vam kdo prijazno nasmehne in vam pokloni kompliment. Teden pred vami vam prinaša več lepih in prijetnih trenutkov, ko boste tudi sami bolj kreativni. Čeprav bo v vas več koketnosti, boste vseeno ostali bolj previdni. Učili se boste uživati.

Ujemanje: kozorog, bik, riba, škorpijon in rak.

10_tehtnicaTehtnica: Prijala vam bo družba in uživali boste v središču pozornosti. To lahko pomeni tudi, da boste sami mnogo bolj samozavestni. V teh dneh je v vas še dodaten šarm, s katerim začarate vse, ki se vam približajo. To vam vseeno lahko prinese novo ljubezen.

Ujemanje: dvojček, vodnar, oven, lev in strelec.

11_škorpjonŠkorpijon: Poiščite načine, kako bi se lahko z drugo stranjo še bolj zbližali. Včasih se morate bolj  prepustiti in zaupati, drugič pa je treba prevzeti pobudo in pokazati, kaj bi pravzaprav radi. Kako se boste odločili tokrat? Z vsakim dnem imate novo priložnost.

Ujemanje: riba, rak, bik, devica in kozorog.

12_strelecStrelec: Priložnost zamujena, ne vrne se nobena. V preteklem vikendu bi lahko izkoristili priložnost za nova poznanstva, celo ljubezen. Še vedno se lahko udeležite kakšnih delavnic ali tečajev, kjer boste poleg novega znanja deležni tudi novih poznanstev.

Ujemanje: oven, lev, dvojček, tehtnica in vodnar.

Naroči astrološko karto in svetovanje pri astrologinji Špeli.   >>> klikni TUKAJ ! <<<

                   Registriraj se BREZPLAČNO in preveri                           ASTRO UJEMANJE s svojo simpatijo!

Deli
Prejšnja objavaVIDEO: En stavek, ki ti uničuje možnost za ljubezen
Naslednja objavaSkrivnosti in triki, kako spoznati sorodno dušo
Sem usposobljena astrologinja Špela Plemelj, ukvarjam se tudi z hipnozo. Dnevne in tedenske horoskope pišem za Zavod Razkritja, mojhoroskop.si in revijo Zvezde. Moje ljubezenske tedenske horoskope najdete le na ona-on.com Magazinu. Svoje znanje poglabljam že ob leta 2013, v tem času sem sodelovala z Astrološkim Inštitutom in z več uveljavljenimi astrologi. Pripravim ti astrološko karto in na podlagi tega pogledam, kakšno je tvoje ljubezensko življenje ali drugo področje.

Ni komentarjev

Odgovori