Tedenski ljubezenski horoskop | 25.3. – 31.3.2019

OVEN – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop OvenPred vami je teden napredka in vzponov na najvišje ljubezenske vrhove. Z boginjo ljubezni Venere v kreativnih Ribah, imate v začetku tedna odprtih veliko romantičnih možnosti. Bolj domiselni boste v svojih akcijah, več uspeha bo na koncu. Konec tedna bodite malce bolj previdni. Zmenek mora biti zabaven in poln smeha. Če boste čutili, da vam ni pretirano do kakšnih šal, raje prestavite zmenek na dan, ko se boste počutili bolj samozavestne.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

BIK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop BikTa teden bo vaše ljubezensko življenje mešanica dela in užitka. Kaže vam na romanco na delovnem mestu. Če gre za osebo, ki je šele postala vaš sodelavec, bodite previdni pri izbiri besed. Zadnje čase pogosto sanjarite o nečem romantičnem in se sprašujete ali gre za sanje ali zavestno sanjarjenje. Vaš notranji “jaz” vam sporoča, da je napočil čas za vas. Malce dlje ste čakali, ker iščete varnost in stabilnost, ne pa naslonjala za eno noč.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DVOJČKA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DvojčkaDvojčki, ta teden se lahko nadejate popolnemu uspehu. Čaka vas zavito presenečenje v obliki osebe za katero vam bije srce. Ugotovili boste, da vaše tehnike spogledovanja še zdaleč niso za v staro šaro. Ko vam gre, tega nihče ne počne bolje kot vi. Mars bo konec tedna želel vplivati na vašo mirnost zato boste potrebovali nekaj več energije kot sicer, da boste ostali zbrani.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RAK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RakTrudite se, da bi našli pravo ljubezen in na začetku tedna boste za svoj trud nagrajeni. Vaša ustvarjalnost in sočutnost bosta pravi recept za privabljanje ljudi, ki si jih želite ob sebi v svojem življenju. Na trenutke se vam bo zdelo, da vas vsi prehitevajo po desni, a bo šlo le za napačen signal. Dovolite si biti kar ste, saj ste takšni ljudem najbolj všeč. Presenečeni boste nad dejstvom kdo je vrgel oko na vas.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

LEV – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop LevSkozi vas se bo ta teden pretakala zelo živa in sveža energija. Čutili boste, da lahko premikate gore kar pa bo precej več kot boste dejansko potrebovali. Vaša prednostna misel je ljubezen in izbira pravega odgovora na vprašanje, ki se vam zastavlja zadnje dni. Nekaj globoko v vas sili v romantične pustolovščine, ki pa se lahko kaj hitro izjalovijo. Ampak kaj, ko pa se v njih počutimo tako zelo lepo.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DEVICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DevicaPrihaja teden velikih pričakovanj in, morda nekoliko manj odgovorov kot bi si jih načeloma želeli. Nekdo je v vas prebudil pozabljene strasti, zdaj pa se vam zdi, da predolgo okleva z naslednjim korakom. Vprašajte se ali niste morda vi preveč neučakani. Bodite pripravljeni na veliko komunikacije. Mogoče preko tekstovnih sporočil, ki bodo precej redno »padala« na vaš mobilni telefon ali spletno pošto.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

TEHTNICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop TehtnicaPripravljeni ste narediti vse kar je potrebno za končni uspeh. Občutek imate, da ste že predolgo čakali na prave rezultate. A pozor! Bodite previdni in naredite raje kakšen korak nazaj, saj se vam lahko prehitevanje dogodkov pošteno maščuje. Nekje globoko zadaj v vaših mislih čepi droben dvom, ki najeda vašo samozavest. Ko se boste dokončno rešili te težave, bo vaša pot do srečne ljubezni popolnoma odprta.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

ŠKORPIJON – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop ŠkorpjonSte pripravljeni na teden spontanosti? Ta bo več kot potrebna, če boste želeli končni rezultat, ki pa je sreča in zadovoljstvo v vašem intimnem življenju. Nekdo vam je konkretno premešal misli in zavrtel glavo. Morda ste sprva pomislili na kratko romantično avanturo, čeprav se globoko v sebi zavedate, da to ne bi bila najboljša rešitev. Učite se iz starih napak in jih ne ponavljajte.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

STRELEC – ljubezenski horoskop

Ljubezesnki horoskop StrelecTa teden vas čaka več preizkušenj na ljubezenskem področju. Veliko se bo dogajalo, a potrebno bo izluščiti kaj je resno in kaj ne. Prav tako je pomembno vedeti kaj si želite sami. Je to resna ljubezen in partner s katerim bi si radi delili vse v svojem življenju, ali pa le nedolžna avantura, ki bo nekoč morda prerasla v kaj več. Počutili se boste seksi in zapeljivo.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

KOZOROG – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop KozorogKozorogi, pred vami je teden preizkusov in sijajnih priložnosti! Če boste dovolj ustvarjalni in kreativni, potem si lahko obetate rezultate na kakršne doslej niti pomisliti niste upali. Sredi tedna bo vsekakor čas za romantiko. Sprostite se in bodite oseba kakršno vas poznajo najboljši prijatelji in družina. V očeh imate potrebno iskro in šarm, pred katerim poklekne prav vsak, ki ga omrežite.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

VODNAR – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop VodnarPrihajajo dnevi, ki ste jih dolgo čakali. Že čutite vzburjenje v zraku? Tisto pozitivno napetost in pričakovanje trenutka na katerega ste se tako dolgo pripravljali. Vleklo vas bo v avanture, v nepremišljena dejanja v katerih boste želeli najti svojo srečo. Od nekod bo vsekakor prišla pobuda za takšno razmišljanje, a bodite nadvse previdni. Kaže na zelo intimen in vroč teden.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RIBI– ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RibiSo se vam že kdaj izpolnile sanje? Ta teden bo mogoče prav vse. Venera bo v začetku tedna pošteno zavrtela vaše ljubezensko »kolesje« in vam pripravila marsikatero prijetno presenečenje. Priznajte svoja skrita čustva osebi do katere čutite drugače kot do ostalih. Ne bo potrebno veliko pa se boste naslednje jutro prebudili v povsem drugačen svet in vlogi kot jo poznate zadnje čase. Pred seboj imate zelo romantično postlan teden.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

 

Ni komentarjev

Odgovori