Tedenski ljubezenski horoskop | 25.2. – 3.3.2019

KOZOROG – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop KozorogDa bi bili v življenju ljubljeni in srečni, morate biti kdaj pa kdaj tudi sebični in misliti nase. Nihče vam ne bo zameril, če določene reči ne boste želeli deliti, bi se pa spodobilo, da bi povedali zakaj je temu tako. Če si boste postavili dosegljive cilje v ljubezenskem življenju, boste ta teden uživali v harmoniji z vam ljubo osebo. Le pogumno stopite na pot, ki vas bo vodila do zastavljenih ciljev.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

VODNAR – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop VodnarTa teden bo vaše življenje polno čudovitih presenečenj. Zdelo se vam bo, da ste končno dočakali tisti trenutek, ko bo samo nebo vaša meja. Ljubezen včasih udari povsem nepričakovano in tam kjer bi se je najmanj nadejali. To pa ne pomeni, da ni prava, iskrena in vredna vaše pozornosti. Bodite še posebej pozorni na tiste majhne, skoraj neopazne signale. Že samo en pomežik, pogled, ali pa nedolžno povabilo na kavo, lahko povsem spremeni vaše življenje.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RIBI– ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RibiBolj kot boste rezervirani in zadržani, težje boste spustili ljubezen v svoje srce in s tem, življenje. Rezervirali ste nek termin za pomembno zadevo, ki pa ta teden ne bo izvedljiva. Ocenite kaj vam je trenutno bolj pomembno. Neka oseba si že dlje časa želi bližje vam in vašemu srcu, a niste povsem prepričani, da je to-to. Vzemite si čas, ne hitite. Če boste karkoli počeli na silo, se vam bo zdelo, da ste se ujeli na lasten trnek. Tega pa nočete, mar ne?

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

OVEN – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop OvenČe ste v zadnjem času veliko svojega časa posvečali iskanju primernega partnerja, potem vas v začetku tedna čaka prijetno presenečenje. Morda boste z nekom v kontaktu preko spleta ali sporočil na telefonu in boste prejeli pozitiven odgovor. Žene vas želja po nečem novem, veselem, a premalo poslušate svoje srce. Pustite domišljiji prosto pot in dovolite srcu, da vas zapelje v svojo »ulico«. Vsekakor pa se držite nekega zdravega razuma, sicer se utegnejo zadeve nekoliko zaplesti. Še veste kaj vam je pred kratkim svetoval znanec glede tega?

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

BIK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop BikNe iščite ljubezni na silo! Nekoliko napačno ste se lotili reči na tem področju kar vam zdaj povzroča sive lase. Niste oseba, ki bi na vsak način silila z glavo skozi zid pa čeprav vam trma ni tuja. Nikar pa ne čakajte predolgo z odgovorom na vprašanje osebe, ki opazno želi priti bližje vašemu srcu. Proti koncu tedna se vam obeta prisrčno srečanje, ki lahko vodi v zelo romantičen zaplet. Še veste kdaj ste bili nazadnje res močno zaljubljeni?

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DVOJČKA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DvojčkaRadi se spogledujete in uživate v odzivih oseb na drugi strani. Očitno vam gre precej dobro od rok, sicer tega ne bi počeli tako pogosto. Ampak, vprašajte se, ali samo tratite čas za nedolžne igrice, ali pa si dejansko želite spoznati nekoga, ki bi vam spodnesel tla pod nogami? Ni pravega ali napačnega odgovora, pomembno je le, da veste kaj si v resnici želite. Bodite pozorni na to, ko boste nekomu obljubili prisotnost proti koncu tedna. Lahko se zgodi, da se bo križalo z zelo pomembnim dogodkom za vas, na dveh stolih pa ne boste mogli sedeti.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RAK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RakPovsem možno je, da vam bo vašo boljšo polovico pomagal najti nekdo tretji. Nekdo, ki se zares trudi, da bi vas videl srečne. Lahko je zelo dober prijatelj/ica ali pa družinski član s katerim se zelo dobro razumeta. Vsekakor poslušajte svoj notranji jaz, ko boste postavljeni pred dejstva in pred morebitni zmenek. Mogoče vas ta hip preveva neka rahlo negativna energija glede tega, ampak sredi tedna boste imeli na dlani zelo jasne odgovore. Ne bo vam žal, imate pa vedno možnost narediti tako ali drugače.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

LEV – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop LevZa leva se ne spodobi, da bi se bal. Ne svojih, ne odločitev drugih. Je pa res, da imate težave, ko je potrebno pokazati svojo nežnejšo plat. Ker ste celotno zadevo resnično dobro zastavili, se nikar ne bojte, da boste izpadli ranljivi. Pričakujte dogodek, ki bo poskrbel za to, da bodo vse zavore v vas popustile. Vseeno pa ohranite trezno glavo in pazite na besede, ki bodo v navalu evforije letele iz vaših ust. Nikar ne obljubljajte nemogočih reči. Kaže na uspešen teden, kar se zmenkov in flirtanja tiče.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DEVICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DevicaAli ste sami sprejemali vse svoje romantično/ljubezenske odločitve? Priporočljivo je poslušanje nasvetov drugih ljudi, toda na koncu se boste morali vsekakor opreti na lastne zaključke. Ne dovolite, da bi kdorkoli od zunaj upravljal z vašim ljubezenskim življenjem. Nekateri menijo, da vedo vse in bolje od vas, a dejstvo je, da boste s svojimi odločitvami nazadnje morali živeti sami. Konec tedna se lahko nekoliko zaplete pri dogovarjanju okoli nekega srečanja ali zmenka. Bodite fleksibilni in pripravljeni kdaj stopiti tudi kak korak nazaj.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

TEHTNICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop TehtnicaČe iščete nekoga le za bežno srečanje ali avanturo, lahko naletite na kup težav. Odločite se najprej pri sebi kaj bi radi. Ljubimca za eno noč, ali resnega partnerja za celo življenje? Marsikaj bo odvisno od odgovora na to pomembno vprašanje. Zadnje čase so vaše misli nekoliko nemirne in kar stežka se boste brzdali tudi ta teden. Pridejo takšna obdobja, a potrpljenje okolice ima svoje meje. Ne prekoračite jih.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

ŠKORPIJON – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop ŠkorpjonVaše ljubezensko življenje je zasebno, kar pomeni, da drugih čisto nič ne briga kako ga živite. So pa vseeno tisti pravi prijatelji vredni, da jim prisluhnete kadar se jim zdi, da morajo dati kakšen dober nasvet. Bodite previdni pri deljenju intimnih informacij. Nekdo se bo smukal okoli vas in na vsak način želel izvedeti kaj pikantnega, kar bi vas lahko spravilo v neprijeten položaj. Čeprav niste ničesar naredili narobe, se vseeno držite nekoliko nazaj ob nepričakovanih vprašanjih.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

STRELEC – ljubezenski horoskop

Ljubezesnki horoskop StrelecV tem trenutku sreča igra precejšnjo vlogo v vašem ljubezenskem življenju. Še posebej, če ste bili deležni ljubezni na prvi pogled, ali pa ste se samo znašli na pravem mestu ob pravem času. »Teta« usoda je pomembno posegla v vaše življenje in ta teden se vam bo zdelo, da so vse kocke končno sedle na pravo mesto. Če ne boste preveč otročji in kock ponovno razmetali, pričakujte zelo lep in romantičen konec tedna.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

 

Ni komentarjev

Odgovori